Zagor Vs Blek
-
s_bjelava
#301 Re: Zagor Vs Blek
Zagor vazda, Blek vazda bio k'o kakva koka.
- fakat
#302 Re: Zagor Vs Blek
Zagor mi je vazda bio najbolji strip lik, Blek 'nako, ali od sviju je ipak najaci Superhik koji kada duhne poobara sve neprijatelje i realno protiv njegovog alko kapaciteta nema odbrane.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- kmirsad
#305 Re: Zagor Vs Blek
Sve bi njih zajedno razvali Lun - kralj ponoći, mornar Makferson i ona njihova švalerka... 
- karanana
#306 Re: Zagor Vs Blek
najrealniji mi je bio mr. no. mozda nije bio toliko interesantan iz stranice u stranicu kao zagor ili blek, ali sad sa malo iskusnije i starije perspektive, to je bio beton lik. zivi u amazonskom gradu, ima svoj hidro pajper u raspadnom stanju, nacuga se, dobije batina u kafani, pokupi amazonku, nesto naplati od pokoje avanture i onda sve izpocetka: kafana, marisana, treba.....
- felipe kajetano
#307 Re: Zagor Vs Blek
Dzeri Drejk alias Mister No 
Uh al se to skupljalo
, pa mijenjaj, kartaj u romane, varaj...u ona doba bi prod'o rodjenu mater za famozni broj 13 "Nasilje u Darkvudu"
Dva Zagorova do broja 100 su vrijedila k'o 100 nekih drugih
il' uhvatis nekog neiskusnog klinca pa mu uvalis Ken Parkerovih za nesto sto on nekim cudom ima 
Uh al se to skupljalo
Dva Zagorova do broja 100 su vrijedila k'o 100 nekih drugih
Last edited by felipe kajetano on 24/12/2010 17:49, edited 1 time in total.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#308 Re: Zagor Vs Blek
Ja sam i kao mali volio njega više od ove druge dvojice. A danas me nervira...nije mi jasno na šta on kupi trebe: nikad nema para, živi u baraci, vozi neku trulju od aviona, vazda isto nosi na sebi i haman osijedio...zavidim mufelipe kajetano wrote:Dzeri Drejk alias Mister No
- felipe kajetano
#309 Re: Zagor Vs Blek
A jbg druze ko zna znaPera Trta wrote:Ja sam i kao mali volio njega više od ove druge dvojice. A danas me nervira...nije mi jasno na šta on kupi trebe: nikad nema para, živi u baraci, vozi neku trulju od aviona, vazda isto nosi na sebi i haman osijedio...zavidim mufelipe kajetano wrote:Dzeri Drejk alias Mister No![]()
Jeste bio dobar, al' jopet mi je Zagor-Te-Nej prva ljubav
Woah
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#310 Re: Zagor Vs Blek
Ja sam jednom tako se sa bratom igrao indijanaca i vikao "Voah!" Tetka koja nas je čuvala rekla mi je da to ne govorim, jer je to pogrdna riječ. Meni ništa nije bilo jasno, šta ima loše u toj nerazumljivoj riječi koju Žalosna Sova svako malo pomene
Tek kad sam poodrastao skontao sam da kad se riječ glasno izgovori, od onoga O nekome se može učiniti L
...pa se i tetki učinilo 
Tek kad sam poodrastao skontao sam da kad se riječ glasno izgovori, od onoga O nekome se može učiniti L
- felipe kajetano
#311 Re: Zagor Vs Blek
Pera Trta wrote:Ja sam jednom tako se sa bratom igrao indijanaca i vikao "Voah!" Tetka koja nas je čuvala rekla mi je da to ne govorim, jer je to pogrdna riječ. Meni ništa nije bilo jasno, šta ima loše u toj nerazumljivoj riječi koju Žalosna Sova svako malo pomene![]()
Tek kad sam poodrastao skontao sam da kad se riječ glasno izgovori, od onoga O nekome se može učiniti L...pa se i tetki učinilo
a jest se igralo. pola djetinjstva mi proslo u trazenju Darkvuda po fizickoj karti Sjeverne Amerike
- stochar
#312 Re: Zagor Vs Blek
e, da smo tada imali gogle maps...felipe kajetano wrote:Pera Trta wrote:Ja sam jednom tako se sa bratom igrao indijanaca i vikao "Voah!" Tetka koja nas je čuvala rekla mi je da to ne govorim, jer je to pogrdna riječ. Meni ništa nije bilo jasno, šta ima loše u toj nerazumljivoj riječi koju Žalosna Sova svako malo pomene![]()
Tek kad sam poodrastao skontao sam da kad se riječ glasno izgovori, od onoga O nekome se može učiniti L...pa se i tetki učinilo
![]()
a jest se igralo. pola djetinjstva mi proslo u trazenju Darkvuda po fizickoj karti Sjeverne Amerike![]()
, al' ajd bar sam mogao locirati k-dant Marka kako jezdi Ontariom

-
CungaLunga
#313 Re: Zagor Vs Blek
Glasam za Zagora, najvise zbog debeljka Chico, fin dodatak humora
Ali najbolji crtani ispred svih je svakako Dylan Dog
Ruzicasti zecevi ubijaju, samo da znate
Ali najbolji crtani ispred svih je svakako Dylan Dog
Ruzicasti zecevi ubijaju, samo da znate
-
samo malo
#314 Re: Zagor Vs Blek
etoPera Trta wrote:Ja sam i kao mali volio njega više od ove druge dvojice. A danas me nervira...nije mi jasno na šta on kupi trebe: nikad nema para, živi u baraci, vozi neku trulju od aviona, vazda isto nosi na sebi i haman osijedio...zavidim mufelipe kajetano wrote:Dzeri Drejk alias Mister No![]()
-
Pera Trta
#315 Re: Zagor Vs Blek
Šta "eto"? Hoćeš da kažeš da ih lovi na sjedoću? 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#316 Re: Zagor Vs Blek
Zagor!

-
samo malo
#317 Re: Zagor Vs Blek
Zene vole prosijede muskarce, ono, KluniPera Trta wrote:Šta "eto"? Hoćeš da kažeš da ih lovi na sjedoću?
-
tesanj
#318 Re: Zagor Vs Blek
Mislim da ZALOSNA SOVa je mogao uco u uzi izbor
- Nele9
#319 Re: Zagor Vs Blek
A-ZO wrote:imao bi Zagor velikih problema, treba Bleka malo vise poznavati
U pravu si, kako taj uzme topčinu u ruke pa opali po crvenim mundirima. A, tek kad su mu doveli 7 najjačih ljudi svijeta pa ih on razbaca na sve strane a oni mu još dodjoše jarani na kraju, pa udri zajedničkim snagama na mundire.
S druge strane, Zagor i njegove pobjede nad raznoraznim nosatim, i uhatim hajvano-insanima su neprikosnoveni. A tek vječiti suparnik SuperMajk!
- Koolin1
#321 Re: Zagor Vs Blek
Dobar je Blek...al ipak, Zagor je Zagor:)