UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
-
POLARISS
#1 UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Na glavnoj Tiskovoj trafici u ovom popularnom ljetovalistu u Hrvatskoj danas nije bilo Dnevnog Avaza da se kupi.
Pozivaju se svi Bosnjaci, a narocito nasi Gusinjani da bojkotuju Tiskove trafike i da nase novine iskljucivo citaju na stranicama avaza http://www.avaz.ba/
Sifra za internet za cafe Burbetto pokaj Tiskove trafike vam je makarska2013, ulogujte se, sjedite na zidic, NEMOJTE SJEDATI U KAFIC I TROSITI PARE i mozete procitati novine besplatno.
Ja sam obavjestio Senaida naseg covjeka on je iz Rozaja, radi u Avazu, u vezi ovog problema.
Pozivaju se svi Bosnjaci, a narocito nasi Gusinjani da bojkotuju Tiskove trafike i da nase novine iskljucivo citaju na stranicama avaza http://www.avaz.ba/
Sifra za internet za cafe Burbetto pokaj Tiskove trafike vam je makarska2013, ulogujte se, sjedite na zidic, NEMOJTE SJEDATI U KAFIC I TROSITI PARE i mozete procitati novine besplatno.
Ja sam obavjestio Senaida naseg covjeka on je iz Rozaja, radi u Avazu, u vezi ovog problema.
-
jefferson
-
POLARISS
#3 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Sifra za restoran Brancin ako hocete internet je brancinnnn, odrase koliko su skupi, vi im lijepo sjedite pored na setaliste na klupu i trosite im internet do mile volje.
Apdejtujte sve aplikacije, skinite igrice, zagusite im mrezu orobite ih maksimalno.
Dokle vise sa diskriminacijom Bosnjaka? Posteni Bosnjak covjek dosao u Tucepe da se odmori, da bude u kontaktu sa zemljom i sad ce neki seljak sa kamenjara, vlasnik tiska, da ga zajebava.
HOCEMO AVAZ U TUCEPIMA NAZAD!!!
Apdejtujte sve aplikacije, skinite igrice, zagusite im mrezu orobite ih maksimalno.
Dokle vise sa diskriminacijom Bosnjaka? Posteni Bosnjak covjek dosao u Tucepe da se odmori, da bude u kontaktu sa zemljom i sad ce neki seljak sa kamenjara, vlasnik tiska, da ga zajebava.
HOCEMO AVAZ U TUCEPIMA NAZAD!!!
- NIN
#4 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
nevjerovatno kakav brezobrazluk! 
- NIN
#5 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
cuj upozorenje 
kako mocna tema, brez obzira bio trol il ne! imas od mene lajk!
- Capajebo
#6 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Jedini covjek koji moze rijesiti problem Avaza u Tucepima je Fahrudin Radoncic!
-
nema me tamo
#7 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Trol 99,9.NIN wrote:cuj upozorenje
Al' zamisli da je ozbiljan ovaj jedan mali procenat?
Kakav je to mozak?
Lajk.
- gnjev
- insomnia78
#9 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Ma, nemoguce da je ozbiljN
- McMoy
#10 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Azra, bogoti šta to raaadiš? 
-
lasta2
#11 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
sad će fahro ka no soko sivi da uputi diplomatsku notu hrvatskom saboru kako bi oni urgirali kod gradskih vlasti da vrate avaz među galebove i kupače.
avaz narodu!
avaz narodu!
- It_is_a_Leclerc
#12 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Strava u Tučepima.
- NIN
#13 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
It_is_a_Leclerc wrote:Strava u Tučepima.
-
POLARISS
#14 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Nemam ja sta da zezam narod, ko god je u Tucepima, a vjerujem da ima, neka ode u bilo koju tiskovu trafiku, avaza NEMA!
Ja je lijepo pitam, pa sto nema, da nije mozda sto se rasprodalo, kaze nije joj danas dolazilo nesto kao ona ne zna, nije ona zaduzena, to zna covjek koji je zaduzen za snadbjevanje. Pa picka ti materina, oslobodjenje nagurala na vrh standa da svi vide, a sve prethodne dane kad sam uzimao avaz, zgurala ga skroz na kraj da narod ne moze ni vidjeti sta ima u ponudi. I kao to je slucajno????
Sutra cu lijepo ponijeti peskir i staviti ga tik ispod trafike na pijesak i sacekati tog momka, cisto da upitam.
Nije meni problem, strpicu se ja, ali ako je do sada bilo, zasto vise nema? Odgovor niko ne zna. E to mi je sumnjivo.
Jeblo je oslobodjenje ona ce meni nudit oslobodjenje u po tucepa.
Ja je lijepo pitam, pa sto nema, da nije mozda sto se rasprodalo, kaze nije joj danas dolazilo nesto kao ona ne zna, nije ona zaduzena, to zna covjek koji je zaduzen za snadbjevanje. Pa picka ti materina, oslobodjenje nagurala na vrh standa da svi vide, a sve prethodne dane kad sam uzimao avaz, zgurala ga skroz na kraj da narod ne moze ni vidjeti sta ima u ponudi. I kao to je slucajno????
Sutra cu lijepo ponijeti peskir i staviti ga tik ispod trafike na pijesak i sacekati tog momka, cisto da upitam.
Nije meni problem, strpicu se ja, ali ako je do sada bilo, zasto vise nema? Odgovor niko ne zna. E to mi je sumnjivo.
- Capajebo
- Capajebo
#16 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Ovo treba gurati do Strazbura!
-
POLARISS
#17 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Najlakse je upravljati narodom koji je u medijskoj blokadi, tad je narod ovca.
E Bosnjaci koji trenutno ljetuju u Tucepima su u medijskoj blokadi, a jedini izlaz im je da udju preko interneta.
I sve se ovo radi u 21 vijeku u modernom dobu, sramota.
Nisam ja neki zadrti Fahroljubac, samo kazem hocu svoju novinu da imam ispred sebe svaki dan i ko mi to bude remetio, odmah grizem, nervozan budem.
Dodjem na posao oko 8, kafica, tiket, avaz, onda burek, i do 9 sam sprem za posao.
Nekome ce zvucati zatucano, bezveze ali to je moj rahatluk.
E Bosnjaci koji trenutno ljetuju u Tucepima su u medijskoj blokadi, a jedini izlaz im je da udju preko interneta.
Nisam ja neki zadrti Fahroljubac, samo kazem hocu svoju novinu da imam ispred sebe svaki dan i ko mi to bude remetio, odmah grizem, nervozan budem.
Dodjem na posao oko 8, kafica, tiket, avaz, onda burek, i do 9 sam sprem za posao.
- NIN
#18 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
ja vjerujem da je ovaj bosnjak stvarnost, slika i prilika naseg drustva!
zaradio je lajk, nema sta!
zaradio je lajk, nema sta!
- desni
#19 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
U Budvi i Ulcinju Avaz jeftiniji neg u Bosni 
- NIN
#20 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
jao, pa ti si stvaran!POLARISS wrote:Nemam ja sta da zezam narod, ko god je u Tucepima, a vjerujem da ima, neka ode u bilo koju tiskovu trafiku, avaza NEMA!
Kakva bosnjacka inteligencija, da se prepadnes! Ipak, dobar je Tokic - bitno je bit Bosnjak!
kakva zalost od drzave...
-
POLARISS
#21 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Ma jeli jesam sugav ako hocu nesto da procitam??
Ja sam posteni bosnjak, iz obicnog svijeta, svaki dan isto trpim politicare, pola moje porodice bilo u ratu. Uvijek pomognem, nazovem humanitarni broj.
MOJA PORODICA, MOJE PREZIME je upisano u listu najvecih donatora za izgradnju dzamije u velje polju kod tutina. Otvori lijepo knjigu donatora, procitaj nesto pametno pa vidi 3 prezime. E kad vidis trece prezime na listi donatora to je moja familija. Zelenim debelim slovima mi je upisano prezime, nas 5 porodica koji smo najvise dali jeli tebi to jasno?? Halo???
I sad kad hocu da se malo odmorim, cijele godine u obavezama, dodje mi neko osvjesten da mi prica sta i kako. Pa jeli tebe imalo stid??
A ovome cu ja djilkosu dalmatinskom licno sutra zavrtati usi pred svijetom ako bude bilo da je namjerno sabotirao slanje novina u Tucepe.
BOSNJACI SU U MEDIJSKOJ BLOKADI, a vi osvijesteni vi se samo smijte narodu!!!
Ja sam posteni bosnjak, iz obicnog svijeta, svaki dan isto trpim politicare, pola moje porodice bilo u ratu. Uvijek pomognem, nazovem humanitarni broj.
MOJA PORODICA, MOJE PREZIME je upisano u listu najvecih donatora za izgradnju dzamije u velje polju kod tutina. Otvori lijepo knjigu donatora, procitaj nesto pametno pa vidi 3 prezime. E kad vidis trece prezime na listi donatora to je moja familija. Zelenim debelim slovima mi je upisano prezime, nas 5 porodica koji smo najvise dali jeli tebi to jasno?? Halo???
I sad kad hocu da se malo odmorim, cijele godine u obavezama, dodje mi neko osvjesten da mi prica sta i kako. Pa jeli tebe imalo stid??
A ovome cu ja djilkosu dalmatinskom licno sutra zavrtati usi pred svijetom ako bude bilo da je namjerno sabotirao slanje novina u Tucepe.
BOSNJACI SU U MEDIJSKOJ BLOKADI, a vi osvijesteni vi se samo smijte narodu!!!
-
nema me tamo
#22 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
POLARISS wrote:Najlakse je upravljati narodom koji je u medijskoj blokadi, tad je narod ovca.
Dodjem na posao oko 8, kafica, tiket, avaz, onda burek, i do 9 sam sprem za posao.Nekome ce zvucati zatucano, bezveze ali to je moj rahatluk.
Da nisi ozbiljan vjerovatno bi mi bio najbolji prijatelj do kraja mog života.
-
POLARISS
#23 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
Bosnjacima porucujem da Hrvatima ne daju marke, ovi koji jos nisu posli na more, pakujte sve, cak i ono sto je ista cijena kao i ovdje u HR, ali ni slucajno kupovati ovdje.
Bosnjak je dobar dok placa, dok daje krvavo zaradjen novac, a kad treba Bosnjaku nesto pruziti e tad je problem.
Da vas stid i sramota bude, ne zbog avaza, vec zbog najvecih turista, najvece etnicke grupe koja vam dolazi na more, a vi im ne mozete objezbjediti najosnovnije.
Meni je kolega iz Novog Pazara predlagao da idem u Budvu lijepo sa njegovom familijom, ali navalili moji hoce HR, nije kao cisto more u Budvi. Eto vam sad HR. Eto vam.
Nikad se Bosnjak opametiti nece i vjecito ce ga izrabljivati, a ja sam se opametio. Sljedece godine idem u Budvu, jeste, sta ces, srba ima znamo svi veliki minus ali precu preko toga, ima vec i drugih zanimacija pa necu ih gledati cijeli dan.
Bosnjak je dobar dok placa, dok daje krvavo zaradjen novac, a kad treba Bosnjaku nesto pruziti e tad je problem.
Da vas stid i sramota bude, ne zbog avaza, vec zbog najvecih turista, najvece etnicke grupe koja vam dolazi na more, a vi im ne mozete objezbjediti najosnovnije.
Meni je kolega iz Novog Pazara predlagao da idem u Budvu lijepo sa njegovom familijom, ali navalili moji hoce HR, nije kao cisto more u Budvi. Eto vam sad HR. Eto vam.
Nikad se Bosnjak opametiti nece i vjecito ce ga izrabljivati, a ja sam se opametio. Sljedece godine idem u Budvu, jeste, sta ces, srba ima znamo svi veliki minus ali precu preko toga, ima vec i drugih zanimacija pa necu ih gledati cijeli dan.
- titinho
#24 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!
ovaj je sigurno toliko osvjesten da kupuje Janu obicnu flasiranu vodu, redovno pije senasation i uziva u Ozujskom pivu jer zuja je zakon
po sarajevu kupuje u konzumu, jede argetu svaka 4 dana, koristi proizvode saponije itd.
sve neke patriote, za 2 godine ce pricat protiv crne gore. kako smo zapostavljeni dole itd. haha
po sarajevu kupuje u konzumu, jede argetu svaka 4 dana, koristi proizvode saponije itd.
sve neke patriote, za 2 godine ce pricat protiv crne gore. kako smo zapostavljeni dole itd. haha
-
nema me tamo