Zamislite da Paddy Ashdown ukine Sarajevo-x.com
-
Jelaski_Jalijas
#1 Zamislite da Paddy Ashdown ukine Sarajevo-x.com
Inace na s dobro voljni PEDI!! nekad je dobar a nekad je los da ga udavimo! al nema veze ! SAD zamislite da Paddy ashdown ukine http://www.sarajevo-x.com hehe?????
-
winetou
Jest da ne razumijem prijedloge date u naslovu, ali ipak mislim da i ne bi bilo lose ukinuti http://www.sarajevo-x.com ili jos bolje ovaj forum.
Kako kazete u nekim medijima se ovaj forum predstavlja kao nesto jako dobro i pozitivno.
Ja ovdje jos nisam primjetio ijednu dobru diskusiju o bilo cemu, a ovdje sam vec nekih godinu dana
Paddy samo rezi. Hocu reforme
Kako kazete u nekim medijima se ovaj forum predstavlja kao nesto jako dobro i pozitivno.
Ja ovdje jos nisam primjetio ijednu dobru diskusiju o bilo cemu, a ovdje sam vec nekih godinu dana
Paddy samo rezi. Hocu reforme
-
pametnica
pa mislim da bi forumasi koji pravo gotive ovu stranicu prvo mu silovali zenu a onda zapalili vilu na jablanickom
a sto se tice str sa-x i ja znam da kojekakvi mediji prenose pojedine komenatre sa ovog sajta,a ja se toliko puta iznerviram sto se postavi tema glupa do boli (al se neko sjetio otvoriti jos jednu temu s interesantnim naslovom) ili se otvori pravo dobra tema al treci odgovor je offtopic i ode u krasni kurac sve do 14 stranice
a sto se tice str sa-x i ja znam da kojekakvi mediji prenose pojedine komenatre sa ovog sajta,a ja se toliko puta iznerviram sto se postavi tema glupa do boli (al se neko sjetio otvoriti jos jednu temu s interesantnim naslovom) ili se otvori pravo dobra tema al treci odgovor je offtopic i ode u krasni kurac sve do 14 stranice
-
Edit
Kada ti se neko zamjeri - siluj mu neko zensko u familiji....
Boze, kakav mentalni sklop!
Ne vidjeh da se iko pobunio protiv ove ankete - izgubili ste svako moralno pravo da govorite o silovanjima u proslom ratu! Ovdje je to ocigledno - legitiman nacin borbe... Sve "cestitke" i vasim majkama, na tome koliko su u vama formirale postivanja prema zenskom rodu....
Ne vidjeh da se iko pobunio protiv ove ankete - izgubili ste svako moralno pravo da govorite o silovanjima u proslom ratu! Ovdje je to ocigledno - legitiman nacin borbe... Sve "cestitke" i vasim majkama, na tome koliko su u vama formirale postivanja prema zenskom rodu....
-
Qwert
Nikako da povezem diskusiju sa tvojom replikomEdit wrote:Kada ti se neko zamjeri - siluj mu neko zensko u familiji....
Meni se cini da ovo vise govori o tebi...kad vec silovanje nameces
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
šala riječ je o šaliEdit wrote:Nemecem???? Pogledaj anketu, Qwert...
A o vama najvise govori to, sto to i ne primjecujete...
ili si se ti naljutila što te nema u anketi
ok
dodajte
VODILI LJUBAV S EDIT
-
Edit
komi, no comment
Inace ova anketa, kao i narodne psovke, jako dobro ilustrira hrabrost nasih naroda...
" **bem ti mater, ** ti sestru, **bem ti cuku, **bem ti dijete...."
Ukratko, naljutio si me, hocu da ti se osvetim, pa cu se izivljavati na nekome slabijem od tebe i od mene, a ko tebi puno znaci, pa da tebi napakostim...
Junacine drage , **bite se medjusobno... jednako naoruzani ili nenaoruzani... potucite se s Paddyjem, "silujte" njega, (jedan po jedan, ravnopravnosti radi - ako ce dat...)
Sala mala - moze biti, ali u svakoj sali ima pola zbilje.
Inace ova anketa, kao i narodne psovke, jako dobro ilustrira hrabrost nasih naroda...
" **bem ti mater, ** ti sestru, **bem ti cuku, **bem ti dijete...."
Ukratko, naljutio si me, hocu da ti se osvetim, pa cu se izivljavati na nekome slabijem od tebe i od mene, a ko tebi puno znaci, pa da tebi napakostim...
Junacine drage , **bite se medjusobno... jednako naoruzani ili nenaoruzani... potucite se s Paddyjem, "silujte" njega, (jedan po jedan, ravnopravnosti radi - ako ce dat...)
Sala mala - moze biti, ali u svakoj sali ima pola zbilje.
- Truba
A man is experiencing problems with metal showing up and protruding from his body. Apparently he got a piece of metal in his head when he was hit by a car. He must face the antagonist which lives inside him as he continues to sprout more and more metal.
-
regina
najdraži su mi ovi koji kritikuje sve na sto naiđu, makar to bile teme na forumu. Kad Vas već krasi tako bistar um--------------pa postavite temu...............da se divimo mogućnostima indukcije, dedukcije i analize.
Edit u pravu si sa svojom reakcijom, ali to je nešto staro hiljade godina, nesto kao genetski kod pa se lako promjeniti nece
šala sa pedijem ima mjesta, s tim sto mi zaista nismo tako bitni da bi se nama bavio
BTW
Dobar dan
Komić kako si tu dej?

Edit u pravu si sa svojom reakcijom, ali to je nešto staro hiljade godina, nesto kao genetski kod pa se lako promjeniti nece
šala sa pedijem ima mjesta, s tim sto mi zaista nismo tako bitni da bi se nama bavio
BTW
Dobar dan
Komić kako si tu dej?
-
tempora
Ja i nisam vidjela anketu nego postavku teme, dok nisam dosla do pametnicinog posta u kojem pise "silovali bi mu zenu" i onda mi se smracilo! Pa se glede istoga, slazem sa Edit. Ocigledno je da su ovakve "posalice" ili hipoteze tako ukorjenjene da gube na tezini same pomisli!
ALi Edit i ti ista, kudeci ovu gnusnu misao ( ne znam kako drugacije da je nazovem) ides u krajnost i govoris kako se zbog istoga nema moralno pravo govoriti o silovanjima u proslome ratu ! Sto opet gore navedeno nista nije gnusnije od ovog tvoga izrecenoga.
Strasno!
ALi Edit i ti ista, kudeci ovu gnusnu misao ( ne znam kako drugacije da je nazovem) ides u krajnost i govoris kako se zbog istoga nema moralno pravo govoriti o silovanjima u proslome ratu ! Sto opet gore navedeno nista nije gnusnije od ovog tvoga izrecenoga.
Strasno!
- Truba
jam faj tenk ju
djevojke psi koji laju ne ujedaju
stoga
čuvajte se slatkorječivih mladića koji izgledaju kao anđeli
a u gepeku auta čuvaju posljednju žrtvu svoga manijakalnog uma
djevojke psi koji laju ne ujedaju
stoga
čuvajte se slatkorječivih mladića koji izgledaju kao anđeli
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Oh my god...komi wrote:stoga čuvajte se slatkorječivih mladića koji izgledaju kao an?eli
-
Edit
tempora: ALi Edit i ti ista, kudeci ovu gnusnu misao ( ne znam kako drugacije da je nazovem) ides u krajnost i govoris kako se zbog istoga nema moralno pravo govoriti o silovanjima u proslome ratu !
Tempora, nisam rekla kako se nema pravo - dakle nesto opcenito - nego da oni koji imaju isti mentalni sklop i za koje je to legitiman nacin borbe - nemaju to pravo.
Pa - gdje se ko prepozna!
Tempora, nisam rekla kako se nema pravo - dakle nesto opcenito - nego da oni koji imaju isti mentalni sklop i za koje je to legitiman nacin borbe - nemaju to pravo.
Pa - gdje se ko prepozna!