Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
aleckovic

#1626 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by aleckovic »

sad ce krenuti sezona...
Avetinho

#1627 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Avetinho »

aleckovic wrote:sad ce krenuti sezona...
Shishanje! Dje ste ovce!
asker

#1629 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by asker »

Bilo je samo pitanje vremena...................a sta kaze Semir, sljunak na stropu prkosi gravitaciji.
insomnia78

#1630 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by insomnia78 »

PrEtisnulo punca :D
Al nije onog sarajevskog :lol: :lol:
Na Havazu pise, punac od Svemirka
Dobro je, nije nista ozbiljno
dustaban

#1631 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by dustaban »

Lujku uhapsiti, cirkus zatvoriti, cirkusante poslati na drustveno koristan rad...
KB9

#1632 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by KB9 »

izdrzi semire
Avetinho

#1633 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Avetinho »

Znamo svi, sabotaza foteljasa!
epik

#1634 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by epik »

Prica o bosanskim piramidama nece biti lako ugasena, iako bi mnogi to voljeli, navodno brukamo se...brukamo se jer je National Geographic bila u visokom, ili sto je History Chanel u svom dokumentarcu posvetio paznju bosanskim piramidama, ili kad je berluskonijeva tv snimala emisiju 'Misteri' o piramidama i medjugorju...eto milioni ljudi dolazi u Medjugorje, papa sam ne vjeruje, al naroda to neinteresuje, dolazice uvijek.
Mislim da treba podrzavati budalasa, bilo i ne piramida, moze samo biti koristi od te price.
broj dva

#1635 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by broj dva »

epik wrote:Prica o bosanskim piramidama nece biti lako ugasena, iako bi mnogi to voljeli, navodno brukamo se...brukamo se jer je National Geographic bila u visokom, ili sto je History Chanel u svom dokumentarcu posvetio paznju bosanskim piramidama, ili kad je berluskonijeva tv snimala emisiju 'Misteri' o piramidama i medjugorju...eto milioni ljudi dolazi u Medjugorje, papa sam ne vjeruje, al naroda to neinteresuje, dolazice uvijek.
Mislim da treba podrzavati budalasa, bilo i ne piramida, moze samo biti koristi od te price.
----
Kome koristi i kakve koristi ?
Evo cu jos jednom objasniti zasto je Visoko veca blamaza od Medujgorja:
Medjugorje je religija.Religiji ne trebaju nikakvi dokazi, a duhovi ukaze fantomi gospe strumfovi i ostale mentalne bolesti su ugradje u to, dio su religijie.

Doj je jebena piramida OGRMONA ZGRADA OD KAMENA dakle nemas sta vjerovat/ne vjerovat jer je lako dokazati da ima odnosno nema, pokazes zgradu i kazes "evo piramide" ili pokazes raskopano brdo pa kazes "e vidis da nema"
Avetinho

#1636 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Avetinho »

epik wrote:Prica o bosanskim piramidama nece biti lako ugasena, iako bi mnogi to voljeli, navodno brukamo se...brukamo se jer je National Geographic bila u visokom, ili sto je History Chanel u svom dokumentarcu posvetio paznju bosanskim piramidama, ili kad je berluskonijeva tv snimala emisiju 'Misteri' o piramidama i medjugorju...eto milioni ljudi dolazi u Medjugorje, papa sam ne vjeruje, al naroda to neinteresuje, dolazice uvijek.
Pistolj u sake pa u banku da "podignes" tudju ustedjevinu. Sta te briga sto ce svi misliti da si lopov. Od toga moze biti samo velike koristi, narocito za tebe.
KB9

#1637 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by KB9 »

nisam zagovarac toga da postoje piramide al taj primjer ti je glup ono malo je rec
Point.

#1638 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Point. »

Kako god, prica se o piramidama, strani ljudi dolaze, snimaju se emisije. Svaka reklama je dobra reklama. Al eto, nama ce svasta i bilo ko smetati.
jao_situacije

#1639 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by jao_situacije »

eto imamo i te vulkanske linije :izet:
epik

#1640 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by epik »

Blamaza, bruka i drugi termini koji nista nedokazuju niti osporavaju, kod nas su priznati kao da i osporavaju i dokazaju cinjenice....

Narod u Visokom itekako znaju iskoristiti ono sto im je servirano. Uopste ih nije briga ko sta misli, na pocetku istrazivanja su svoje avlije pretvarali u parking prostore, hotel u Visokom je preimenovan u Hotel Piramida....I dan danas narod iz svih zemalja dolazi u Visoko, bila istina ili puka laz...

Zna se kako je Nacionalna geografija pobila teoriju o postojanju piramida, isturajuci svoje tzv strucnjake, bez mogucnosti da Semir iznese u potpunosti svoju teoriju....A zna se da je Nacionalnu geografiju pobila Discovery science channel.....

Uopste nije bitno postoje li i ne piramide, bitno je da se nesto desava, da svjetinja dolazi.
Paul F.

#1641 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Paul F. »

broj dva wrote: Doj je jebena piramida OGRMONA ZGRADA OD KAMENA dakle nemas sta vjerovat/ne vjerovat jer je lako dokazati da ima odnosno nema, pokazes zgradu i kazes "evo piramide" ili pokazes raskopano brdo pa kazes "e vidis da nema"
Pa očigledno je da to nije tako jednostavno. Mnogo jednostavnije bi bilo onim tvojima dokazati da je vrhunski kretenizam obilježavanje stradanja "nejači" svake godine u dobrovoljačkoj na primjer.
broj dva

#1642 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by broj dva »

Paul F. wrote:
broj dva wrote: Doj je jebena piramida OGRMONA ZGRADA OD KAMENA dakle nemas sta vjerovat/ne vjerovat jer je lako dokazati da ima odnosno nema, pokazes zgradu i kazes "evo piramide" ili pokazes raskopano brdo pa kazes "e vidis da nema"
Pa očigledno je da to nije tako jednostavno. Mnogo jednostavnije bi bilo onim tvojima dokazati da je vrhunski kretenizam obilježavanje stradanja "nejači" svake godine u dobrovoljačkoj na primjer.
-----
Onim mojim ? Ne hvala, necu u tor ni sa piramidiotima ni sa gosparima ni sa cetaljima. Ako te interesuju moji politicki stavovi procitaj neke moje postove sa tih tema, a ovako ispa da ko smatra da su piramide prica za idiote automatski cetnik. Ruzno brate...
Avetinho

#1643 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Avetinho »

Vidim ovdje vec deset godina ista prica. "Dobro je za biznis..." i "Trebamo svi moliti da se piramide kopaju...".

Ali bar smo uspjeli malo pomjeriti stereotip od "glupog Bosanca" prema "Bosancu lopovu".
Avetinho

#1644 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by Avetinho »

KB9 wrote:nisam zagovarac toga da postoje piramide al taj primjer ti je glup ono malo je rec
Znaci ipak moram crtati.

Sibicari, dzeparosi, lopovi, pljackasi, ubice, prevaranti. Svi spadaju, u mojoj knjizi, u istu kategoriju.

Zato, pistolj u sake, pa u podizanje imovine.
asker

#1645 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by asker »

Koliko znam Semiru su se zabranila iskopavanja na Visocici, jel tacno? Od njega se ogradila relevantna naucna zajednica BiH? Ne kosta nas nista cini mi se. Neka ga nek kopa tunele.

Neki dan pogledah njegovo predavanje iz 2016, Feb cini mi se. I ako se ne varam negdje u Americi. Jebote pa taj je covjek David Icke iz Bosne. Onoliko strahopostovanje publike nema puno ljudi. Na svaku aplauz :-D . Jedu mu iz ruke, a sve Ameri.

Voda posjetioce po tunelima, obilaze stecke, Daorson................sve se to snima i prepricava kod kuce, informacija se siri. A ti sto mu vjeruju na svaku nisu puno bolji od njega, al ima ih na milione u svijetu. Pa neka njega i posjetilaca, nemoze nista lose od toga izac.
KB9

#1646 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by KB9 »

mi smo posten narod, ne zelimo lagat da imaju piramide makar mogli od toga dobre pare okrenut
broj dva

#1647 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by broj dva »

asker wrote:Koliko znam Semiru su se zabranila iskopavanja na Visocici, jel tacno? Od njega se ogradila relevantna naucna zajednica BiH? Ne kosta nas nista cini mi se. Neka ga nek kopa tunele.

Neki dan pogledah njegovo predavanje iz 2016, Feb cini mi se. I ako se ne varam negdje u Americi. Jebote pa taj je covjek David Icke iz Bosne. Onoliko strahopostovanje publike nema puno ljudi. Na svaku aplauz :-D . Jedu mu iz ruke, a sve Ameri.

Voda posjetioce po tunelima, obilaze stecke, Daorson................sve se to snima i prepricava kod kuce, informacija se siri. A ti sto mu vjeruju na svaku nisu puno bolji od njega, al ima ih na milione u svijetu. Pa neka njega i posjetilaca, nemoze nista lose od toga izac.
---
Dobro si rekao,nas David Icke. Samo nam jos ljudi-gusteri fale u Visokom. Mada gjde ima 10 000 stari piramida mozda ima i ljudi-gustera, ipak je neko morao graditi te piramide...
dječak sa šibicama

#1648 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by dječak sa šibicama »

Sha ima ba veze sho nema piramide, doce stranci bice turizma (prica se vec 10 godina, u Visokom izgradjeno 0 novih hotela u medjuvremenu, tolika je navala turista) bice para, prodacemo piramidu kauboju.

I tako to.
cenecimoveocino

#1649 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by cenecimoveocino »

Rece Svemirko karbonski nalazi datiraju od prije 2 milijarde godina :-)
Kod bihaca nalazio arke za vezanje praprabrodova.
Kaze ima poplocan put od Japana do Cilea ispod mora :mrgreen:
dezurni_ucenik

#1650 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!

Post by dezurni_ucenik »

broj dva wrote:
asker wrote:Koliko znam Semiru su se zabranila iskopavanja na Visocici, jel tacno? Od njega se ogradila relevantna naucna zajednica BiH? Ne kosta nas nista cini mi se. Neka ga nek kopa tunele.

---
Dobro si rekao,nas David Icke. Samo nam jos ljudi-gusteri fale u Visokom. Mada gjde ima 10 000 stari piramida mozda ima i ljudi-gustera, ipak je neko morao graditi te piramide...

David Icke nikad nije spomenuo piramide u Visokom, tako da nemojte tog gospodina porediti sa kaubojom. :D
Post Reply