razglas na džamiji kada se oglasava Ezan je tako preglasan da u mozak udara kada hodža zauči.
Uvjeren sam da neko u džamiji zloupotrebljava i nepostuje propis o dopustenoj jacini.
Sve ove novotarije poslijeratne i bezobrazluk dovode do toga da umjesto da nam se jos vise omili kad se zacuje Ezan, ljude ce sve vise udavaljvati.Neko se napravi pametan i misli da kad sto vise odvrne razglas time nesto ce da postigne.
a upravo suprotno se desava.
Moje pitanje je kome prijaviti ovaj slucaj kada se umjesto normalno oglasavanja ezana sa džamije zacuje urlanje iz tih zvucnika ??
Uznemiravanje ezanom
-
somebody7
#1 Uznemiravanje ezanom
Last edited by somebody7 on 21/08/2010 20:02, edited 1 time in total.
- cyprus
#2 Re: Uznemiravanje ezanom
Da ti može nisi jedan od onih agresivnih ateista? 
-
somebody7
#3 Re: Uznemiravanje ezanom
iz tvog komentara se odmah moze zakljcuiti da si zapravo ti ateista, te bespredmetno je obazirati se na tvoj komentar
-
zemo_online
#4 Re: Uznemiravanje ezanom
somebody7 wrote:razglas na džamiji kada se oglasava Ezan je tako preglasan da u mozak udara kada hodža zauči.
Uvjeren sam da neko u džamiji zloupotrebljava i nepostuje propis o dopustenoj jacini.
Sve ove novotarije poslijeratne i bezobrazluk dovode do toga da umjesto da nam se jos vise omili kad se zacuje Ezan, ljude ce sve vise udavaljvati.Neko se napravi pametan i misli da kad sto vise odvrne razglas time nesto ce da postigne.
a upravo suprotno se desava.
Moje pitanje je kome prijaviti ovaj slucaj kada se umjesto normalno oglasavanja ezana sa džamije zacuje urlanje iz tih zvucnika ??
dobro pitanje. da li se isto odnosi i na crkve?
- mrtva kokoš
#5 Re: Uznemiravanje ezanom
a vidis ti sad nas uznemiravas na forumu sa ovom temom. ko je za ovo nadlezan??
tvoje namjere nisu iskrene ni postene, jer iskren covjek ma koliko bio u pravu ezan ne bi mogao nazvati "urlanjem"!!
tvoje namjere nisu iskrene ni postene, jer iskren covjek ma koliko bio u pravu ezan ne bi mogao nazvati "urlanjem"!!
- EdoFmjam
#6 Re: Uznemiravanje ezanom
Ne znam jarane
Sto se mene tice ja bi to sve zabranio,ukljucujuci i crkvena zvona,te turbo folk
Sto se mene tice ja bi to sve zabranio,ukljucujuci i crkvena zvona,te turbo folk
- EdoFmjam
#7 Re: Uznemiravanje ezanom
somebody7 wrote:iz tvog komentara se odmah moze zakljcuiti da si zapravo ti ateista, te bespredmetno je obazirati se na tvoj komentar
đesi vjerniče
-
somebody7
#8 Re: Uznemiravanje ezanom
postovani administratoru,
Ja ne mogu sprijeciti da se javljaju na moj upit razni provokatori il kako da ih vec nazovem.
Ako ti administratoru smatras da Ja ovim upitom sovjim doista uznemiravam,molim te odmah mi zakljucaj temu
Ja ne mogu sprijeciti da se javljaju na moj upit razni provokatori il kako da ih vec nazovem.
Ako ti administratoru smatras da Ja ovim upitom sovjim doista uznemiravam,molim te odmah mi zakljucaj temu
Last edited by Anonymous on 22/08/2010 01:03, edited 1 time in total.
Reason: 22. Aug. 2010. 01:02 Banned user for reason “krsenje pravila foruma” » somebody7
Reason: 22. Aug. 2010. 01:02 Banned user for reason “krsenje pravila foruma” » somebody7