VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
- seoBIH
#1 VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Gdje je najbolje prijaviti preticanje u tunelu, ima video, ima facebook post?
Pošto je YT račun povezan sa profilom druga, evo video ovde https://vid.me/wfO
Svakako da ce video biti proslijeđen ministarstvu.
Pošto je YT račun povezan sa profilom druga, evo video ovde https://vid.me/wfO
Svakako da ce video biti proslijeđen ministarstvu.
Last edited by seoBIH on 18/10/2014 02:12, edited 3 times in total.
- homega
#2 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Zašto si skinuo FB?seoBIH wrote:Gdje je najbolje prijaviti preticanje u tunelu, ima video, ima facebook post?
- seoBIH
#3 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Ne razumijem?
- homega
#4 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Prethodno si bio postavio FB stranicu ovih idiota koji se iživljavaju po cesti, sa imenima. Sad si to skinuo, zašto?seoBIH wrote:Ne razumijem?
- seoBIH
#5 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Zabranjeno postavljanje Facebook imena/profila prema pravilniku ovog profila.
- zmajadaH
#6 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
seoBIH se usro pa cenzurisao post. Hastra ga da ga nenađu preko interneta...striko mu kupiohomega wrote:Prethodno si bio postavio FB stranicu ovih idiota koji se iživljavaju po cesti, sa imenima. Sad si to skinuo, zašto?seoBIH wrote:Ne razumijem?
- homega
#7 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Nije - http://www.klix.ba/forum/uslovi.htmlseoBIH wrote:Zabranjeno postavljanje Facebook imena/profila prema pravilniku ovog profila.
-
golman
#8 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
poslati otvoreno pismo Ministarstvu saobraćaja,odnosno snimak...
- homega
#9 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Ovakva je sve češća pojava na cestama u BiH. Naročito u Sarajevu divljaju primitivci, ne birajući uslove ni uliceMy name is Pic wrote:Ovakve treba svaki dan udarati cisto radi preventive.
Policija je potpuno zakazala
- seoBIH
#10 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Video i slike nisu moje, ali su povezani sa mojim YT nalogom, pa ne bih volio da ja imam problemazmajadaH wrote:seoBIH se usro pa cenzurisao post. Hastra ga da ga nenađu preko interneta...striko mu kupiohomega wrote:Prethodno si bio postavio FB stranicu ovih idiota koji se iživljavaju po cesti, sa imenima. Sad si to skinuo, zašto?seoBIH wrote:Ne razumijem?
-
mirzet87sa
#11 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
90% ovog foruma ti vozi ovako, s tim da se jos ponose. na pogresnom mjestu trazis pomoc, vecina ce ih opravdati. zurili momci, subota bila moraju se 'koke' izvest a levat ispred njih gusla ispod ogranicenja..
ps. kakvih problema, svi zajedno s klipa nemaju 50kg. ovo poslije samara umire..
ps. kakvih problema, svi zajedno s klipa nemaju 50kg. ovo poslije samara umire..
- Creasy
#12 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Video dostavi u Jedinicu za saobraćaj MUP-a ZE-DO kantona. Čini mi se da se na snimku spominje Žepče, a i po naglasku bi se reklo da su "odanlen". 
-
kakavdanakneiskustvu
#13 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Creasy wrote:Video dostavi u Jedinicu za saobraćaj MUP-a ZE-DO kantona. Čini mi se da se na snimku spominje Žepče, a i po naglasku bi se reklo da su "odanlen".
Nema vise te jedinice,vec 6 godina
- homega
#14 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Kad si već toliko informiran, mogao si napisati i kome da se pošalje video s prijavom. I sam radiš u policiji, znaš sigurno adresukakavdanakneiskustvu wrote:Nema vise te jedinice,vec 6 godinaCreasy wrote:Video dostavi u Jedinicu za saobraćaj MUP-a ZE-DO kantona. Čini mi se da se na snimku spominje Žepče, a i po naglasku bi se reklo da su "odanlen".
-
kakavdanakneiskustvu
#15 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
homega wrote:Kad si već toliko informiran, mogao si napisati i kome da se pošalje video s prijavom. I sam radiš u policiji, znaš sigurno adresukakavdanakneiskustvu wrote:Nema vise te jedinice,vec 6 godinaCreasy wrote:Video dostavi u Jedinicu za saobraćaj MUP-a ZE-DO kantona. Čini mi se da se na snimku spominje Žepče, a i po naglasku bi se reklo da su "odanlen".
a jbg,nekom u mup-u,kome konkretno ne znam,prijaviti najbližoj policijskoj stanici,postoji odjel za koordinaciju saobraćaja u mup-u,tako nesto se zove,mozda njima
- Creasy
#16 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
homega wrote:Kad si već toliko informiran, mogao si napisati i kome da se pošalje video s prijavom. I sam radiš u policiji, znaš sigurno adresukakavdanakneiskustvu wrote:Nema vise te jedinice,vec 6 godinaCreasy wrote:Video dostavi u Jedinicu za saobraćaj MUP-a ZE-DO kantona. Čini mi se da se na snimku spominje Žepče, a i po naglasku bi se reklo da su "odanlen".
Onda možeš poslati PU Žepče ili bilo kojoj bližoj PU, nebitno. Stvarno ne znam gdje se nalazi tunel sa snimka, ali oni će prepoznati i proslijediti upravi čija je to mjesna nadležnost. Nikakav problem.
-
dječak sa šibicama
#17 Re: VIDEO: Preticanje u tunelu - gdje prijaviti?
Turbofolk, kisla mi je glOva u autu, sta drugo ocekivati osim onoga sto se vidi na snimku.
Hasan jedini normalan. Ali Hasan ce ispasti levat jer se boji.
Ba.
Hasan jedini normalan. Ali Hasan ce ispasti levat jer se boji.
Ba.