Wizz air

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bluesjunior

#501 Re: Wizz air

Post by bluesjunior »

ne kontam dje kupujete te karte pa se "valja s nekim gnjavit"?
titinho

#502 Re: Wizz air

Post by titinho »

Zna li iko nudi li wizzair neke popuste na blackfriday ? da li su nekada nudili ?

vidio sam 21 novembra nudili 10% na sve letove
Dee-Dee_13

#503 Re: Wizz air

Post by Dee-Dee_13 »

titinho wrote:Zna li iko nudi li wizzair neke popuste na blackfriday ? da li su nekada nudili ?

vidio sam 21 novembra nudili 10% na sve letove
Sad sam vidjela ponudu 20% off na sve letove od 26-28.11. Otići pogledaj obavezno :)
leffe

#504 Re: Wizz air

Post by leffe »

Pozdrav,
ovih dana bih trebao prvi put da letim Wizz air-om, pa ako neko ko ima iskustva samo da mi odgovori, da li dimenzija rucnog prtljaga mora biti bas u bobu sa onim sto su oni naveli ili je ok ako prelazi zadatu dimenziju za koji centimetar.
Hvala i LP.
zforumas

#505 Re: Wizz air

Post by zforumas »

leffe wrote:Pozdrav,
ovih dana bih trebao prvi put da letim Wizz air-om, pa ako neko ko ima iskustva samo da mi odgovori, da li dimenzija rucnog prtljaga mora biti bas u bobu sa onim sto su oni naveli ili je ok ako prelazi zadatu dimenziju za koji centimetar.
Hvala i LP.
Ma bitno je da moze stati u onaj metalni hepek i da nije prtezak (meni su jednom vagali ruksak)
Ridjobrki

#506 Re: Wizz air

Post by Ridjobrki »

Ima li još neko problema sa online plaćanjem? Tri dana neće da prihvati payment za prtljagu a bez toga ne mogu na check-in. Jednostavno piše ili payment pending ili declined, probao sa različitih uređaja, operativnih sistema, browsera, sa tri različite kreditne kartice i ništa.

Evo ovdje šta su mi odgovorili, na kraju me uputili na Customers Service da mi na telefon ode više nego na kartu:

https://twitter.com/Ridjobrki/status/803566986181505024
zforumas

#507 Re: Wizz air

Post by zforumas »

Ridjobrki wrote:Ima li još neko problema sa online plaćanjem? Tri dana neće da prihvati payment za prtljagu a bez toga ne mogu na check-in. Jednostavno piše ili payment pending ili declined, probao sa različitih uređaja, operativnih sistema, browsera, sa tri različite kreditne kartice i ništa.

Evo ovdje šta su mi odgovorili, na kraju me uputili na Customers Service da mi na telefon ode više nego na kartu:

Probaj sa svojom karticom :lol:

Ja imao belaja, srkleti me uhvatili i hajd da probam jos jednom i prodje. A vec bio spakovao samo osnovne stvari.
muha_sa

#508 Re: Wizz air

Post by muha_sa »

Ridjobrki wrote:Ima li još neko problema sa online plaćanjem? Tri dana neće da prihvati payment za prtljagu a bez toga ne mogu na check-in. Jednostavno piše ili payment pending ili declined, probao sa različitih uređaja, operativnih sistema, browsera, sa tri različite kreditne kartice i ništa.

jesil prEtisko puljku F14 :?
spreca

#509 Re: Wizz air

Post by spreca »

muha_sa wrote:

jesil prEtisko puljku F14 :?
mozda je placo preko parking automata :lol:
GeeTnT

#510 Re: Wizz air

Post by GeeTnT »

Ridjobrki wrote:Pita ona konobarica u avionu - gospodine, za vas?

Reko de mi nešto od Šemse i metnem joj cvaju u onu lila košuljicu, da se zna kad Brko putuje!
:lol: :lol:

...velis...cvaja medju harmonike...

Meni je padalo na pamet da na sjedistu ispred ispisem: "Ne diraj stjuardesu masnim rukama"... :mrgreen:
Ridjobrki

#511 Re: Wizz air

Post by Ridjobrki »

Fakju, gajs :lol: :lol: :lol:

Plaćao sam svojom karticom, pritiskao sve puljke, nisam preko parkomata, pojačao sam i vitre ove godine ali džaba.

A šta će konobarica, slabo narod ostavlja a ona nekakva mršuljasta, nema ni u jednom avionu neke ovako jedre i guzate. Samo vižlad neku stavljaju da se lakše provlači kroz avion, kad bi metnuli Hajru što je kod Hurema radila istavila bi sva ona sjedišta što piše AISLE... Svak' bi do prozora mjesto tražio.
Kinesko prkno

#512 Re: Wizz air

Post by Kinesko prkno »

Ridjobrki wrote:Fakju, gajs :lol: :lol: :lol:

Plaćao sam svojom karticom, pritiskao sve puljke, nisam preko parkomata, pojačao sam i vitre ove godine ali džaba.

A šta će konobarica, slabo narod ostavlja a ona nekakva mršuljasta, nema ni u jednom avionu neke ovako jedre i guzate. Samo vižlad neku stavljaju da se lakše provlači kroz avion, kad bi metnuli Hajru što je kod Hurema radila istavila bi sva ona sjedišta što piše AISLE... Svak' bi do prozora mjesto tražio.
Jes yebote ,sve nesto mrsavo,nosato,prenasminkano,tacno napravilo da se proturi izmedju putnika sa onim sendvicima i parfemima,one prije poljakinje sto su radile prave macketine bile.
Ridjobrki

#513 Re: Wizz air

Post by Ridjobrki »

Kinesko prkno wrote: Jes yebote ,sve nesto mrsavo,nosato,prenasminkano,tacno napravilo da se proturi izmedju putnika sa onim sendvicima i parfemima,one prije poljakinje sto su radile prave macketine bile.
Ja, bolan... ali ove su tako mlade a već Mađarice, neka, dozvaće se to. ;)
Connaisseur Karlin

#514 Re: Wizz air

Post by Connaisseur Karlin »

drugi put bookiraj putem putnicek agencije ili klikni donji link :) Wizz Air je avioa kompanija koaj ima jako puno zalbi od strane putnika.

https://www.skyscanner.com/airline/airl ... ir-w6.html

probaj ovdje i uporedi sovju cijennu i cijenu na doticnoj stranici :)
GeeTnT

#515 Re: Wizz air

Post by GeeTnT »

Ridjobrki wrote:Fakju, gajs :lol: :lol: :lol:

Prije par mjeseci kupim karte jednom starijem bracnom paru...cijena bila sitnica, rekoh da zaradim sevapa da vide unuke u BiH.. Zaboravih da im kazem da se kod "tete" sve mora kesirati.. :mrgreen: jbg... Kad su se vratili vidio ja starca i cim me vidjeh rece: " aaaaa sto me ona mlada presvuce" ...haha suze su me oblile.
The BEN10

#516 Re: Wizz air

Post by The BEN10 »

GeeTnT wrote:Prije par mjeseci kupim karte jednom starijem bracnom paru...cijena bila sitnica, rekoh da zaradim sevapa da vide unuke u BiH.. Zaboravih da im kazem da se kod "tete" sve mora kesirati.. :mrgreen: jbg... Kad su se vratili vidio ja starca i cim me vidjeh rece: " aaaaa sto me ona mlada presvuce" ...haha suze su me oblile.
Sorry, nisam upratio, u čemu je finta: ne prolazi plaćanje online? Plaća se na licu mjesta, ali neke velike provizije?
GeeTnT

#517 Re: Wizz air

Post by GeeTnT »

The BEN10 wrote:
GeeTnT wrote:Prije par mjeseci kupim karte jednom starijem bracnom paru...cijena bila sitnica, rekoh da zaradim sevapa da vide unuke u BiH.. Zaboravih da im kazem da se kod "tete" sve mora kesirati.. :mrgreen: jbg... Kad su se vratili vidio ja starca i cim me vidjeh rece: " aaaaa sto me ona mlada presvuce" ...haha suze su me oblile.
Sorry, nisam upratio, u čemu je finta: ne prolazi plaćanje online? Plaća se na licu mjesta, ali neke velike provizije?
Ma jok....online ide bez problema, kao i cekiranje..Ridjobrki bio garant off :D
muha_sa

#518 Re: Wizz air

Post by muha_sa »

The BEN10 wrote:
možda je dedo u avionu svašta neštA od onih konobarica narucivo kontajuci da je džabana
muha_sa

#519 Re: Wizz air

Post by muha_sa »

GeeTnT wrote:
The BEN10 wrote:
Ma jok....online ide bez problema, kao i cekiranje..Ridjobrki bio garant off :D
još sam mu dao upute, al nece da sluša :-) samo da je prEtisno puljku F14 i Enter ne bi imo problema--sad nek konta kako ce i šta :-)
Ommadawn

#520 Re: Wizz air

Post by Ommadawn »

Hoce li biti ovi avioni Wizz-Air za Sarajevo, je li to gotovo?
Yamahalac

#521 Re: Wizz air

Post by Yamahalac »

Ommadawn wrote:Hoce li biti ovi avioni Wizz-Air za Sarajevo, je li to gotovo?
cisto sumnjam, sa aerordrom su lopovi svoje vrste, ali ko zna
akcija007

#522 Re: Wizz air

Post by akcija007 »

Hoce. Bit ce za Budimpsestu ce biti let iz sarajeva s Wizzairom. Pregovori su u zavrsnoj fazi. I pocetkom naredne godine ce biti. Inace to je slot koji je imao Malev.
sve_ovo_ja

#523 Re: Wizz air

Post by sve_ovo_ja »

Kad bi uveli Wizzom Sarajevo-Beograd, sto bi valjalo... :D
drndalo

#524 Re: Wizz air

Post by drndalo »

Napisite listu zelja, mozda deda Mraz bude raspolozen... ;-)
meteorit135531

#525 Re: Wizz air

Post by meteorit135531 »

akcija007 wrote:
Hoce. Bit ce za Budimpsestu ce biti let iz sarajeva s Wizzairom. Pregovori su u zavrsnoj fazi. I pocetkom naredne godine ce biti. Inace to je slot koji je imao Malev.
Ovo je super. Za Budimpestu je super, jer imas masu letova iz njihove baze, posebno ljeti, po presmjesnim cijenama. Naravno, kad se na vrijeme planira ljetovanje i rezervacija. Nisam mogao vjerovati da Wizz Air nudi let do Moskve i nazad, za 120 EUR. ljeti na Kipar, letovi po 70 KM. Ma smijesno

Redovno od Ryanair dobijam ponude kad su rasprodaje letova , za Grcku po 19 funti, ali iz Dublina. ali imas njihove baze blize nama, pa stvarno mislim, ko zeli jeftino, udobno i brzo putovati, ove low cost kompanije , su zakon.
Easy Jet , iz Dubrovnika do Lyon , za 75 EUR, sam nasao let, mjesec dana unaprijed.
Jasno mi je da ove kompanije izbjegavaju sarajevski aerodrom zbog ogromnih taksi, ali ipak glavni grad kojem gravitira najveci dio stanovnista, pa stoga moramo imati letove sa metropolama. Skoplje ima let sa Amsterdamom, Briselom , vec odavno. Sve sa Wizz Airom.
Post Reply