Zanimljiva zivotna situacija
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#51 Re: Zanimljiva zivotna situacija
ma budi pravi frajer, povali to....i problem rijesen...dobro i tebi i njoj...tebi malo bolje al et, ko joj je kriv... 
-
*mima*
#52 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Op3r4t0r wrote:Nastavak sapunice je kratak, htio sam da vidim kako bi ostali reagovali u ovakvoj ili slicnoj situacijimoderator wrote:operator, a nastavak sapunice?a vec kad smo kod situacije ono sto vam mogu sa sigurnoscu reci je da razgovor nece biti izbjegnut, da osoba A nece biti primljena, informacija za dusebriznike, njena prijava a ni ona sama bez obzira na proslost nije najbolji izbor, i naravno kao i vecinom kad muski biraju bice primljena ona sa najvecim s.......tazom
Jel ima odredjeno.....kolki staz?
-
duboka_misao
#53 Re: Zanimljiva zivotna situacija
mislim da ove ispod D korpe nemaju sansemima wrote:Op3r4t0r wrote:Nastavak sapunice je kratak, htio sam da vidim kako bi ostali reagovali u ovakvoj ili slicnoj situacijimoderator wrote:operator, a nastavak sapunice?a vec kad smo kod situacije ono sto vam mogu sa sigurnoscu reci je da razgovor nece biti izbjegnut, da osoba A nece biti primljena, informacija za dusebriznike, njena prijava a ni ona sama bez obzira na proslost nije najbolji izbor, i naravno kao i vecinom kad muski biraju bice primljena ona sa najvecim s.......tazom
Jel ima odredjeno.....kolki staz?
- veljaca
#54 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Op3r4t0r wrote:Nastavak sapunice je kratak, htio sam da vidim kako bi ostali reagovali u ovakvoj ili slicnoj situacijimoderator wrote:operator, a nastavak sapunice?a vec kad smo kod situacije ono sto vam mogu sa sigurnoscu reci je da razgovor nece biti izbjegnut, da osoba A nece biti primljena, informacija za dusebriznike, njena prijava a ni ona sama bez obzira na proslost nije najbolji izbor, i naravno kao i vecinom kad muski biraju bice primljena ona sa najvecim s.......tazom
Poslacu ti onda jednu komsinicu - ima 28 godina staza - sada na birou, jeste da ima 57 godina ..... Ali sigurno od svih prijavljenih ce imati najveci s...........................................................taz ...................
- Djokej
#55 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Mislim da ste navukli ženski gnjev na sebe...
- ružmarin-a
#56 Re: Zanimljiva zivotna situacija
ih 'vaki su najgoriDjokej wrote:Mislim da ste navukli ženski gnjev na sebe...
- aerosa
#57 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Hajde dobro si se izvukao, jer u takvoj situaciji bi bio donji u svakom slučaju...mislim figurativno
Hajde ti sad rizikuj šta će se desiti, hoće li emocije budalesati ili neka druga zehabancija bude pa da te glava boli šta god da odlučiš...
Izvučeš se na stranu i pustiš da neko drugi odabere koja ima najveće....izglede za posao
Hajde ti sad rizikuj šta će se desiti, hoće li emocije budalesati ili neka druga zehabancija bude pa da te glava boli šta god da odlučiš...
Izvučeš se na stranu i pustiš da neko drugi odabere koja ima najveće....izglede za posao
- Neelix
#58 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Idu putem Turci, vuku im se......sablje 
- ružmarin-a
#59 Re: Zanimljiva zivotna situacija
oho ho što se zakuhava
@sicily na koga sumLJaš?
@sicily na koga sumLJaš?
- ružmarin-a
#60 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Sicily wrote:pa na direktoraružmarin-a wrote:oho ho što se zakuhava
@sicily na koga sumLJaš?
- Zlata M.
#61 Re: Zanimljiva zivotna situacija
No, nije sve propalo, nije sve propaloooooo
Tako posmatrano, tema je pun pogodak !
-
uroborus
#62 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Haveru, najmanje sto mozes da joj ucinis jeste da joj zakupis plac na Vlakovu ili Barama, zato sto, logikom stvari, ne bi niti bio to sto jesi da ti nije dala korpu, jer bi (hajd' da se bavimo malo alternativnim mogucnostima)danas zivio sa njom u nekoj memljivoj podstanarskoj garsonjeri, otpliciv'o kredit, i svoj i tudji, buljio u teletekst i ceko rezultate Druge farncuske lige, rinto za sitne pare...i mor'o paziti da ga na vrijeme vadis, jer valja namac za abortusa!Op3r4t0r wrote:
Nastavak sapunice je kratak, htio sam da vidim kako bi ostali reagovali u ovakvoj ili slicnoj situacijia vec kad smo kod situacije ono sto vam mogu sa sigurnoscu reci je da razgovor nece biti izbjegnut, da osoba A nece biti primljena, informacija za dusebriznike, njena prijava a ni ona sama bez obzira na proslost nije najbolji izbor, i naravno kao i vecinom kad muski biraju bice primljena ona sa najvecim s.......tazom
Crn scenario-al' ti je sada jasno kakav si lucky man!
- pustopoljina
#64 Re: Zanimljiva zivotna situacija
ovaj je neko tesko zlopamtilo, brrrr!
nemoj je primiti-ucini uslugu i sebi i njoj. ionako bi drugi dan dala otkaz, kad vidi s kim radi.
inace...ispada da ti je napravila najvecu uslugu sto te ostavila,sto jest jest
sto se tice poslova za koji ne trebaju posebne kvalifikacije-ima takvih i u krizi dosta, snacice se vec.
nemoj je primiti-ucini uslugu i sebi i njoj. ionako bi drugi dan dala otkaz, kad vidi s kim radi.
inace...ispada da ti je napravila najvecu uslugu sto te ostavila,sto jest jest
sto se tice poslova za koji ne trebaju posebne kvalifikacije-ima takvih i u krizi dosta, snacice se vec.
- pustopoljina
#65 Re: Zanimljiva zivotna situacija
ovog covjeka ne poznajem-osim sa foruma-ali nisam ni sumnjala da bi drugacije reagirao.Ridjobrki wrote:Brate, nema načina da ti tu ispadneš prav pa se ti tu fino izuzmi. Šta god da učiniš ispašće da je iz ličnih razloga pa taman da si najjači karakter i odoliš tome 100%. Odi fino šefu sa rečenicom "sa jednom od kandidatkinja (naravno, ne navodiš kojom) imam istorijat odnosa koji bi mogli dovesti u pitanje moju neutralnost i budući da ne želim ugroziti kako svoj moralni integritet i kredibilitet tako i poslovanje firme... blabla... serser..." fino ga zamoliš da to odradi neko drugi i još pokupiš kod njega poene za profesionalizam i poslovnu etiku. Šta god drugo uradiš nećeš ni sam vjerovati u svoj obraz i motive a šta ti to treba? Ti si svoju satisfakciju ovim već dočekao... Naravno, ako nisi neka sitna duša i gmaz - to je onda već druga stvar...
bravo.
- vozač
#66 Re: Zanimljiva zivotna situacija
mislim da ti je ovo najpametnije, ispadneš profesionalac, na neki način moraš odreagovati, a ovako ti je najpametnije, ako te ko šta upita, imaš izgovor, sklonili me, čist 100%,pustopoljina wrote:ovog covjeka ne poznajem-osim sa foruma-ali nisam ni sumnjala da bi drugacije reagirao.Ridjobrki wrote:Brate, nema načina da ti tu ispadneš prav pa se ti tu fino izuzmi. Šta god da učiniš ispašće da je iz ličnih razloga pa taman da si najjači karakter i odoliš tome 100%. Odi fino šefu sa rečenicom "sa jednom od kandidatkinja (naravno, ne navodiš kojom) imam istorijat odnosa koji bi mogli dovesti u pitanje moju neutralnost i budući da ne želim ugroziti kako svoj moralni integritet i kredibilitet tako i poslovanje firme... blabla... serser..." fino ga zamoliš da to odradi neko drugi i još pokupiš kod njega poene za profesionalizam i poslovnu etiku. Šta god drugo uradiš nećeš ni sam vjerovati u svoj obraz i motive a šta ti to treba? Ti si svoju satisfakciju ovim već dočekao... Naravno, ako nisi neka sitna duša i gmaz - to je onda već druga stvar...
bravo.
p.s. u slučaju da se ne možeš izvući, ja bih izabrao kandidatkinju sa najvećim ... koeficijentom inteligencije,
- kockica_kockica
#67 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Operator s obzirom na to da imas proslost sa tom osobom, i da te vuku neki osvetnicki nagoni ( ne mislim s ovim nista lose) pokusaj dati nekom kolegi da obavi razgovor s njom i odluci, samo tako mozes sacuvati profesionalost u poslu... a to u tvom slucaju uopce nije lako...
- sonset
#68 Re: Zanimljiva zivotna situacija
To je to!pustopoljina wrote:ovaj je neko tesko zlopamtilo, brrrr!
inace...ispada da ti je napravila najvecu uslugu sto te ostavila,sto jest jest![]()
- vozač
#69 Re: Zanimljiva zivotna situacija
obzirom da se prilično ubijam od posla, posvetiću još malo pažnje ovoj temi
nakon detaljnijeg čitanja opisa ove zanimljive životne situacije, palo mi je na pamet da ti ustvari nama nisi saopštio ono najvažnije u čitavoj priči, a to je "jel bilo šta", konkretno jeste li se seksali ili si već tada bio poznat kao "rukovodilac".
ne mogu se oteti utisku da si ti (pod uslovom da nije bilo ništa osim vodanja), još uvijek pod 1.ili zaljubljen u tu osobu ili si pod 2. neki bolesni um kad se zamlaćuješ oko toga šta uraditi sa osobom koju si nekada vodao za rukicu
mislim da je eventualni sex, (ako ga je bilo,) nešto što bi drastično promijenilo pogled na kompletnu situaciju, a ako ga nije bilo (što je vjerujem u tvom slučaju daleko izglednija opcija), po mom mišljenju, ona ti se još uvijek mota po glavi, bez obzira koliko ti nama pričao da si frigidan, kad je ona u pitanju
mens čini da, ti se kofrčiš...al samo da bi sakrio strah
nakon detaljnijeg čitanja opisa ove zanimljive životne situacije, palo mi je na pamet da ti ustvari nama nisi saopštio ono najvažnije u čitavoj priči, a to je "jel bilo šta", konkretno jeste li se seksali ili si već tada bio poznat kao "rukovodilac".
ne mogu se oteti utisku da si ti (pod uslovom da nije bilo ništa osim vodanja), još uvijek pod 1.ili zaljubljen u tu osobu ili si pod 2. neki bolesni um kad se zamlaćuješ oko toga šta uraditi sa osobom koju si nekada vodao za rukicu
mislim da je eventualni sex, (ako ga je bilo,) nešto što bi drastično promijenilo pogled na kompletnu situaciju, a ako ga nije bilo (što je vjerujem u tvom slučaju daleko izglednija opcija), po mom mišljenju, ona ti se još uvijek mota po glavi, bez obzira koliko ti nama pričao da si frigidan, kad je ona u pitanju
mens čini da, ti se kofrčiš...al samo da bi sakrio strah
- vozač
#70 Re: Zanimljiva zivotna situacija
Sadasnjost: Kroz par dana cete se direktno sresti sa osobom A na razgovoru za posao, godinama o njoj nista culi niste niti vas je zanimalo, sva osjecanja i sve vezano za tu osobu je nestalo,
Sta biste uradili i kako reagovali?
Znate da je ovdje situacija ko se posljednji smije najsladje se smije, eh sad, da li je odbiti uz osmjeh, da li je primiti kako bi svaki dan bila svjesna da ste uspjesniji od nje i da je njen san o luksuznom zivotu bio samo san, sta joj reci nakon punooo godina u situaciji koju ni vi ni osoba A niste mogli ni sanjati? U slucaju da je primite godisnje cete se mozda sresti jednom ili 2 puta a mozda ni tada.
bogami jarane, ako je sve vezano za tu osobu nestalo, ne znam što se zamaraš, malo si mi kontradiktoran, po ovome si žestoko zacopan,
a opet kad kažeš ko se zadnji smije, najsladje se smije, ne kontam te, ili si ohladio il jedva čekaš da joj napakostiš,
onda ako ćeš nekoga sresti jednom ili dva puta godišnje, a možda ni tad, čemu toliko zamaranje i šta znači sresti, u prolazu reći jedno drugom zdravo ili šta, sresti se u nekim posebnim okolnostima, sav si konfuzan,
kad se sve sabere...nije ti lako, a ipak mislim da si ti još žestoko popaljen za njom, gotov si, napiće ti se krvi
ja ti savjetujem slijedeće
Sta biste uradili i kako reagovali?
Znate da je ovdje situacija ko se posljednji smije najsladje se smije, eh sad, da li je odbiti uz osmjeh, da li je primiti kako bi svaki dan bila svjesna da ste uspjesniji od nje i da je njen san o luksuznom zivotu bio samo san, sta joj reci nakon punooo godina u situaciji koju ni vi ni osoba A niste mogli ni sanjati? U slucaju da je primite godisnje cete se mozda sresti jednom ili 2 puta a mozda ni tada.
bogami jarane, ako je sve vezano za tu osobu nestalo, ne znam što se zamaraš, malo si mi kontradiktoran, po ovome si žestoko zacopan,
kad se sve sabere...nije ti lako, a ipak mislim da si ti još žestoko popaljen za njom, gotov si, napiće ti se krvi
ja ti savjetujem slijedeće
-
Static-X
#71 Re: Zanimljiva zivotna situacija
A ne sad bi on da se pokaze da je odrasto u facu pa bi da ona sad odlijepi za njim
Kad malo bolje pogledas njoj ce to samo biti jedan obicni razgovor za poso koji nije dobro prosao, dok je on podpaljen u vezi svega ovoga jer je ocito bio odlijepo na malu i to ono pravo.