Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
maida95
#451 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Laže ko kaže da izgled nije bitan.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#452 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Namjesteno bajo mojHonda Hondas wrote:Niko nista ne veli za ovog mog debeljka sto kupi napaljene studentice u Ameriki...
-
Honda Hondas
#453 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Bolje bi bilo da pogledas barem minut, sve ce ti se samo reci.. ako znas i slovo engleskog skontat ces da auto, status i pare i izgled nisu presudni u kupljenju treba...Patriotska_Liga wrote:Vala baš.maida95 wrote:Gdje će bit' žalosno, hiljadu načina da pokrene priču.. Ili nešto više
Mrsko mi gledat pet minuta, de prepričaj.Honda Hondas wrote:Niko nista ne veli za ovog mog debeljka sto kupi napaljene studentice u Ameriki...
SAMOPOUZDANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
-
Honda Hondas
#454 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ne bi reko.. Pratim Simple Pick Up duuuuugo vremena, i znam da nisu fejkeri..._BataZiv_0809 wrote:Namjesteno bajo mojHonda Hondas wrote:Niko nista ne veli za ovog mog debeljka sto kupi napaljene studentice u Ameriki...
-
Patriotska_Liga
#455 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Laže vala i onaj ko kaže da ne može poraditi na vlastitom izgledu, kao ovakav sam kakav sam. Nisi.maida95 wrote:Laže ko kaže da izgled nije bitan.
Naravno da je izgled bitan.
-
maida95
#456 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Tačno je i to, al' ima ljudi koji ne žele da se mijenjaju, vole se onakvi kakvi jesu 
-
Niemand
#457 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa vala iskreno, meni ni dan danas nije jasno sta je ovaj moj coEk vidio u meni, ako cemo tako. 10 puta ljepse od mene hodaju vani i ja to znam.radiša wrote: pa kreni od sebe,da li bi prije bila sa nekim ruznim ili ljepim,ruzno je sto to ovako kazem,ali je tako,ljudi su ljudi ali mislim da se u mnogo stvari gleda izgled,sarm a tek negdje kasnje kakav je kao osoba...
Al hej, barem je on fin, da nam se djeca sutra ne ljute
Salu na stranu, sa momkom za kojim sve cure lude tipa ove neke lokalne face-ne bi bila nikad. To je uzasan teret i patnja samo, vazdan gledas kako ti se neko upucavu cojku. Pa i da nista ne odg, nerviralo bi te. Da je lijep ne znam ti kolko, neka fala.
-
Honda Hondas
#458 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Isuse.... Pitanje za muske...
Da li bi prisli ovakvoj djevojci koja seta pored Miljacke? Ili bi je trazili na Spottedu.. Da ovakva bomba prodje pored mene...
Ja bi zaustavio citav tramvajski saobracaj u Sarajevu, zastave bi bile spustene na pola koplja, Dodik bi ljubio liljane, Covic bi bio majoriziran, a Bake bi bio u avionu za Gvantanamo..
Znaci, uletio bi , taman da sam frisko izaso iz dubretnjaka, u rudarkama, sa cekicem u ruci, i zidarskom medju zubima... Da ovakva GRANATA hoda gradom...
DA ovakva LOPATA hoda gradom, ja bih samo reko ALLAHU EKBER.,,, I nema dalje... Ali nema ovakve bombe u SEHERU!
P.S
Na ovoj klupi bi pravili djecu.
Da li bi prisli ovakvoj djevojci koja seta pored Miljacke? Ili bi je trazili na Spottedu.. Da ovakva bomba prodje pored mene...
Ja bi zaustavio citav tramvajski saobracaj u Sarajevu, zastave bi bile spustene na pola koplja, Dodik bi ljubio liljane, Covic bi bio majoriziran, a Bake bi bio u avionu za Gvantanamo..
Znaci, uletio bi , taman da sam frisko izaso iz dubretnjaka, u rudarkama, sa cekicem u ruci, i zidarskom medju zubima... Da ovakva GRANATA hoda gradom...
DA ovakva LOPATA hoda gradom, ja bih samo reko ALLAHU EKBER.,,, I nema dalje... Ali nema ovakve bombe u SEHERU!
P.S
Na ovoj klupi bi pravili djecu.
Last edited by Honda Hondas on 11/11/2015 01:13, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#459 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
joj, sumnj'o sam, al' sad sam siguran da je ovo laki strajk 
-
Niemand
-
Patriotska_Liga
#461 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Volim se i ja čupav, zmazane kose, uščuo i s podočnjacima do poda kakav sam nedjeljom popodne ali takav nemogu odvojit ni poklopac s kajmaka, a kamo li curu.maida95 wrote:Tačno je i to, al' ima ljudi koji ne žele da se mijenjaju, vole se onakvi kakvi jesu
Hoću reć da mnogi ne paze do izgleda, hodaju nikakvi. Pa čak iako si lijep odaješ dojam da si lijen i neuredan pa džaba sebi praviš minus tamo gdje bi trebao imati plus.
- radiša
#462 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
u vasem slucaju vazi ona shit happensNiemand wrote:Pa vala iskreno, meni ni dan danas nije jasno sta je ovaj moj coEk vidio u meni, ako cemo tako.radiša wrote: pa kreni od sebe,da li bi prije bila sa nekim ruznim ili ljepim,ruzno je sto to ovako kazem,ali je tako,ljudi su ljudi ali mislim da se u mnogo stvari gleda izgled,sarm a tek negdje kasnje kakav je kao osoba...
nije sve u ljepoti ima nesto i u nekretninama
salu na stranu,samo mudar covjek ce prije izabrat onu koja ima nesto,neki x faktor,ljepota je prolazna,zarazna,zadaje glavobolju pa moras pit analgin.
-
maida95
#463 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa to je već druga stvar. Jedno je biti neuredan, drugo je nemati želju da se mijenjaš. Joj, valjda me shvatiš sta hoću da kažem
da nisam pod temperaturom možda bih mogla bolje da objasnim, al' slabije funkcionišem 
-
Niemand
#464 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
On ima sve, stoga sam ja bar mudra, jelradiša wrote: u vasem slucaju vazi ona shit happens![]()
nije sve u ljepoti ima nesto i u nekretninama![]()
salu na stranu,samo mudar covjek ce prije izabrat onu koja ima nesto,neki x faktor,ljepota je prolazna,zarazna,zadaje glavobolju pa moras pit analgin.
- radiša
#465 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
u tom slucaju si ti lider,kao i na forumu,vazda lider 
- Matzan
#466 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
maida95 wrote:Pa to je već druga stvar. Jedno je biti neuredan, drugo je nemati želju da se mijenjaš. Joj, valjda me shvatiš sta hoću da kažemda nisam pod temperaturom možda bih mogla bolje da objasnim, al' slabije funkcionišem
Imaš li toplomjer?
-
Niemand
-
maida95
-
Patriotska_Liga
#469 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nemoj da se mučiš pod temperaturom, kontam savršenomaida95 wrote:Pa to je već druga stvar. Jedno je biti neuredan, drugo je nemati želju da se mijenjaš. Joj, valjda me shvatiš sta hoću da kažemda nisam pod temperaturom možda bih mogla bolje da objasnim, al' slabije funkcionišem
Moja poenta od početka je bila da i sam čovjek može uticati na to da ga neko doživi lijepim ako to želi, nije sve do majke prirode.
Da ne pričamo o pokretima. Evo npr. ja sam navijač Želje ali moram navest primjer Mulalića. Čovjek non stop nešto maše rukama, češe se po obrazima, gleda gore, dole, uzvrtio se. E to je otprilike primjer kakav ne treba biti po tom pitanju. Al hajde, njemu se može valjda bit' takav.
Hoću kazat da ako se potrudiš oko izgleda i kontrolišeš pokrete možeš popraviti dojam ljepote. Ovo je empirijski potvrđeno.
-
maida95
#470 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Slažem se. Treba se znati i ponašati
Žensko bi recimo trebalo da ne glumi muškarca dok priča, hoda, radi šta bilo
-
krater
- kamberovica polje
#472 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ali ako ga NEEEEEEEMAAAAAŠ možeš se lagano naguzit jer lakše je i pare zaradit nego dobit samopouzdanje kod ophođenja sa ženama i ako ga do neke godine nisi stekao vozdrica jaro. Na stranu ovo, bljuje mi se od anonimnih ili javnih ispovijesti po društvenim mrežama i ova nije izuzetak. Lik sebe stavlja u poziciju mučenika kao on eto "fin","pošten", "normalan" i "religiozan" a nijedna ga neće jer je društvo sjebano. Činjenica je da živimo u žabokrečini i da je ogroman broj moralno sumnjivih osoba u oba spolna tabora ali i dalje je ostalo ljudi zbog kojih je vrijedno razgrtat more idiota, mamlaza i umjetnih princeza da ih nađeš. Jebiga tebra ne ide ni meni sa suprotnim spolom, mnogima nam ne ide ali to ne znači da moraš plakat po fejsbuku o svojoj tužnoj verterovskoj sudbini.Honda Hondas wrote:Bolje bi bilo da pogledas barem minut, sve ce ti se samo reci.. ako znas i slovo engleskog skontat ces da auto, status i pare i izgled nisu presudni u kupljenju treba...Patriotska_Liga wrote:Vala baš.maida95 wrote:Gdje će bit' žalosno, hiljadu načina da pokrene priču.. Ili nešto više
Mrsko mi gledat pet minuta, de prepričaj.Honda Hondas wrote:Niko nista ne veli za ovog mog debeljka sto kupi napaljene studentice u Ameriki...
SAMOPOUZDANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
- neruda
-
Honda Hondas
#474 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ZAKLJUCAK
Ajde da nakon 20 stranica ove teme, zakljucimo ovo...
EMIR PLACIVAGINALKO je objavio ovu svoju otuznu epopeju uzdizuci svoju malenkost do neslucenih nebeskih visina u očajnom pokušaju da preko slova, ne samo da privuče pažnju, već da proda sliku briznog, čednog, romantičnog, skromnog, zahvalnog dečka koji zna da cijeni djevojku koja čita Sekspira, koja svaki radni dan poslije posla ode u pozorište da odgleda neku životnu dramu
(a zar ti treba veća životna drama od toga da živiš u BIH), kojoj je odlazak na kafu ili SUBHANALAH izlazak u kafić gdje se sluša muzika smrtni grijeh
, pritom svrstavajuci sve žene u isti koš, a ne pitajući se da li je priča koju pokušava prodati da su sve žene sponzoruse toliko površna i blijeda iz razloga jer majmune jedan iskompleksirani :
SHVATI, svaka , ali baš svaka žena će prvo na tebi primjetiti izgled, stav, gard, govor, ophođenje prema njoj.
ovo se ne kupuje!
SHVATI da ti djevojci neces prici jal u Slozi u Sarajevu jal u Pepermintu u Zagrebu, sa pricom:
DZESI MACKO, JA SAM ČOBAN ZEJNIL SA VLASICA, VOZIM AUDIJA A4 1.9 TDI 2006 god, i da joj pokažeš da imaš
30 000 KM na računu sto si zaradio prodavajuci kurbane na autopijaci prošle godine...
Obavezno naglasiti da joj trebas prici sa spicastim slamatim šeširom na glavi, trstikom u ustima, neobrijan, neokupan ko da ratujes sa svjetskim okeanima...
Ako ijednoj metnes sa takvim stavom da se djevojke kupuju parama i da će svaka odlijepiti za tim da je ljudi vide kako je lola voza u vozilici,
ja bi onda za takvu djevojku rekao da je teški otpad. I stid bi me bilo biti takvoj curi roditelj, a cure koje gledaju da se ugrade dolaze iz poremećenih porodica gdje je čitav sistem moralnih vrijednosti naopačke postavljen, jer gvozdje se kuje dok je vruće, ako mognes shvatiti.
Djevojke koje se prodaju da budu vidjene u društvu kako se voze u dobroj limuzini su teške kurve koje će čitav život biti stigmatizirane i obilježene kao interesdzije i lovatori, i samo će se mijenjati kockaste glave koje će ih jebati, a one će ostati neudavace.
MOJ VAGINALKO, nemoj skrnaviti predivni ženski rod svojim priprostim generalizacijama, nego nadji život, odi u Prag, nadji polovnjacu Cehinju, dobro je ostruzi, srolaj jedan dzoint i skontaj kolko si se izofiro u državi.
OPASKA jedna:
Moj VAGINALKO, imam osjećaj kad bi neka fina nedužna djevojka pala na priču da si ti, kao savršen dečko, da bi je ti na drugom sastanku svezo, strpo u gepek i odvezo na Romaniju da joj zabijes nezreli krastavac u guzicu dok ne pozeleni..
VAGINALKO, hajd na hajr.
Odo zapalit! Jesam li zasluzio taj prokleti duhanski dim?
Ajde da nakon 20 stranica ove teme, zakljucimo ovo...
EMIR PLACIVAGINALKO je objavio ovu svoju otuznu epopeju uzdizuci svoju malenkost do neslucenih nebeskih visina u očajnom pokušaju da preko slova, ne samo da privuče pažnju, već da proda sliku briznog, čednog, romantičnog, skromnog, zahvalnog dečka koji zna da cijeni djevojku koja čita Sekspira, koja svaki radni dan poslije posla ode u pozorište da odgleda neku životnu dramu
(a zar ti treba veća životna drama od toga da živiš u BIH), kojoj je odlazak na kafu ili SUBHANALAH izlazak u kafić gdje se sluša muzika smrtni grijeh
SHVATI, svaka , ali baš svaka žena će prvo na tebi primjetiti izgled, stav, gard, govor, ophođenje prema njoj.
SHVATI da ti djevojci neces prici jal u Slozi u Sarajevu jal u Pepermintu u Zagrebu, sa pricom:
DZESI MACKO, JA SAM ČOBAN ZEJNIL SA VLASICA, VOZIM AUDIJA A4 1.9 TDI 2006 god, i da joj pokažeš da imaš
30 000 KM na računu sto si zaradio prodavajuci kurbane na autopijaci prošle godine...
Obavezno naglasiti da joj trebas prici sa spicastim slamatim šeširom na glavi, trstikom u ustima, neobrijan, neokupan ko da ratujes sa svjetskim okeanima...
Ako ijednoj metnes sa takvim stavom da se djevojke kupuju parama i da će svaka odlijepiti za tim da je ljudi vide kako je lola voza u vozilici,
Djevojke koje se prodaju da budu vidjene u društvu kako se voze u dobroj limuzini su teške kurve koje će čitav život biti stigmatizirane i obilježene kao interesdzije i lovatori, i samo će se mijenjati kockaste glave koje će ih jebati, a one će ostati neudavace.
MOJ VAGINALKO, nemoj skrnaviti predivni ženski rod svojim priprostim generalizacijama, nego nadji život, odi u Prag, nadji polovnjacu Cehinju, dobro je ostruzi, srolaj jedan dzoint i skontaj kolko si se izofiro u državi.
OPASKA jedna:
Moj VAGINALKO, imam osjećaj kad bi neka fina nedužna djevojka pala na priču da si ti, kao savršen dečko, da bi je ti na drugom sastanku svezo, strpo u gepek i odvezo na Romaniju da joj zabijes nezreli krastavac u guzicu dok ne pozeleni..
VAGINALKO, hajd na hajr.
Odo zapalit! Jesam li zasluzio taj prokleti duhanski dim?
Last edited by Honda Hondas on 11/11/2015 06:59, edited 2 times in total.
-
Honda Hondas