Volio bi ja da sam Emir, cak i sa svim hendikepima koje ima, 19 godina je 19 godina, ali sam dvaput stariji.Niemand wrote:Emire, sreco, nemoj se ljutiti. Nadji sebi momka, kad vec nema cura, pardon, dama.TheMule wrote:
Takva si najbolja, kad ne komentarises
Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
TheMule
#651 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
Niemand
#652 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa sam je trazio paznju. Forumska je vaka, stas. Na fb ima fine komentare, ako nekome nesto znaci.dezurni_ucenik wrote:Ali fakat, digli se forumski jebaci da dvadesetogodisnjaka provaljuju na sve moguce nacine. Juce citav dan bilo takmicenje ko ce ga vise isprovaljivati.
- insomnia78
#653 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
dezurni_ucenik wrote:insomnia78 wrote:
Bill Cosby likes this.

-
dezurni_ucenik
#654 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ti kao zensko bi mozda i trebala napisati neki savjet, da ga nekako uputis, jos je mlad, prerano se poceo sjebavati. Ali jok, sta ti radis zadnja 24 sata ovdje, lijecis svoje jadne i pateticne komplekse.Niemand wrote:Pa sam je trazio paznju. Forumska je vaka, stas. Na fb ima fine komentare, ako nekome nesto znaci.dezurni_ucenik wrote:Ali fakat, digli se forumski jebaci da dvadesetogodisnjaka provaljuju na sve moguce nacine. Juce citav dan bilo takmicenje ko ce ga vise isprovaljivati.
-
Niemand
#655 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Izvini, zato mi forum i sluzi.dezurni_ucenik wrote:
Ti kao zensko bi mozda i trebala napisati neki savjet, da ga nekako uputis, jos je mlad, prerano se poceo sjebavati. Ali jok, sta ti radis zadnja 24 sata ovdje, lijecis svoje jadne i pateticne komplekse.
-
dezurni_ucenik
#656 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Niemand wrote:Izvini, zato mi forum i sluzi.dezurni_ucenik wrote:
Ti kao zensko bi mozda i trebala napisati neki savjet, da ga nekako uputis, jos je mlad, prerano se poceo sjebavati. Ali jok, sta ti radis zadnja 24 sata ovdje, lijecis svoje jadne i pateticne komplekse.
Ko prizna pola mu se prasta.
-
Niemand
#657 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nego, sta bi ti savjetovo emiru?dezurni_ucenik wrote:
Haj da i ja sta naucim, kad se vec ne znam ponasati jel
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#658 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
prestani spamat' 24/7, uzmi gramatiku u ruke 
-
Niemand
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
-
dezurni_ucenik
#661 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nek nadje nacin da sebi izgradi samopouzdanje, jer mu je to ocito otislo u neku stvar. Nekom pare dizu samopouzdanje, neko ode u teretanu, nek nadje neku furku sto ce ga uciniti da se osjeca jacim u psihickom smislu. I neka ne bude preveliki komicar i zajebant u raji, to je jednosmjerna karta za frend zonu.Niemand wrote:Nego, sta bi ti savjetovo emiru?dezurni_ucenik wrote:
Haj da i ja sta naucim, kad se vec ne znam ponasati jel
-
TheMule
#662 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Za neku koja ima cojka, previse nam je isfrustriranadezurni_ucenik wrote:Niemand wrote:Izvini, zato mi forum i sluzi.dezurni_ucenik wrote:
-
Patriotska_Liga
#663 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Evo došla dva poprošla metuzalema da drže lekcije o moralu.
Nema ništa bolje za tog Emira nego da ga cure ismijavaju, ako to nije pokazatelj da je zglajz'o onda ne znam šta je. To mu je najbolji savjet. Nikakvi tetkasti savjeti mu neće pomoć'.
Nema ništa bolje za tog Emira nego da ga cure ismijavaju, ako to nije pokazatelj da je zglajz'o onda ne znam šta je. To mu je najbolji savjet. Nikakvi tetkasti savjeti mu neće pomoć'.
-
dezurni_ucenik
#664 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
I to je upitno ima li cojka.TheMule wrote:Za neku koja ima cojka, previse nam je isfrustriranadezurni_ucenik wrote:Niemand wrote: Izvini, zato mi forum i sluzi.
- trcicu trceci
#665 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Sta ti je?Niemand wrote:Necu
-
dezurni_ucenik
#666 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patriotska_Liga wrote:Evo došla dva poprošla metuzalema da drže lekcije o moralu.
Evo i jednog ko misli da ce ga umociti komentarisanjem na forumu.
-
Patriotska_Liga
#667 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
dezurni_ucenik wrote: Evo i jednog ko misli da ce ga umociti komentarisanjem na forumu.
Što si nervozan? Iritira te to što ljudi opušteno pišu na forumu, isti oni ljudi kojima je potpuno jasno da se na forumu ne traži ništa pa su zato opušteni.
Omatorilo se, nije lako više ni sam sebe slušat.
-
Niemand
#668 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ti si njegov tekst ocito razumio ko neku ispovjest momka koji jednostavno ne moze naci curu, dok sam ga ja razumila ko obicno pljuvanje po svakoj curi koju je u zivotu sreo i eto nijedna ne valja ma dje da ju je trazio.dezurni_ucenik wrote:
Nek nadje nacin da sebi izgradi samopouzdanje, jer mu je to ocito otislo u neku stvar. Nekom pare dizu samopouzdanje, neko ode u teretanu, nek nadje neku furku sto ce ga uciniti da se osjeca jacim u psihickom smislu. I neka ne bude preveliki komicar i zajebant u raji, to je jednosmjerna karta za frend zonu.
Al haj, fin ti je savjet. Ozbiljno.
Al ja eto mislim da on ipak ima samopouzdanja. Neko je napisao na prethodnim stranicama da ima nekih pravo puno fb prijatelja, a i za sam ovaj status i paznju treba nekog samopozdanja, pa i za onu recenicu "..da vama emir nesto kaze.."
Momak jednostavno ima pogresno poredane neke stvari u glavi. Meni se cini, jel.
-
dezurni_ucenik
#669 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patriotska_Liga wrote:dezurni_ucenik wrote: Evo i jednog ko misli da ce ga umociti komentarisanjem na forumu.![]()
Što si nervozan? Iritira te to što ljudi opušteno pišu na forumu, isti oni ljudi kojima je potpuno jasno da se na forumu ne traži ništa pa su zato opušteni.
Omatorilo se, nije lako više ni sam sebe slušat.
Dobar si momak, nastavi sa pisanjem.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#670 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa ne bi bio ni prvi, a bogami ni posljednjidezurni_ucenik wrote:Evo i jednog ko misli da ce ga umociti komentarisanjem na forumu.
-
Niemand
#671 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Jao, kako ste svwaaaatkiceeedezurni_ucenik wrote:I to je upitno ima li cojka.TheMule wrote:
Za neku koja ima cojka, previse nam je isfrustrirana
Za te komentare, obraza cak ni na forumu ne bi skodilo. Al hajd.
Kome ja pricam.
- Šveđanin
#672 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
A mozda je i bolje sad sa ovim momkom biti malo ozbiljniji, ostriji, realniji i reci mu par stvari iskreno uzivo.
To naravno necu uraditi ja ili neko drugi sa ove teme vec neko ko je blizak sa njim. Momak je dobio paznju, misli da je ovo pozitivno, djevojcice sto mu daju pozitivne komentare ga jos vise "dizu", ali je na duge staze uradio uzasnu stvar po svoj ljubavni i uopsteno emotivni zivot...
Bolje biti sad iskren sa njim, jer kasnije bude kasno. Kasnije otvori nalog na klix forumu pa pise o radikalnom feminizmu i sto ga nijedna nece.
Ovo nije nista previse lose, ako se ne varam ima 19 godina, skoro je usao u svijet odraslih i zbunjen je onim sto vidi...najbitnije je sprijeciti frustraciju, objasniti da nema generalizacije, sta to on nudi a sta trazi... i gdje to trazi...jacanje kicme i samopouzdanja, pozitivne misli, pronalazak hobija, umni i fizicki rad na sebi i bice to sve dobro, tako da vjerujem da postoji u njegovoj blizini osoba koja ce malo ozbiljnije razgovarati sa njim, nigdje nije zakasio.
Jesi zainteresovan?
To naravno necu uraditi ja ili neko drugi sa ove teme vec neko ko je blizak sa njim. Momak je dobio paznju, misli da je ovo pozitivno, djevojcice sto mu daju pozitivne komentare ga jos vise "dizu", ali je na duge staze uradio uzasnu stvar po svoj ljubavni i uopsteno emotivni zivot...
Bolje biti sad iskren sa njim, jer kasnije bude kasno. Kasnije otvori nalog na klix forumu pa pise o radikalnom feminizmu i sto ga nijedna nece.
Ovo nije nista previse lose, ako se ne varam ima 19 godina, skoro je usao u svijet odraslih i zbunjen je onim sto vidi...najbitnije je sprijeciti frustraciju, objasniti da nema generalizacije, sta to on nudi a sta trazi... i gdje to trazi...jacanje kicme i samopouzdanja, pozitivne misli, pronalazak hobija, umni i fizicki rad na sebi i bice to sve dobro, tako da vjerujem da postoji u njegovoj blizini osoba koja ce malo ozbiljnije razgovarati sa njim, nigdje nije zakasio.
Bas bi volio da te upoznam. Zovem te na pivu. Po profesiji, godinama mislim da smo tu negdje. Ako si stidan recu ti tacnu lokaciju gdje cu u subotu biti poslije utakmice, sta cu obuci da me mozes prepoznati, ti udji, osmotri nase mjesto i moje drustvo ako ti se ne svidi sta budes vidio samo produzi dalje. Saroliko drustvo, 10-15 osoba, podjednak broj muskih i zenskih, a dobar dio njih same, lijepe, pametne, ostvarene... i nisu nikakve radikalne feministkinje ne brini.Cartmane wrote:Nisam te pitao ni za dijagnozu ni za upute. Klasican si White Knight.
Jesi zainteresovan?
-
todd_smith
#673 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
samo sto neko ko ga zna rece da je on imao curu, pokrivena bila ali nije mu dala i on je sutne i krene pisati kako nema finih djevojakacyprus wrote:Ja kao ekstremno fin dečkosam imao isti problem kao i autor tog teksta, ali samo sa Sarajkama
![]()
Bolje sreće sam bio sa djevojkama iz manjih sredina
-
dezurni_ucenik
#674 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ja mislim da on nema samopouzdanja jer da ga ima ne bi napisao onaj tekst. To mi nekako vise zvuci kao rezultat tih njegovih frustracija. I sto se mene tice, napravio je gresku sto je napisao takav status. Pogledaj u tramvaju, na ulici, u kaficu, liftu, haustoru bilo gdje, ljude koji su tu. Tacno mozes na licima vidjeti ko je pun sebe, ko je sjeban, ko je veseljak, ko je tuzan, umoran. Sjecam se neke cure sa faksa, kad god je vidim, zamisljam iznad njene glave crni oblak iz koje pljusti kisa pracena sijevanjem i grmljavinom. Takav dojam je uvijek ostavljala na mene.Niemand wrote:Ti si njegov tekst ocito razumio ko neku ispovjest momka koji jednostavno ne moze naci curu, dok sam ga ja razumila ko obicno pljuvanje po svakoj curi koju je u zivotu sreo i eto nijedna ne valja ma dje da ju je trazio.dezurni_ucenik wrote:
Nek nadje nacin da sebi izgradi samopouzdanje, jer mu je to ocito otislo u neku stvar. Nekom pare dizu samopouzdanje, neko ode u teretanu, nek nadje neku furku sto ce ga uciniti da se osjeca jacim u psihickom smislu. I neka ne bude preveliki komicar i zajebant u raji, to je jednosmjerna karta za frend zonu.
Al haj, fin ti je savjet. Ozbiljno.
Al ja eto mislim da on ipak ima samopouzdanja. Neko je napisao na prethodnim stranicama da ima nekih pravo puno fb prijatelja, a i za sam ovaj status i paznju treba nekog samopozdanja, pa i za onu recenicu "..da vama emir nesto kaze.."
Momak jednostavno ima pogresno poredane neke stvari u glavi. Meni se cini, jel.
-
dezurni_ucenik
#675 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Velkoski wrote:Pa ne bi bio ni prvi, a bogami ni posljednjidezurni_ucenik wrote:Evo i jednog ko misli da ce ga umociti komentarisanjem na forumu.
Je li ono nekad davno bio i brak skopljen izmedju dvoje forumasa? Ili sam to pomijesao sa necim drugim.