Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
modem33

#1 Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by modem33 »

Pocelo mi ici na zivce ....kad ovi na salteru BH poste .... pocnu krasti kad se vraca kusur .... ono po 0,20 ... 0,30 KM uskrate .... kao finta je "nisu dobro izracunali".

Nek dadnu otkaze ako im se ne svidja rad u posti. Jer ovo otislo predaleko ...em su im skupe posiljke .... em jos da te dokrajce oko kusura. Poceo cu pisati glavnima za davanje otkaza .... ovo je vec postalo totalno preseravanje. Nek svoje mame gule.

:roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by Truba »

meni je vrhunac bio kad me lik počeo žicati za stripove jer je vidio da mnogo šaljem i primam pošte preko pretinca :D
modem33

#3 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by modem33 »

Black swan wrote:meni je vrhunac bio kad me lik počeo žicati za stripove jer je vidio da mnogo šaljem i primam pošte preko pretinca :D

Ne svidjaju mi se ta njihova poganska ponasanja. Vec sam pomislio da su cige. 8-)

Trebaju preimenovati naziv iz BH posta u BH prosjacka firma.
LINQ

#4 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by LINQ »

Black swan wrote:meni je vrhunac bio kad me lik počeo žicati za stripove jer je vidio da mnogo šaljem i primam pošte preko pretinca :D
Vas "stripadžije" svakako treba u posebnu pod domenu na Piku, jbt otvorim artikle svog kantona lik 300 stripova objavio :lol:
Edin H.

#5 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by Edin H. »

A drago ti kada ne inistira na 20 feninga, ako nemas sitno? :razz:
modem33

#6 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by modem33 »

Edin H. wrote:A drago ti kada ne inistira na 20 feninga, ako nemas sitno? :razz:

Imaju oni sitno .... nego misle praviti biznis nad korisnicima usluga tako sto ce ih krasti. :roll: Nije nitko glup. Nek daju otkaze ako im je mala plata od 1000 KM mjesecno.
gepard_

#7 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by gepard_ »

Edin H. wrote:A drago ti kada ne inistira na 20 feninga, ako nemas sitno? :razz:
lupetas . to se desi jednom u 100 godina . a oni kradu kada god mogu i koga god mogu . svakoga i na svakom koraku . posta , pijaca , kafana ...
Toffee karamela

#8 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by Toffee karamela »

Koje stripove čitaš ? :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by Truba »

okačit ću ti sliku večeras šta me sljeduje...maxmagnus alan ford nathan never i v for vendeta u nekih sljedećih desetak dana

a ganjam nabaviti neke brojeve družine od vješala, martija i dilana

:D to je neki kratkoročni plan
Toffee karamela

#10 Re: Zasto u BH posti na salteru vole krasti

Post by Toffee karamela »

Black swan wrote:okačit ću ti sliku večeras šta me sljeduje...maxmagnus alan ford nathan never i v for vendeta u nekih sljedećih desetak dana

a ganjam nabaviti neke brojeve družine od vješala, martija i dilana

:D to je neki kratkoročni plan
Nije čudo da su službeniku ispale oči, dobro ih nije "sklonio" u stranu, ko što rade s parfemima u prtljazima na aerodromu :lol:
Post Reply