jedan koji me ja najbolje sluzio i sad ga drzim u ladici kao rezerva ako ovi novi posustanu

Inace toliko je izdrzljiv i kompaktan da ga je jednom pregazio Ford F150 i prezivio, dodouse imao je futrolu, ali opet

tek sad naletih na ovu temu. listam je, pa da se nadovezem. nekad 96. sam kupio karticu i mobitel, jer je bio uslov da se mora oboje kupiti u paketu. doslo me oko 2.200,00 KM. bila dva mobitela na izboru. onaj sony, zakrivljen, malo na bananu podsjecao, povlacio se oklop prema dole za javljanje ili poziv i neki alkatel. ja uzeo ovaj sony, jer je alkatel bio velik ko papuca, 42 broj.Control panel wrote:kako niko da postavi sliku onog prvog sony mobitela kada su kod nas tek uvedeni mobiteli tamo neke 96,97.
ko je imao tada pravo na mobitel mogao je samo taj dobiti u posti i komplet mobitel i kartica su kostali 2.200 KM
bio je ogrman, tezak i izvlacila mu se antena.
imali ko da postavi tu sliku. jta razio po googlu ne nadjoh.

To je bilo mislim kad nisu naplacivali SMS poruke. Skontao neko da nenaplacuju to pa koristili umjesto poziva. Ako se dobro sjecam.smajo wrote:sjećate se kad je ono bilo jedno vrijeme onaj fazon da si mogao sa n1100 nešto ilegalno radit šta ja znam...
imala je neku posebnu funkciju, i dan danas 90% ovih 1100 na piku su preko 200KM, misle i sad to ahahhahahha![]()
![]()
![]()
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0005/ ... 1520503616