Umro prof. dr. Meho Bašić
- Angelina84
#1 Umro prof. dr. Meho Bašić
Sigurno ste vidjeli
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/10 ... #komentari
a na stranici Ekonomskog fakulteta nigdje ništa. K'o da ga nikad nije ni bilo...
www.efsa.unsa.ba
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/10 ... #komentari
a na stranici Ekonomskog fakulteta nigdje ništa. K'o da ga nikad nije ni bilo...
www.efsa.unsa.ba
- muha_sa
#2 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
rahmet mu dusi 
-
MUNAFIK
#3 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
Rahmet mu dusi...
Ovaj covjek je veliki uzor za sve studente, zivot je posvetio studentima i uvjek je bio uz njih...
Moram reci svaka Vam cast profesore, na Vas trebaju da se ugledaju svi a posebno oni iz akademske zajednice koji svojom sutnjom svaki dan odobravaju svaku nepravdu, kriminal, korupciju i sve ostale bolesti koje haraju u nasem drustvu. Vi ste javno govorili o svemu tome i vjerujte mi necemo zaboraviti kada vas je dekan bukvalno izbacio sa fakulteta radi istine koju ste javno rekli, takva nepravda ne prolazi bez posljedica doci e vrijeme kada ce svi oni odgovarati za svoja djela...
Neka Vam Allah podari sve najbolje od svoje mislosti...
Ovaj covjek je veliki uzor za sve studente, zivot je posvetio studentima i uvjek je bio uz njih...
Moram reci svaka Vam cast profesore, na Vas trebaju da se ugledaju svi a posebno oni iz akademske zajednice koji svojom sutnjom svaki dan odobravaju svaku nepravdu, kriminal, korupciju i sve ostale bolesti koje haraju u nasem drustvu. Vi ste javno govorili o svemu tome i vjerujte mi necemo zaboraviti kada vas je dekan bukvalno izbacio sa fakulteta radi istine koju ste javno rekli, takva nepravda ne prolazi bez posljedica doci e vrijeme kada ce svi oni odgovarati za svoja djela...
- Angelina84
#4 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
MUNAFIK wrote:Rahmet mu dusi...
Da...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
Sjećam se ovih dešavanja,...Svađe putem Oslobođenja, tv.,...Ništa mi nije bilo jasno.MUNAFIK wrote:Rahmet mu dusi...
Rahmet mu duši!
- metar_drva
#7 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
dobar je bio, r.i.p.
-
MUNAFIK
#8 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
Tuzno je to sto nas veliki ljudi napustaju. Meho je bio pravi covjek i profesor u pravom smislu rijeci, nepravda koja mu je ucinjena pokazuje koliko je nasa akademska zajednica truhla. I sta mi da ocekujemo sa takvom akademskom zajednicom? Sta mi mozemo nauciti od njih? Jedina su nam nada ljdi poput Mehe ali njih je sve manje i manje... Mozda je tako i najbolje za te dobre ljude...PipiDugaDevetka wrote: Sjećam se ovih dešavanja,...Svađe putem Oslobođenja, tv.,...Ništa mi nije bilo jasno.
Rahmet mu duši!
- Angelina84
#9 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
Ipak... odgovornost je na nama. Odgovornost da dovršimo ono što je on započeo, i zbog čega je puno izgubio...MUNAFIK wrote:Tuzno je to sto nas veliki ljudi napustaju. Meho je bio pravi covjek i profesor u pravom smislu rijeci, nepravda koja mu je ucinjena pokazuje koliko je nasa akademska zajednica truhla. I sta mi da ocekujemo sa takvom akademskom zajednicom? Sta mi mozemo nauciti od njih? Jedina su nam nada ljdi poput Mehe ali njih je sve manje i manje... Mozda je tako i najbolje za te dobre ljude...PipiDugaDevetka wrote: Sjećam se ovih dešavanja,...Svađe putem Oslobođenja, tv.,...Ništa mi nije bilo jasno.
Rahmet mu duši!
-
MUNAFIK
#10 Re: Umro prof. dr. Meho Bašić
Jeste odgovornost je na nama, ali isto tako je na nama i jos puno drugih stvari pa opet mi kao masa ne radimo nista... Studenti EFSA bi trebali raditi nesto, intelektualci profesori bi trebali uraditi nesto ali svi samo sute... Niko ne smije javno da kaze da je EFSA bukvalno postao privatni vakultet Veljka Trivuna i nekolicine ostalih, a svi to znaju. Tuzno je to sve.Angelina84 wrote:Ipak... odgovornost je na nama. Odgovornost da dovršimo ono što je on započeo, i zbog čega je puno izgubio...MUNAFIK wrote:Tuzno je to sto nas veliki ljudi napustaju. Meho je bio pravi covjek i profesor u pravom smislu rijeci, nepravda koja mu je ucinjena pokazuje koliko je nasa akademska zajednica truhla. I sta mi da ocekujemo sa takvom akademskom zajednicom? Sta mi mozemo nauciti od njih? Jedina su nam nada ljdi poput Mehe ali njih je sve manje i manje... Mozda je tako i najbolje za te dobre ljude...PipiDugaDevetka wrote: Sjećam se ovih dešavanja,...Svađe putem Oslobođenja, tv.,...Ništa mi nije bilo jasno.
Rahmet mu duši!