Zašto sam banovan trajno na portalu ?
- Tesla10
#1 Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Želim da mi redakcija da odgovor na moje pitanje. Zašto sam trajno banovan na portalu ? Zašto ?
- rajvoSa0
#2 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Samo da kazem da ja veceg uvlakaca i antipaticnijeg forumasa/komentatora na forumu nisam vidio.
Mozda nema razloga.. al bolje da si banovan nego da i dalje gnojis po portalu.
Mozda nema razloga.. al bolje da si banovan nego da i dalje gnojis po portalu.
- Tesla10
#3 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
To zato što ne volim Sarajevo a volim Želju je li ? Hahahah
.
- Fantassin
#4 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Eto sam si sebi odgovor daoTesla10 wrote:To zato što ne volim Sarajevo a volim Želju je li ? Hahahah.
- Tesla10
#5 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Znao samFantassin wrote:Eto sam si sebi odgovor daoTesla10 wrote:To zato što ne volim Sarajevo a volim Želju je li ? Hahahah.
- rajvoSa0
#6 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Skoro si se registrovao, dakle klon. Svoje misljenje nemas, vec sta vecina tvrdi, to i ti. Pokusavas pisati "univerzalno" odnosno da ti vecina na tvoje postove klice. Otvarao si neke debilne teme u vezi otcjepljenja sto ostavlja mogucnost da si iz Sumske republike.
Dosta me podsjecas stilom pisanja na It_is_a_Leclerc, on je perfidniji, dosta napredniji nivo. Imas ti jos do njegovog stadijuma.. al na greskama se uci

Dosta me podsjecas stilom pisanja na It_is_a_Leclerc, on je perfidniji, dosta napredniji nivo. Imas ti jos do njegovog stadijuma.. al na greskama se uci
- Tesla10
#7 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Da li je ovo meni upućeno ?rajvoSa0 wrote:Skoro si se registrovao, dakle klon. Svoje misljenje nemas, vec sta vecina tvrdi, to i ti. Pokusavas pisati "univerzalno" odnosno da ti vecina na tvoje postove klice. Otvarao si neke debilne teme u vezi otcjepljenja sto ostavlja mogucnost da si iz Sumske republike.
Dosta me podsjecas stilom pisanja na It_is_a_Leclerc, on je perfidniji, dosta napredniji nivo. Imas ti jos do njegovog stadijuma.. al na greskama se uci![]()
- Altsa
#8 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
ja kako vidim nisi banovanTesla10 wrote:Želim da mi redakcija da odgovor na moje pitanje. Zašto sam trajno banovan na portalu ? Zašto ?
- Tesla10
#9 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Pitanje nije glupo, ali ti izgleda nisi shvatio o čemu se ovdje radi.Altsa wrote:ja kako vidim nisi banovanTesla10 wrote:Želim da mi redakcija da odgovor na moje pitanje. Zašto sam trajno banovan na portalu ? Zašto ?prema tome koja je svrha tako glupog pitanja
![]()
- rajvoSa0
#10 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Jok, nego onom sto prodaje kokice kod dobrinjske gimnazije.Tesla10 wrote:Da li je ovo meni upućeno ?rajvoSa0 wrote:Skoro si se registrovao, dakle klon. Svoje misljenje nemas, vec sta vecina tvrdi, to i ti. Pokusavas pisati "univerzalno" odnosno da ti vecina na tvoje postove klice. Otvarao si neke debilne teme u vezi otcjepljenja sto ostavlja mogucnost da si iz Sumske republike.
Dosta me podsjecas stilom pisanja na It_is_a_Leclerc, on je perfidniji, dosta napredniji nivo. Imas ti jos do njegovog stadijuma.. al na greskama se uci![]()
Nego kome nego tebi.
- Edin H.
#11 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Valjda su ga banovali na portalu, ne na forumu.Altsa wrote:ja kako vidim nisi banovanTesla10 wrote:Želim da mi redakcija da odgovor na moje pitanje. Zašto sam trajno banovan na portalu ? Zašto ?prema tome koja je svrha tako glupog pitanja
![]()
- Ljakan
#12 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
sto si banovan?Tesla10 wrote:Želim da mi redakcija da odgovor na moje pitanje. Zašto sam trajno banovan na portalu ? Zašto ?
jesi kome sovo??
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#13 Re: Zašto sam banovan trajno na portalu ?
Obrati se portalu, forum nema veze sa portalom nit ce ti ko sa portala ovdje odgovoriti