Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Niemand

#401 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

dječak sa šibicama wrote:
Ti ne volis da ti se muskarac udvara?

Niemand, zdravo, gledam te malo i moram ti reci, prelijepa si. Pala si sa neba, zvjezdice 8-)
Vjerovatno je do mene, al mene je takvih likova uvijek bilo strah. Neka fala, nek se udvaraju kome hoce.

@radisa :|
Honda Hondas

#402 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Niemand wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ma vole one sve da im pridjes, muskarci su blesavi posebno ovi mladji, sto se plase pristupiti.

Najgore sto ti se moze desiti da te otkaci.

Ali vole one to, osjecaju se posebnim, prisao joj muskarac. Jos je muva. Ko je ko ona, treba 8-)
:roll:
Ja bih rado da pridjem onoj macki sto stoji dole kraj ceste na Stupskoj petlji, nekog ceka izgleda.. Bas je elegantno obucena, vidi se da je dama.. Fina kratka suknja, dobre cizme, nasminkana... bas mi je simpaticna i lijepa.. Ima dobre djozle, i visoka je. :oops:

Boze nemam AUDI A4, 1.9 TDI dizel, 2006 god
nemam stan, nemam vikendicu, oblacim se na pijaci, ali imam samo 250 KM sto sam naumio da kupim drva da se grijem zimus. Cumura nemam. 8-)

Imam li, ljudi sanse kod ovakve djevojke? Kako da joj pridjem da joj zatrazim facebook? twitter? instagram?

Dzaba pisem, nece me ni pogledati, jer ja nemam facebook.. :zzzz:
Patriotska_Liga

#403 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

radiša wrote:ima ona jedna dobra crnka u sda mlada vako,moj kalibar al nedobi nista glasova :D
U tome leži tvoja šansa, da je dobila glasove otišla bi u rang više, a onda bi sa njom (uz volju žrijeba) mog'o igrat' samo u kupu gdje su šanse niželigaša poslovično male i gdje imaš jednu šansu koju ako ne iskoristiš ispadaš.

Ovako najmanje dva međusobna duela i ganjate se na tabeli cijelu godinu.
hornet

#404 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by hornet »

Bodkin wrote:
trcicu trceci wrote:Mene zanima sta on studira? :D
ovo za prilazenje, zbog smoklja koji samo imaju muda preko fb da se jave, kada ja pridjem djevojci na ulici konta da sam manijak. Vise ne mozes ni prici jer je postalo normalno fb udvaranje, a zivo je kao sto neko rece problematicno. Nisam imao problem prici, to mi je cak i zanimljivo i ne mora nista biti. Bolje nego preko interneta tipkati
Jebaci preko zice ja to zovem. Ne moras ni pisati, samo lajkove udaraj. Socijalno retardirana generacija. Zato se i ne zna izboruti za sebe
Cilj opravdava sredstva. Ako mozes naruciti odjecu, mozes i pokupiti trebu. Blagodati novog vremena. :lol:
budza

#405 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by budza »

maida95 wrote:Ovde ne tražim ništa :mrgreen:

e, bas steta.
planirao sam te zeniti. ;D
radiša

#406 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Patriotska_Liga wrote:
radiša wrote:ima ona jedna dobra crnka u sda mlada vako,moj kalibar al nedobi nista glasova :D
U tome leži tvoja šansa, da je dobila glasove otišla bi u rang više, a onda bi sa njom (uz volju žrijeba) mog'o igrat' samo u kupu gdje su šanse niželigaša poslovično male i gdje imaš jednu šansu koju ako ne iskoristiš ispadaš.

:lol: :lol:
ma ne volim zeleno u tome je stvar :D
maida95

#407 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Baš šteta, stvarno :| :mrgreen:
trcicu trceci

#408 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

Niemand wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Ti ne volis da ti se muskarac udvara?

Niemand, zdravo, gledam te malo i moram ti reci, prelijepa si. Pala si sa neba, zvjezdice 8-)
Vjerovatno je do mene, al mene je takvih likova uvijek bilo strah. Neka fala, nek se udvaraju kome hoce.

@radisa :|
Cuj strah ako ti se neko udvara, e jbg 8)
ne mozes seti nikada zaljubiti preko fb, sveje to plasticno
radiša

#409 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Niemand wrote: @radisa :|
tu sam lideru,kazi? :lol:
trcicu trceci

#410 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

mozda je znam :D je li zivi u osuncanom dijelu?
Niemand

#411 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

trcicu trceci wrote: Cuj strah ako ti se neko udvara, e jbg 8)
Jao, sarkazma :D

neam fb :D
:skoljka:
radiša

#412 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

trcicu trceci wrote:
mozda je znam :D je li zivi u osuncanom dijelu?
ma nemam pojma vidio je na posterima,duga crna ravna kosa a faca ko srna :D
dale cooper

#413 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dale cooper »

radiša wrote:
Patriotska_Liga wrote:

:lol: :lol:
ma ne volim zeleno u tome je stvar :D
:cry: Uvijek me rastuže ovakve nesuđene ljubavi.
trcicu trceci

#414 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

Niemand wrote:
trcicu trceci wrote: Cuj strah ako ti se neko udvara, e jbg 8)
Jao, sarkazma :D

neam fb :D
:skoljka:
:lol: kako li si ti nasla momka :shock:
Patriotska_Liga

#415 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Fakat šteta, da je iz neke progresivne stranke progresivne boje bio bi happy end.
Niemand

#416 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

trcicu trceci wrote: :lol: kako li si ti nasla momka :shock:
Bez zeze, govorili su mi jedno godinu dana najmanje da necu naci momka bez fb :-)

mislim da sad curicama govore da nece naci momka bez instagrama :lol:
radiša

#417 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Niemand wrote:
Bez zeze, govorili su mi jedno godinu dana najmanje da necu naci momka bez fb :-)

ko te ba to tako savjetovo?
kakve veze ima fb sa tim?
Honda Hondas

#418 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

hornet wrote:
Bodkin wrote:
trcicu trceci wrote:Mene zanima sta on studira? :D
ovo za prilazenje, zbog smoklja koji samo imaju muda preko fb da se jave, kada ja pridjem djevojci na ulici konta da sam manijak. Vise ne mozes ni prici jer je postalo normalno fb udvaranje, a zivo je kao sto neko rece problematicno. Nisam imao problem prici, to mi je cak i zanimljivo i ne mora nista biti. Bolje nego preko interneta tipkati
Jebaci preko zice ja to zovem. Ne moras ni pisati, samo lajkove udaraj. Socijalno retardirana generacija. Zato se i ne zna izboruti za sebe
Cilj opravdava sredstva. Ako mozes naruciti odjecu, mozes i pokupiti trebu. Blagodati novog vremena. :lol:
Slusajte ljudi, ovaj Emir koji je napisao ovaj posrani post je ovo objavio na Spottedu, i onda je to obislo citav svijet. Fazon je da djevojke i momci objavljuju statuse tipa

danas ispred BBI centra izgubila sam zdravstvenu knjizicu na ime Bakira Izetbegovic.. ako neko pronadje nek se javi adminu spotteda.. i tako se promovisu, a istina je da nije izgubila zdravstvenu vec samo hoce da je raja dodaje i da se krene igrati macke i misa.. I naravno proucavaju se profili.

Djevojke gledaju samo one profile gdje momci drze uperene kalase u mobitel, voze Bemvejeve, i Audase... :D
Momci gledaju samo one profile gdje djevojke izbace sise kao torpedo iz njemackih podmornica 1943 u Atlantiku, cilj je sto manje gardarobe na sebi to bolje.. Sminka na izvoz, ako ima neka da proda ako ima viska, treba mi jer moram fasadirati sprat svog doma.. :oops:

Tako se sklapaju FB veze, i brakovi, jos da se kako mogu i razvest preko facebooka, gdje bi nam kraj bio!
Niemand

#419 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

radiša wrote:
Niemand wrote:

ko te ba to tako savjetovo?
kakve veze ima fb sa tim?
Jesu ozbiljno :-? kao, mogu ja nekog upoznati i vako u drustvu i to, al on meni ako se bude htio javiti trazice me na fb, a kao to poruke na mobitel skupo i tako to :lol:

nije bilo vibera tad :D bar mislim, neam ga ni sad pa ne znam vala :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#420 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

Honda Hondas wrote:Slusajte ljudi, ovaj Emir koji je napisao ovaj posrani post je ovo objavio na Spottedu, i onda je to obislo citav svijet. Fazon je da djevojke i momci objavljuju statuse tipa

danas ispred BBI centra izgubila sam zdravstvenu knjizicu na ime Bakira Izetbegovic.. ako neko pronadje nek se javi adminu spotteda.. i tako se promovisu, a istina je da nije izgubila zdravstvenu vec samo hoce da je raja dodaje i da se krene igrati macke i misa.. I naravno proucavaju se profili.

Djevojke gledaju samo one profile gdje momci drze uperene kalase u mobitel, voze Bemvejeve, i Audase... :D
Momci gledaju samo one profile gdje djevojke izbace sise kao torpedo iz njemackih podmornica 1943 u Atlantiku, cilj je sto manje gardarobe na sebi to bolje.. Sminka na izvoz, ako ima neka da proda ako ima viska, treba mi jer moram fasadirati sprat svog doma.. :oops:

Tako se sklapaju FB veze, i brakovi, jos da se kako mogu i razvest preko facebooka, gdje bi nam kraj bio!
Pa valjda možeš prepoznati psihopatu tipa ovih što se same promovišu :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#421 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

I inače... Spotted je za debile, od onih u komentarima do onih što šalju gluposti da im se objavljuju. :mrgreen:
maida95

#423 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Najjači su mi oni koji sjede do osobe koju kao traže, slikaju i pošalju na Spotted, kakvi prić' nekome, prije bi ruku u vatru stavili..
trcicu trceci

#424 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

maida95 wrote:Najjači su mi oni koji sjede do osobe koju kao traže, slikaju i pošalju na Spotted, kakvi prić' nekome, prije bi ruku u vatru stavili..
pa evo ove se boje kada im pridjes :D
jarane kada mi se sljedeci put dopadne djevojka preci cu ulicu i vikati: heeeej, kakoooo seeee zoveeees, mnooogo siiii liijepaaaaa
radiša

#425 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Niemand wrote: Jesu ozbiljno :-? kao, mogu ja nekog upoznati i vako u drustvu i to, al on meni ako se bude htio javiti trazice me na fb, a kao to poruke na mobitel skupo i tako to :lol:
nije bilo vibera tad :D bar mislim, neam ga ni sad pa ne znam vala :lol:
svasta,ja kad sam ganjo trebe nije bilo interneta al sam vazda znao gdje koja izlazi,ide u skolu...pa smo se tu kao slucajno nalazili :D
Post Reply