Oooooo, ko nam to ideeee, hajde, hajde, bujrummuha_sa wrote:djela mašala--dobro nam došo![]()
Za one koji su Titu zivog zapamtili..
- Pismonosa
#76 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
- muha_sa
- _mufljuz_
#78 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
je l to sofija loren - evo glave ako nju tile nije bubo
- muha_sa
#79 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
žiku ovo_mufljuz_ wrote:je l to sofija loren - evo glave ako nju tile nije bubo

- Big Ang
#80 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
taaaako jeeeeePismonosa wrote:Ne morate trovati i trolati ovu temu politikom. Uopšte nije zamišljena da bude politička, a i ne nalazi se na tom bolesnom PDF-u. Imajte malo obzira.
- _mufljuz_
#81 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
muha_sa wrote:žiku ovo_mufljuz_ wrote:je l to sofija loren - evo glave ako nju tile nije bubo![]()
jes bila jebacica samo taka..... tile je volio da ga pristavi na jahti samo tako izgleda i za to nije zalio para zaradjenim teskim radnickim samoupravljanjem i ORA-ma
Last edited by _mufljuz_ on 16/04/2014 09:10, edited 1 time in total.
- Pismonosa
#82 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Nekad su političari imali stila. I ukusa 
- muha_sa
#83 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
i tata bi sine
- Big Ang
#84 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Nije ni tema o Titu, Tita mi, nego o nama koji ga pamtimo živog 
- muha_sa
#85 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
mene nekav išijas spuco, nešto me u krstima probada, lijeva noga poboljeva, nakav alzhajmer mi u goste došo--inace sam zdrav-mašalaBig Ang wrote:Nije ni tema o Titu, Tita mi, nego o nama koji ga pamtimo živog
- Big Ang
#86 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
muha_sa wrote:mene nekav išijas spuco, nešto me u krstima probada, lijeva noga poboljeva, nakav alzhajmer mi u goste došo--inace sam zdrav-mašalaBig Ang wrote:Nije ni tema o Titu, Tita mi, nego o nama koji ga pamtimo živog
e tako
- _mufljuz_
#87 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
izvini meni kao normalnom cojeku tj kao Tiletu odma' pade napamet dobre koke, velike jahte, veliki maksuz poslani Kenedijevi ko njemu izradjeni Kadilaci, Pullman Mercedesi, najbolje cigare na svijetu koje mu je mot'o Fidelius, uz malo je l secera kahve i naravno ruma... tako da je Tile im'o istancan ukus za sve mater svoju j**bo a posebno za najbolje mi**dze na svijetuBig Ang wrote:Nije ni tema o Titu, Tita mi, nego o nama koji ga pamtimo živog
ja mislim da nikad pismenijeg vodje jugo-slavski prostor nije niti ce imat
Last edited by _mufljuz_ on 16/04/2014 09:16, edited 1 time in total.
- Big Ang
#88 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
slažem se. al dosta o titu, pričajmo malo o meni_mufljuz_ wrote:izvini meni kao normalnom cojeku tj kao Tiletu odma' pade napamet dobre koke, velike jahte, veliki maksuz poslani Kenedijevi ko njemu izradjeni Kadilaci, Pullman Mercedesi, najbolje cigare na svijetu koje mu je mot'o Fidelius, uz malo je l secera kahve i naravno ruma... tako da je Tile im'o istancan ukus za sve mater svoju j**boBig Ang wrote:Nije ni tema o Titu, Tita mi, nego o nama koji ga pamtimo živogja mislim da nikad pismenijeg vodje jugo-slavski prostor nije niti ce imat
![]()
- _mufljuz_
#89 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Big Ang wrote:slažem se. al dosta o titu, pričajmo malo o meni_mufljuz_ wrote:izvini meni kao normalnom cojeku tj kao Tiletu odma' pade napamet dobre koke, velike jahte, veliki maksuz poslani Kenedijevi ko njemu izradjeni Kadilaci, Pullman Mercedesi, najbolje cigare na svijetu koje mu je mot'o Fidelius, uz malo je l secera kahve i naravno ruma... tako da je Tile im'o istancan ukus za sve mater svoju j**boBig Ang wrote:Nije ni tema o Titu, Tita mi, nego o nama koji ga pamtimo živogja mislim da nikad pismenijeg vodje jugo-slavski prostor nije niti ce imat
![]()
![]()
- Edin H.
#91 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Ma znam, slusao utakmicu na radiju.Doda37 wrote:Tito je umro u nedeljuEdin H. wrote:Crvenu maramu nosicu ja,Big Ang wrote:Moja kapa je bijela bila
I bijelu kapicu, tralala la![]()
Nikad nisam skontao kako su privilegovani dolazili do plavih kapica.
Mene istjerali s casa kad je Tito umro, nesto se zajebavo, izasao napolje iz skole nigdje nikoga na ulici, a kuci ne mozes
Sljedeci dan u skolu, pa me istjerali.
Tada su organizovali cuvanje kipa u pionirskoj odori, ali su mene preskocili
Bila dobra zajebancija tada, ono dok je Tito bio u bo;nici u Ljubljani digne se kolega ucenik na sto:"Zdravstveno stanje u daljnjem pogorsanju" - konzilijum ljekara
- Big Ang
#92 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Vi se smjeli zajebavati na taj način? 
-
Hendrix
#93 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Tito...predsjednik drzave ciji jezik jedva da je znao govoriti, paradoks svih paradoksa. Kad mu cujem naglasak nevjerovatno mi je da je on vodja toliko bio, pa frajer prica ko Fahro bosanski.
Sama cinjenica da ljudi jos zale za diktaturom govori koliko su nam mozgovi isprani tokom decenija obozavanja jednog lika, klanjanja slikama, davanja zakletvi zivotom, kupovanja biografije u 100 tomova ko da je 2000 godina zivio....
Sama cinjenica da ljudi jos zale za diktaturom govori koliko su nam mozgovi isprani tokom decenija obozavanja jednog lika, klanjanja slikama, davanja zakletvi zivotom, kupovanja biografije u 100 tomova ko da je 2000 godina zivio....
- Big Ang
#94 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Hendrix wrote:Tito...predsjednik drzave ciji jezik jedva da je znao govoriti, paradoks svih paradoksa. Kad mu cujem naglasak nevjerovatno mi je da je on vodja toliko bio, pa frajer prica ko Fahro bosanski.
- _mufljuz_
#95 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
vazno je da je u vremenu demokracije suljo tihic zajedno sa konglomeratom umova uveo slobodno misljenje i pravo na izbor i otvorio usput 500 000 radnih mjesta i 20 000 firmi za jadne napacene proganjane bosnjake u boljsevizmu.... a svoju djecu poslao na front u diverzante da sebi zarade radna mjesta u bosanskoj podruznici boinga oraclea i sarajevosiliconvalley-a i za to dobio od boga poklon zlatni kancer Visokog stadija....Hendrix wrote:Tito...predsjednik drzave ciji jezik jedva da je znao govoriti, paradoks svih paradoksa. Kad mu cujem naglasak nevjerovatno mi je da je on vodja toliko bio, pa frajer prica ko Fahro bosanski.
-
rekla-kazala
#96 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Bio je verbalno jak ko rahmetli Alija.Hendrix wrote:Tito...predsjednik drzave ciji jezik jedva da je znao govoriti, paradoks svih paradoksa. Kad mu cujem naglasak nevjerovatno mi je da je on vodja toliko bio, pa frajer prica ko Fahro bosanski.
Jedva da je znao pročitati pripremljene govore,... al eto narod je imao kakve takve zajedničke ciljeve, laž je bila uvjerljivija, naježio bi se na himnu "Hej Slaveni" !
Iako smo mi Muslimani, Bošnjaci, Bosanci,.. bili donji u toj državi sad nam je još gore i besmislenije.
Imamo državu koja je tvorevina republike i federacije u kojoj republika hoće da se odcijepi a federacija da se raspadne.
- Big Ang
#97 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Ode tema na politiku. A ja odo s teme 
-
golman
#98 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
Ok...pa kako si ti jutros? Jel ladno...imal snjegaBig Ang wrote:
slažem se. al dosta o titu, pričajmo malo o meni![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#99 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
plako kad je tito umro
- dust in the wind
#100 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..
molim huskace da odjebu u skokovima sa ove teme