Vijestu u 7 BHT-1 o sarajevo-x
- ja_sarajevo
#1 Vijestu u 7 BHT-1 o sarajevo-x
Veceras na vijestima BHT1 Almira Huseinovic je pricala o sarajevu-x, o anketi povodom Nadreality Show. Koliko je ljudi glasalo i razlika stavova izmedju politicara i gradjana.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa ovih 17 % sto smatraju da je bila katastrofalna je i glasalo na zadnjim izborima za onu trojicu...chista matematika.Samo u BiH moze neko biti predsjednik ako za njega glasa 17 % ukupnog glasachkog tijela.Tek se sad vidi koliko svi trpimo zbog ne izlazhenja na izbore 
-
St.Germain
pa ostao si opet ovdje...winetou wrote:Ne shvatam zašto često spominju npr sa-x ili ovaj forum. Npr. na cyberbulevaru budu bolje diskusije.
Slučajnost pa sam naišao prvo na ovaj forum
a toliko puta si htio ici...
-
Bobi
- Forum administrator
Oni su glupi...winetou wrote:Ne shvatam zašto često spominju npr sa-x ili ovaj forum. Npr. na cyberbulevaru budu bolje diskusije.
-
margareta
Zasto ne shvatas nesto sto se podrazumijeva ? Na Sa-x. forumu mnogi se mogu educirati u svim oblastima zivota.winetou wrote:Ne shvatam zašto često spominju npr sa-x ili ovaj forum. Npr. na cyberbulevaru budu bolje diskusije.
Mi znamo cijeniti BHT1 ali i oni nas uvazavaju.Korektno.
-
Bobi
- Forum administrator
http://www.pbsbih.ba/real/dnevnikbhtv1.rammama32 wrote:Ima li kakav link za ovu temu, odnosno video snimak?
-
Bobi
- Forum administrator
Svi navalili..mama32 wrote:Hvala Bobi, samo sada nece da se otvori, kaze server ne moze da servira vise streams... ali valjda ce moci kasnije![]()
-
Engram::X
Sa-X nije presjek BH drustvaBobi wrote:Pa ovih 17 % sto smatraju da je bila katastrofalna je i glasalo na zadnjim izborima za onu trojicu...chista matematika.Samo u BiH moze neko biti predsjednik ako za njega glasa 17 % ukupnog glasachkog tijela.Tek se sad vidi koliko svi trpimo zbog ne izlazhenja na izbore
Sa-X cini 65 posto dijaspore spremne na naklapanja u stilu "generala poslije bitke", stvaranju apatije i beznada sa sigurne udaljenosti i izmisljanja bolje buducnosti za BIH udaljeni od BIH par hiljada km...vec dugi niz godina..svjetlosnih
tu su i kategorije koje ovdje nalaze povoljnu klimu za svoju nastranost, oni koji tragaju za drustvom i zivotom jer ga u stvarnosti nemaju, i mnogi drugi obicno ljubitelji masovnih okupljanja, kolektivnih stavova, i pamfleta...rezona mase...
sve u svemu...
-
St.Germain
kada donosis sud, budi barem fer i ne pisi ga u obliku novinarskog clanka.Engram::X wrote:Sa-X nije presjek BH drustvaBobi wrote:Pa ovih 17 % sto smatraju da je bila katastrofalna je i glasalo na zadnjim izborima za onu trojicu...chista matematika.Samo u BiH moze neko biti predsjednik ako za njega glasa 17 % ukupnog glasachkog tijela.Tek se sad vidi koliko svi trpimo zbog ne izlazhenja na izbore
Sa-X cini 65 posto dijaspore spremne na naklapanja u stilu "generala poslije bitke", stvaranju apatije i beznada sa sigurne udaljenosti i izmisljanja bolje buducnosti za BIH udaljeni od BIH par hiljada km...vec dugi niz godina..svjetlosnih![]()
tu su i kategorije koje ovdje nalaze povoljnu klimu za svoju nastranost, oni koji tragaju za drustvom i zivotom jer ga u stvarnosti nemaju, i mnogi drugi obicno ljubitelji masovnih okupljanja, kolektivnih stavova, i pamfleta...rezona mase...
sve u svemu...
hm
dakleM
pice mi po zivcima dijaspora, zlaje, pederi, individualci etc, etc... tako mislis ti, neko drugi misli drugacije etc. etc..
-
Bobi
- Forum administrator
Pa nije bas tako...Engram::X wrote:Sa-X nije presjek BH drustvaBobi wrote:Pa ovih 17 % sto smatraju da je bila katastrofalna je i glasalo na zadnjim izborima za onu trojicu...chista matematika.Samo u BiH moze neko biti predsjednik ako za njega glasa 17 % ukupnog glasachkog tijela.Tek se sad vidi koliko svi trpimo zbog ne izlazhenja na izbore
Sa-X cini 65 posto dijaspore spremne na naklapanja u stilu "generala poslije bitke", stvaranju apatije i beznada sa sigurne udaljenosti i izmisljanja bolje buducnosti za BIH udaljeni od BIH par hiljada km...vec dugi niz godina..svjetlosnih![]()
sve u svemu...
Country of origin
1. Bosnia and Herzegovina 536521 44.3 %
2. United States 168228 13.9 %
3. Sweden 75358 6.2 %
4. Austria 70166 5.8 %
5. Germany 49185 4.1 %
6. Canada 42208 3.5 %
7. Netherlands, The 40159 3.3 %
8. Denmark 27111 2.2 %
9. Croatia (Hrvatska) 26439 2.2 %
10. Switzerland 22503 1.9 %
Unknown 8590 0.7 %
The rest 143593 11.9 %
Total 1210061 100.0 %
A ako je tvoj presjek drustva oko 220000 glasova za SDA...slichan broj za SDS i HDZ ...da se lupimo namah
-
sunday_morning
hajde recimo da se slazem s tobom donekle. (protiv sam etiketiranja i generaliziranja, da se razumijemo) ..ali jeko, gdje si TI u svemu tome?Engram::X wrote:Sa-X nije presjek BH drustvaBobi wrote:Pa ovih 17 % sto smatraju da je bila katastrofalna je i glasalo na zadnjim izborima za onu trojicu...chista matematika.Samo u BiH moze neko biti predsjednik ako za njega glasa 17 % ukupnog glasachkog tijela.Tek se sad vidi koliko svi trpimo zbog ne izlazhenja na izbore
sve u svemu...
-
Engram::X
@bobi
dakle ne 65% vec 55%
@sunday_morning
ja sam na forumu jedan od 3 prve osobe iz 2000.
tada je to bio forum providera smartnet.ba
kasnije se pojavise Saxovci...a forum posta Sa-X
Ima i drugi odgovor
ja sam u sarajevu vec duzi niz godina...od tamo one godine kada se rodih..bio u ratu..sada sam tu...svake godine sam vani na 5-15 dana...radi odmora
eto...toliko
dakle ne 65% vec 55%
@sunday_morning
ja sam na forumu jedan od 3 prve osobe iz 2000.
tada je to bio forum providera smartnet.ba
kasnije se pojavise Saxovci...a forum posta Sa-X
Ima i drugi odgovor
ja sam u sarajevu vec duzi niz godina...od tamo one godine kada se rodih..bio u ratu..sada sam tu...svake godine sam vani na 5-15 dana...radi odmora
eto...toliko