Vudu Popaj slavi Karadžića
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
sve je rečeno većstochar wrote:Zar je to sve sto imas reci?komi wrote:nikad se nisam osjećao srbinom
ali je ovaj sajt od mene napravio velikosrbina
nema se šta dodati
nažalost
aždaha ima 3 glave
doduše jedna je mnogo veća od druge ali
istinu vam zborim
inače nikada nisam voleo tog Vudu Popaja (jedina pjesma koja mi je cool jeste obrada balaševića
a sada je dodatni momenat da ga još više ne volim
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ma dovoljan je engramTisina wrote:previse te cijenim da bih mogla povjerovati da bi te neki , pa bilo koji, od medija mogao napraviti velikosrbinom,a pogotovo ne neki forumkomi wrote:nikad se nisam osjećao srbinom
ali je ovaj sajt od mene napravio velikosrbina
jedan je engram >>>i njegovi sateliti su bezbrojni ko Jupiter
A o Karadžiću će se izjasniti Hag kad tad
nemam namjeru da tročim prste na tu mračnu temu
-
Tisina
I agreekomi wrote:ma dovoljan je engramTisina wrote:previse te cijenim da bih mogla povjerovati da bi te neki , pa bilo koji, od medija mogao napraviti velikosrbinom,a pogotovo ne neki forumkomi wrote:nikad se nisam osjećao srbinom
ali je ovaj sajt od mene napravio velikosrbina![]()
![]()
![]()
jedan je engram >>>i njegovi sateliti su bezbrojni ko Jupiter![]()
- Alfons Kauders
Seljacina dize seljacinu... Nista novo...
Vazda kukamo kako su seljaci uvezani i kako se paze... Evo jos jednog primjera...
Vazda kukamo kako su seljaci uvezani i kako se paze... Evo jos jednog primjera...
-
BosnjakAga
Refren pjesme je: ... Haaški tribunal, Srbima stalno zatvore pune, haaški tribunal, jer mi smo najgori…
Sto jes jes
Sto jes jes
-
H2SO4
komi wrote:ma dovoljan je engramTisina wrote:previse te cijenim da bih mogla povjerovati da bi te neki , pa bilo koji, od medija mogao napraviti velikosrbinom,a pogotovo ne neki forumkomi wrote:nikad se nisam osjećao srbinom
ali je ovaj sajt od mene napravio velikosrbina![]()
![]()
![]()
jedan je engram >>>i njegovi sateliti su bezbrojni ko Jupiter![]()
dobra definicija,sada sve to okreni u suprotnom snjeru pa ces dobiti na kraju jednacine enegramai njegove "satelite"
- Alfons Kauders
stochar wrote: "Karadzicu srpski sine/ Tebe slave dve krajine/ Banjaluka, Grmec/ Sve do Krupe i Petrovac/Tebe slavi nasa diko/Srpsko sve malo i veliko"
Mislim, ni ova pjesma ga ne slavi, samo opjevava stanje na terenu...
Sto je najgore, fakat i jest tako...
Prodaje se frajer, a nacionalizam je kod njih najlakse i najunosnije prodavat...
-
BosnjakAga
Paddy likvidirao banku karadžićevog saradnika
Paddy Ashdown objavio je u nedjelju kako je povukao licencu i proglasio bankrot Privredne banke iz istočnog Sarajeva čiji je većinski vlasnik Momčilo Mandić nekadašnji ministar unutrašnjih poslova tzv rs, bliski ratni saradnik zločinca radovana karadžića.
Ashdown je na konferenciji za štampu održanoj u Sarajevu kazao kako je odluku za likvidaciju banke donio po preporuci privremene upraviteljice Toby Robinson.
"Ta je banka služila samo kako bi se punili džepovi Mandića i nekoliko njegovih prijatelja", izjavio je Ashdown istaknuvši kako je novac što su ga u tu banku uplaćivale brojne institucije tzv rs zauvijek izgubljen.
--------------------------------------------------------------------------------------
Nastavlja se...
Paddy Ashdown objavio je u nedjelju kako je povukao licencu i proglasio bankrot Privredne banke iz istočnog Sarajeva čiji je većinski vlasnik Momčilo Mandić nekadašnji ministar unutrašnjih poslova tzv rs, bliski ratni saradnik zločinca radovana karadžića.
Ashdown je na konferenciji za štampu održanoj u Sarajevu kazao kako je odluku za likvidaciju banke donio po preporuci privremene upraviteljice Toby Robinson.
"Ta je banka služila samo kako bi se punili džepovi Mandića i nekoliko njegovih prijatelja", izjavio je Ashdown istaknuvši kako je novac što su ga u tu banku uplaćivale brojne institucije tzv rs zauvijek izgubljen.
--------------------------------------------------------------------------------------
Nastavlja se...