Vanzemaljske Obdukcije i Mutanti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Misterion

#1 Vanzemaljske Obdukcije i Mutanti

Post by Misterion »

Iz zraka snimljena gigantska neman

Satelitska snimka obale grada Whitstable, istočno od Londona, naočigled ne prikazuje ništa neobično, no portal Weird Whitstable, koji se inače bavi čudnim lokalnim pričama, objavio je i fotografiju snimljenu iz zraka koju možete vidjeti. Na njoj se prema njima, jasno vidi gigantska rakovica, koja je odmah dobila ime "crabzilla", prensoi Huffington Post.

Prema fotografiji, čini se da ta rakovica ima preko 15 metara promijer tijela. Quinton Winter, koji piše priče za Weird Whitstable, ističe kako je i sam vidio neman. Prije toga mislio je da fotografija prikazuje samo čudnu formaciju pijeska ispod površine mora.

"Sad znam bolje od toga", istaknuo je Winter.

Image

Image

Image

https://drive.google.com/file/d/0B1XkNy ... sp=sharing
lajkujMe

#2 Re: Vanzemaljske Obdukcije i Mutanti

Post by lajkujMe »

Photoshop vidi se iz svemira :lol: posebno zadnja slika...
Misterion

#3 Re: Vanzemaljske Obdukcije i Mutanti

Post by Misterion »

lajkujMe wrote:Photoshop vidi se iz svemira :lol: posebno zadnja slika...
a ti si ko stručnjak za slike smiješno, inače vijest je objavio i http://www.huffingtonpost.com/2014/10/1 ... 82180.html
bella_ciao

#5 Re: Vanzemaljske Obdukcije i Mutanti

Post by bella_ciao »

Pa fotoshop, de makar procitaj te linkove sto si postavio. Vidis da se radi o fotosopu i to losem, jer se radi o jestivoj krabi koja naraste malo vise od dlana
Seoskivaralica

#6 Re: Vanzemaljske Obdukcije i Mutanti

Post by Seoskivaralica »

sdfghz34 wrote:
Misterion wrote:Iz zraka snimljena gigantska neman

Satelitska snimka obale grada Whitstable, istočno od Londona, naočigled ne prikazuje ništa neobično, no portal Weird Whitstable, koji se inače bavi čudnim lokalnim pričama, objavio je i fotografiju snimljenu iz zraka koju možete vidjeti. Na njoj se prema njima, jasno vidi gigantska rakovica, koja je odmah dobila ime "crabzilla", prensoi Huffington Post.

Prema fotografiji, čini se da ta rakovica ima preko 15 metara promijer tijela. Quinton Winter, koji piše priče za Weird Whitstable, ističe kako je i sam vidio neman. Prije toga mislio je da fotografija prikazuje samo čudnu formaciju pijeska ispod površine mora.

"Sad znam bolje od toga", istaknuo je Winter.

Image

Image

Image

https://drive.google.com/file/d/0B1XkNy ... sp=sharing
u bosni ne postoji ništa sem muslimana, srba i hrvata, tako vanzemaljci, natprirodne pojave i kriptidi ne postoje jer nisu konstitutivni nit ih ima u budžetu, sve je to prevara i nije u nacionalnom interesu :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :izet: :izet: :lol: :lol: :lol:
Post Reply