ZASTO ZENE PLACU ?
- Fair Life
#1 ZASTO ZENE PLACU ?
Zasto zene placu ?
Jedan je djecacic upitao svoju majku: "Zasto places?"
"Zato sto sam zena" - odgovorila mu je.
"Ne razumijem" - rekao je djecak.
Mama ga je samo zagrlila i rekla: "Nikada i neces.
Kasnije je upitao oca: "Zasto mi se cini da mama place bez ikakvog razloga?"
"Sve zene placu bez ikakvog razloga" - bilo je jedino sto je tata znao reci.
Djecacic je odrastao i postao muskarac, i jos uvijek se pitao zasto zene placu. Naposljetku je nazvao Boga. Kad ga je dobio, upitao ga je: "Boze, zasto se zene tako lako rasplacu?"
Bog odgovori: "Kad sam stvarao zenu morala je biti posebna.
- Dao sam joj ramena dovoljno jaka da nose svu tezinu ovoga svijeta, a opet dovoljno njezna da mogu pruzati utjehu.
- Dao sam joj unutrasnju snagu da podnese porod i odbijanje koje joj toliko puta stize od njezine djece.
- Dao sam joj cvrstinu koja joj omogucuje da ide dalje kad svi drugi odustanu, i dase brine za svoju obitelj u doba bolesti i nevolje bez prigovora.
- Dao sam joj osjecajnost da voli svoju djecu bez obzira na sve, cak i ako ju je njezino dijete veoma povrijedilo.
- Dao sam joj snagu da nosi svoga muza kroz njegove pogreske i nacinio je od njegovog rebra da bi stitila njegovo srce.
- Dao sam joj mudrosti da zna da dobar muz nikada ne bi povrijedio svoju zenu, ali povremeno testira njezinu snagu i odlucnost da postojano bude uz njega.
- I napokon, dao sam joj suzu da je isplace.
To je samo njezino na koristenje kad god joj zatreba. Vidis, sine moj, ljepota zene nije u odjeci koju nosi, u njezinoj figuri, ili u nacinu na koji se ceslja. Ljepota zene mora se vidjeti u njezinim ocima, jer to je ulaz u njezino srce - mjesto gdje stanuje ljubav."
Jedan je djecacic upitao svoju majku: "Zasto places?"
"Zato sto sam zena" - odgovorila mu je.
"Ne razumijem" - rekao je djecak.
Mama ga je samo zagrlila i rekla: "Nikada i neces.
Kasnije je upitao oca: "Zasto mi se cini da mama place bez ikakvog razloga?"
"Sve zene placu bez ikakvog razloga" - bilo je jedino sto je tata znao reci.
Djecacic je odrastao i postao muskarac, i jos uvijek se pitao zasto zene placu. Naposljetku je nazvao Boga. Kad ga je dobio, upitao ga je: "Boze, zasto se zene tako lako rasplacu?"
Bog odgovori: "Kad sam stvarao zenu morala je biti posebna.
- Dao sam joj ramena dovoljno jaka da nose svu tezinu ovoga svijeta, a opet dovoljno njezna da mogu pruzati utjehu.
- Dao sam joj unutrasnju snagu da podnese porod i odbijanje koje joj toliko puta stize od njezine djece.
- Dao sam joj cvrstinu koja joj omogucuje da ide dalje kad svi drugi odustanu, i dase brine za svoju obitelj u doba bolesti i nevolje bez prigovora.
- Dao sam joj osjecajnost da voli svoju djecu bez obzira na sve, cak i ako ju je njezino dijete veoma povrijedilo.
- Dao sam joj snagu da nosi svoga muza kroz njegove pogreske i nacinio je od njegovog rebra da bi stitila njegovo srce.
- Dao sam joj mudrosti da zna da dobar muz nikada ne bi povrijedio svoju zenu, ali povremeno testira njezinu snagu i odlucnost da postojano bude uz njega.
- I napokon, dao sam joj suzu da je isplace.
To je samo njezino na koristenje kad god joj zatreba. Vidis, sine moj, ljepota zene nije u odjeci koju nosi, u njezinoj figuri, ili u nacinu na koji se ceslja. Ljepota zene mora se vidjeti u njezinim ocima, jer to je ulaz u njezino srce - mjesto gdje stanuje ljubav."
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nisu, po meni su vise zene jer imaju ulogu i muskarca i zenebreskvica wrote:uh.....
a ako ne placu jesu li manje zene
Ja sam jako slab na zenske suze, nekada se sebe prepadnem...
Off the topic:
Reggie, hello
-
Monya
- Soul_Sista
Ja naj vise placem u zadnje vrijeme kad citam ovaj forum...smijajuci se i koja suza krene
..ne zamjerite..
..ne zamjerite..
- Fair Life
Ni ja, pogotovo ovu tvoju inteligentnu opasku : Da ne kaki po ulici.Monya wrote:Fair,
Ne kapiram.
Da, ne kapiras ono u vezi tata/mama, ko je rodio vijugaste djece.
Pozeljno je da tata rodi, jer u slucaju da mami popusti vijuga mogla bi da pocne da, kako ti kazes, kaki po ulici, a nekakvu seronjicu zvati mamom i nije bas naj, naj.