spaseni smoake wrote:sad bi ja jos nesto reko i o multikulturi, ali moram na poso
xxx ... ;) ... !!!
- Soul_Sista
- manijak1
Svakakomulitulturu mu njegovu ... ::
udarite ga vec jednom ...
... ni prvi - ni posljednji
-
livadic
tihi genocid ...manijak1 wrote:Pa šta je trebalo![]()
![]()
da ih se dovuče s brda ili da se nekome zabranjuje da ide ako mu se ne sviđa biti u krvi bez vode struje hrane i ostalih elementarnih uslova za normalan život.
Stranci , starci jel' ......kad si ti zadnji put bio ovdje duže od 15 dana![]()
ili što ne odeš u opštine ili općine i ne tražiš spiskove sa ljudima , nacijama i ostalim karinama koje te zanimaju .
tebe ne bih levatio ničim , nema potrebe![]()
a ti vidi zašto.
Jel' ih neko tjerao![]()
Prinudno iseljavao
![]()
Da ne ponavljam storiju o caci i ćelama i ostalima .........
od cca 150 mojih kolega-cafira sa generacije ...
... niti jednog nema u sarajevu ...
os stotina prijatelja ...
... nigdje ni jednog ...
nego ... da se mi razumijemo ...
nisam ja protiv vaseg etnickog ciscenja ...
... boze sacuvaj ...
vec sam samo protiv *multikulture* ...
i bas nista vise ...
- JBT
"samo reci ...
pa da imamo misljenje sva 3 konstitutivna naroda ... "
-I da jesi Hrvat, niko ti to ne vjeruje. Cuj, Karadzic mu zakletva. Covjek koga trazi cijela planeta zbog ratnih zlocina. Najvecih u Europi poslije WW2.
Sve mi se cini da tije rcp.com u favoritima.
pa da imamo misljenje sva 3 konstitutivna naroda ... "
-I da jesi Hrvat, niko ti to ne vjeruje. Cuj, Karadzic mu zakletva. Covjek koga trazi cijela planeta zbog ratnih zlocina. Najvecih u Europi poslije WW2.
-
livadic
malo me trza ...JBT wrote:Livadicu, mora da te koljeno razvaljuje. Ne pravi gluposti u takvom stanju, zbog kojih ce ti sutra biti zao.
... to si u pravu ...
ali na neke stvari ne mogu da ocutim ...
sreca moja sto se nisam rodio u kakva gora vremena ...
... jezik bi me daleko doveo ...
- manijak1
Pa šta nigdje ni jednog , jesi li ih tražio u tišini
Ja vidiš te svoje prijatelje ne bih tražio niti bih pogledao jer su skoro svi sem jednog poznanika i jednog prijatelja otišli u šume i gore ,..............većina tiho a jedan nagovijestio kao HAke Smaji
šta će se desiti ako se odluče za BiH a ne za Srboslaviju, te neke skupine i cafira i balija .
Inače , fakat taj tvoj stav mi je dovoljan.Ne bih da ulazim u tvoje bastione koje su te učinile takvim mrzoljupcem mudžahidića.
Ja vidiš te svoje prijatelje ne bih tražio niti bih pogledao jer su skoro svi sem jednog poznanika i jednog prijatelja otišli u šume i gore ,..............većina tiho a jedan nagovijestio kao HAke Smaji
Inače , fakat taj tvoj stav mi je dovoljan.Ne bih da ulazim u tvoje bastione koje su te učinile takvim mrzoljupcem mudžahidića.
- manijak1
Nemoj taj već onaj udri Mile ne štedi vako nakoake wrote:uvescu ja internet u moj taxi i biti tako prvi taksista surfer![]()
e onda cemo malo u multi-kulturi a la kalifa model
-
livadic
valja ti ova ...ake wrote:uvescu ja internet u moj taxi i biti tako prvi taksista surfer![]()
e onda cemo malo u multi-kulturi a la kalifa model
----------------------------------
jesam hrvat ...
a jesam se uvijek i osjecao jugoslovenom ...
jebena neka kombinacija ...
i meni je jasno ...
karadzica stavlja u identican nivo sa rahmetli kalifom ...
... koliko god to nekome nevjerovatno izgledalo ...
- JBT
Bogami, slabo vas krenula ova godina. Sve nesto osiono. Kao neko koprcanje. Sta vam je ljudi? Pa sto vam smeta da se ljudi druze i zive zajedno bez obzira na ime i boju koze. Mislim da ovo sto ovdje propagirate, ne propagirate u drzavama u kojim zivite.
Svasta. Sve je to hasumluk.
Svasta. Sve je to hasumluk.
-
livadic
ma ja ...manijak1 wrote:Pa šta nigdje ni jednog , jesi li ih tražio u tišini![]()
![]()
Ja vidiš te svoje prijatelje ne bih tražio niti bih pogledao jer su skoro svi sem jednog poznanika i jednog prijatelja otišli u šume i gore ,..............većina tiho a jedan nagovijestio kao HAke Smaji![]()
šta će se desiti ako se odluče za BiH a ne za Srboslaviju, te neke skupine i cafira i balija .
pobjegli su samo cetnici & ustase ...
a ostali su samo dobri cafiri ...
[ kojih ... ni po vlastitom priznanju ...
... vise uopste nema ...
koje licemjerje ... koje licemjerje ...
-
livadic
da nisam zivio u sarajevu 97-01 ...JBT wrote:Livadicu, procitaj malo novine, pogledaj satelitski program, vidi na netu, ko, kako i gdje radi. Ko su ljekari, novinari, funkcioneri, sportisti, obicni ljudi u Rajvosa. Ne malti bezze. Ispast ces dvorska luda.
jos bih ti i povjerovao ...
ipak mi se cini da bi ovdje cafire neko rado pravio dvorskim ludama ...
-
ake
evo propustam par voznji, ne trcim ja za parama, ko nekilivadic wrote:samo reci ...ake wrote:sad bi ja jos nesto reko i o multikulturi, ali moram na poso
pa da imamo misljenje sva 3 konstitutivna naroda ...
inace bi jako dobro mogo da unovcim da postanem npr ikebana
zamisli ja i livadic, prodajemo multikulturu u sarajvu, finijeh bi para zaradili,
no na nesrecu nasih bosnja, ipak smo mi moralni ljudi
sve je to taktika lazi i obmane, fino opisano u onom filmu Gori vatra,
kad povratnicima srbima ko bajagi popravljaju kucu,
do 3 popodne
-
livadic
niti sam placljiv ... niti sam paranoican ...A wrote:Nego, kad vec placljivi, paranoicni postavljac teme ne zeli da promjeni naslov teme, da li bi neko od moderatora sa "diskusija" mogao to da ucini? Naime, ne vidim razlog da se moj "nick i djelo" povlace po forumu kao naslov za ovakvu diskusiju.
Hvala unaprijed
a naslov teme cu rado promijeniti ...
... a nema ni nekog izbora ...
-
livadic
zamisli ja i livadic, prodajemo multikulturu u sarajvu, finijeh bi para zaradili,
do 3 popodne
---------------------
da pojacam ...

do 3 popodne
---------------------
da pojacam ...
- JBT
Ono, malo ste mi kontradiktorni.
Prvo, Amerika, a i jos neke zemlje iz EU, su multikulturne, jel tako. I da bas ne vole islam jer isti ne propagira multieticnost.
I ja mislim da su multieticni, ali u BiH nisu tukli kalifu i mudzahedinice, vec nekog sasvim drugog. Je li to zbog toga sto su multikulti ili sto to nisu. Mislim na Amere, a mogu misliti i na tucene.
Dalje, nesto vi kao, ovo-ono, te zivite na zapadu, te ste u trendu rata protiv islama i tako to, te karadzic je super kakav je kalifa bio..... A zapad Karadzica ganja i samo ceka da se iz rupe pojavi pa da ga scepaju kandze bjeloglavog orla.
Mislim, bas mi je to nesto kontradiktorli.
Prvo, Amerika, a i jos neke zemlje iz EU, su multikulturne, jel tako. I da bas ne vole islam jer isti ne propagira multieticnost.
I ja mislim da su multieticni, ali u BiH nisu tukli kalifu i mudzahedinice, vec nekog sasvim drugog. Je li to zbog toga sto su multikulti ili sto to nisu. Mislim na Amere, a mogu misliti i na tucene.
Dalje, nesto vi kao, ovo-ono, te zivite na zapadu, te ste u trendu rata protiv islama i tako to, te karadzic je super kakav je kalifa bio..... A zapad Karadzica ganja i samo ceka da se iz rupe pojavi pa da ga scepaju kandze bjeloglavog orla.
-
Bykota
sta smo htjeli reci?JBT wrote:Ono, malo ste mi kontradiktorni.
Ko je multi kulti na kraju? BiH? ma, daj....
-
Atomic Punk
Bykota wrote:statisticki bi se moglo i pricati o tome.....znatno vise od federacije...JBT wrote:Ne. RS je multikulti.
(....vatorna)