UMRO MICHAEL JACKSON
- Zlata M.
#276 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
"Ako je umro, oslobodio se - samog sebe. Njegova muzika je u sjeni njegovih psihofizickih trauma. Mislim da su se i njegova djeca takodje oslobodila.
Unaprijed vam hvala sto imam pravo na misljenje.[/quote]"
Dijelim tvoje misljenje,Latina.
Njegova muzika-stvar ukusa.Ali mnogima je bio idol.
Oni koji su ga voljeli,trebali bi biti sretni,jer je on,napokon,dobio dozvolu da ode iz tog pakla,zvanog:biti Michael Jackson,kad zavjesa padne.
"Sve je im'o,nista im'o nije."
Neka pociva u miru.
Unaprijed vam hvala sto imam pravo na misljenje.[/quote]"
Dijelim tvoje misljenje,Latina.
Njegova muzika-stvar ukusa.Ali mnogima je bio idol.
Oni koji su ga voljeli,trebali bi biti sretni,jer je on,napokon,dobio dozvolu da ode iz tog pakla,zvanog:biti Michael Jackson,kad zavjesa padne.
"Sve je im'o,nista im'o nije."
Neka pociva u miru.
Last edited by Zlata M. on 27/06/2009 00:23, edited 1 time in total.
-
Virtu4l
#277 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Imaš na http://www.net.hr audio zapis razgovora sa 911.ladyblue18 wrote:Ja citam kazu da su objavljene snimke razgovora sa 911, i da je u tom trenutku kada je on pao u kuci bio neki njegov doktor valjda?Sada policija trazi doktora tog, ako dobro razumih.
-
Eborg
#278 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Ako je chovjek vec pomogao Sarajevu mislim da bi prvenstveno Sarajlije trebale napraviti neki skup i pokrenuti inicjativu da mu se dodijeli ulica u Sarajevu ili da se posthumno proglasi pochashnim gradjaninom grada.Ne treba zaboraviti njegov gest,sigurno je time spasio mnogo,mnogo zhivota...
- Lauryn Hill
#279 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
S obzirom na njegov enormni dug, mislim da ovo nije morbidno. To se zove planing in advance.Neelix wrote: Less than four months before Jackson's death, one of his biographers, Ian Halperin, revealed that Jackson had a secret library of over 100 unreleased songs which he planned to release after his death to support his children.
uzivat cemo jos u njegovoj muzicimada mi je to malo morbidno
Te "nove" pjesme ce se prodavati i polako ce se i smanjivati njegov novcani dug. Tako da njegova djeca, kao (navodni) nasljednici ne bakrotiraju nakon sto se svi njegovi dugovi izmire. NA CNN-u sam cula da duguje cak 400 miliona.
Oh, i Michael ima 3 djece FYI.
Oj, srce me boli zbog tog covjeka.
-
lolo_lolo
#280 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
nidje vezefurija Strašna wrote:Pa sve jedan lik pisao.Virtu4l wrote:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
Jao komentara ispod teksta, najluđi smo !
zao mi je majkla,ali ja se odavno nisam ovako dobro nasmijao
- Bosanski_kralj
#281 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Virtu4l wrote:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
- Topla voda
#282 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
joj jel to ista prica i veceras...
pa umro lik..idemo dalje
pa umro lik..idemo dalje
- furija Strašna
#283 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Ima veze. Pogledaj tajming i način pisanja.lolo_lolo wrote:nidje vezefurija Strašna wrote:Pa sve jedan lik pisao.Virtu4l wrote:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
- covjek_sam_zeno
#284 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
meni se on kao covjek gadio... sramota za ljudsku rasu ... hoce promjeniti boju koze do te mjere da se pocne raspadati, dobro pa je urmo u komadu..... malo mi ga je i zao kad ga vidim ko talentovanog klinca... dobar mi je onaj alnum "Bad" .... slijedi jos jedno medijsko napuhavanje lika i djela ala jim morison, kurt cobain, fredy, lenon, ....fuj.....skoro pa me boli me q sto je umro, mozda me i boli
PUM!
PUM!
-
omar little
#285 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
pet sekundi svog vremena nisam posvetila ovoj vijesti dok nisam dobila link na ove komentare. hoasti muku koji dobar crni humorVirtu4l wrote:http://sarajevo-x.com/clanak/090626060/komentari
-
Virtu4l
#287 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
covjek_sam_zeno wrote:meni se on kao covjek gadio... sramota za ljudsku rasu ... hoce promjeniti boju koze do te mjere da se pocne raspadati, dobro pa je urmo u komadu..... malo mi ga je i zao kad ga vidim ko talentovanog klinca... dobar mi je onaj alnum "Bad" .... slijedi jos jedno medijsko napuhavanje lika i djela ala jim morison, kurt cobain, fredy, lenon, ....fuj.....skoro pa me boli me q sto je umro, mozda me i boli
PUM!
Griješiš. Čovjek je bio bolestan, promjena kože je upravo napuhavanje o kojem ti govoriš.
- beautyfool
#288 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Micheal Jackson je bolovao od kozne bolesti Vitiligo, raspitaj se malo o toj bolesti, ukratko manifestuje se gubljenjem pigmenata na kozi, dakle ne radi se o izbjeljivanju koze iz hira vec bolesti.covjek_sam_zeno wrote:meni se on kao covjek gadio... sramota za ljudsku rasu ... hoce promjeniti boju koze do te mjere da se pocne raspadati, dobro pa je urmo u komadu..... malo mi ga je i zao kad ga vidim ko talentovanog klinca... dobar mi je onaj alnum "Bad" .... slijedi jos jedno medijsko napuhavanje lika i djela ala jim morison, kurt cobain, fredy, lenon, ....fuj.....skoro pa me boli me q sto je umro, mozda me i boli
PUM!
- chinese_water
#289 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
pu, pu, pu, pu, pu ...covjek_sam_zeno wrote:meni se on kao covjek gadio... sramota za ljudsku rasu ... hoce promjeniti boju koze do te mjere da se pocne raspadati, dobro pa je urmo u komadu..... malo mi ga je i zao kad ga vidim ko talentovanog klinca... dobar mi je onaj alnum "Bad" .... slijedi jos jedno medijsko napuhavanje lika i djela ala jim morison, kurt cobain, fredy, lenon, ....fuj.....skoro pa me boli me q sto je umro, mozda me i boli
PUM!
Michael Jackson gives aid to Sarajevo 1992
http://www.youtube.com/watch?v=wVmBa7SVPrM
nek' se on tebi gadi jer je bio bolestan ... pu ...
nek' si ti nabio faith no more avatar... papcino !
eto, nek' se i tebi neko gadi ... mater ti ...
- simonese
#290 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Niko nije tako nisko pao kao Michael Jackson
ali
niko nije ni tako visoko letio kao Michael Jackson
KRALJ
ali
niko nije ni tako visoko letio kao Michael Jackson
KRALJ
- Vitamin C
#291 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Većina svjetske populacije želi da pocrni, a on je hud samo želio pobijeliti. Sada Latina osuđuje njegovo pravo, a senjor Aristotel je podržava i njenom svjetlu se divi. Što bi aktivisti rekli, ovo je diskriminacija prava. Ne želim se zamjerati nikome, ali, otkako pratim ovaj forum (vrlo dugo), svašta sam od Latine pročitao. Ali, različite su percepcije i stavovi. Možda ja nisam u mogućnosti da me svjetlost obasja.
Loše je govoriti ružno o nekome, pa makar ono bilo istina, a kamoli kaljati nečiju smrt. Halali ili ne halali, pametan (budala) se nemoj praviti.
Loše je govoriti ružno o nekome, pa makar ono bilo istina, a kamoli kaljati nečiju smrt. Halali ili ne halali, pametan (budala) se nemoj praviti.
- _ja_
#292 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
@Vitamin C
Kazu " o mrtvima sve najbolje" tako i treba .
Kazu " o mrtvima sve najbolje" tako i treba .
- ružmarin-a
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#294 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
*miara* wrote:digne mi se kosa na glavi kad spominju onaj incident sa balkonom i bebom. to sto razija opali samar djetetu jer nece da prestane plakati je normalno. refik baca dijete u zrak od dragosti jer se vratio sa posla - i to je normalno, a to sto je MJ, muskarac u svojim pedesetim, drzao dijete 2 sekunde preko balkona je stvarno uzasno, bas je trash...![]()
mediji placu za ljudima kao sto ste vi. svaku njihovu pricu upijate kao spuzve: MJ musko-zenska-crno-bijela barbika, operisao nos, propali mu albumi, pedofil, pokriva djecu maramama, djeca ne lice na njega, u dugovima preko glave itd.
Tu je totalno nevazno to sto je on milione dijelio u humanitarne svrhe, ulijevao nadu milionima ljudi i pravio nezaboravne pjesme koje su se ugusile u smecu rapa, hard popa, i pussy rocka. taj covjek je postao legenda dok je bio ziv, dok su drugi morali sebi upucati u glavu da bi tek postigli hiljaditninu kao sto je ova ljudina.
RIP MJ
najpametnije do sad...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#295 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
Btw zar Michael nije najvecu slavu dozivio dok je bio crn?
Ne znam fakat, ja nikada ne pricam o necemu sto ne znam, ne samo na forumu vec i u zivotu.
A ono sto me ne zanima i o cemu nemam misljenje ja preskocim, a narocito teme o mrtvima ako tog nekog nisam volila, jer bez obzira na sve niko ne zasluzuje da ga se pljuje kad ode sa ovog svijeta.
A ovdje popljujes covjeka koji se sjetio tebe dok su te svi drugi odjebali, i to takvom lakocom...
A ono sto ne znam potrudim se saznati da ne uljecem u pricu ko pala s neba.
Stvarno koliko god zvuci smijesno, drago mi je sto je otisao na Onaj svijet. Vjerovatno ce mu tamo biti bolje i bit ce miran.
Sve je bolje od ovog svijeta...nazalost.
@black-
smirite fakat, dzabe ce bit banova. 
Ne znam fakat, ja nikada ne pricam o necemu sto ne znam, ne samo na forumu vec i u zivotu.
A ono sto me ne zanima i o cemu nemam misljenje ja preskocim, a narocito teme o mrtvima ako tog nekog nisam volila, jer bez obzira na sve niko ne zasluzuje da ga se pljuje kad ode sa ovog svijeta.
A ovdje popljujes covjeka koji se sjetio tebe dok su te svi drugi odjebali, i to takvom lakocom...
A ono sto ne znam potrudim se saznati da ne uljecem u pricu ko pala s neba.
Stvarno koliko god zvuci smijesno, drago mi je sto je otisao na Onaj svijet. Vjerovatno ce mu tamo biti bolje i bit ce miran.
Sve je bolje od ovog svijeta...nazalost.
@black-
- JThomas
#296 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
najprodavaniji album ikad u istoriji muzike, thriller, izdao 1982. primljen i u bijeloj kući 1984, evo slike s tog događaja:

a prije njega james brown, prije njega rick james...al hajde ti to objasni nekome ko je nešto uvrtio u glavu i ne popušta.

a prije njega james brown, prije njega rick james...al hajde ti to objasni nekome ko je nešto uvrtio u glavu i ne popušta.
-
gold'n'brown
- Bullet Tooth Tony
- JThomas
#299 Re: UMRO MICHAEL JACKSON
rasizma ima, niko normalan neće reći da nema. da je imao milion plastičnih operacija - imao je. da je bio tragičan lik - bio je.
ali - vrh je doživio crn.
ali - vrh je doživio crn.
- beautyfool