Uhapsen Radovan Karadzic!!
-
Jelaski_Jalijas
#1 Uhapsen Radovan Karadzic!!
Radovan Karadzic je konacno uhapsen !!! Danas na vijestima Radio Dzungla Doboj u 13:30 javili su da Je radovan K. trazen za ratne zlocine nad bosnjacima uhapsen u Han Pijesku! konacne potvrde nemamo!!!!!!

-
Jelaski_Jalijas
Kazu imaju Ljudi ocividci koji su vidili kako iz napustene kuce vojnici iznose Radovana Karadzica! 
-
Jelaski_Jalijas
Iznose izvode isto sranej al sad je samo da li je!??
-
DonDavudes
znam da u Han Pijesku neka frka, cijelo jutro se nesto oko toga sapuce. svi novinari iz Sarajeva su gore.
samo za sada nema nista zbvanicno (a neće ni biti dok ne bude u hagu, ako ga vesc uhvate)
SFOR suti, lokalna policija urla ali nista konkretno ne govore (garant nista i ne znaju)
samo za sada nema nista zbvanicno (a neće ni biti dok ne bude u hagu, ako ga vesc uhvate)
SFOR suti, lokalna policija urla ali nista konkretno ne govore (garant nista i ne znaju)
-
_BaykoNoor_
-
Jelaski_Jalijas
Ziv bolan ! Sad ja sam cuo na radiju! Al nadam se da je tako al ...MRAVOJED wrote:jel živ ili mrtav?Jelaski_Jalijas wrote:Kazu imaju Ljudi ocividci koji su vidili kako iz napustene kuce vojnici iznose Radovana Karadzica!
-
dariosa
Koji ti radio slusas???Jelaski_Jalijas wrote:Ziv bolan ! Sad ja sam cuo na radiju! Al nadam se da je tako al ...MRAVOJED wrote:jel živ ili mrtav?Jelaski_Jalijas wrote:Kazu imaju Ljudi ocividci koji su vidili kako iz napustene kuce vojnici iznose Radovana Karadzica!
-
dinash
nekidan sretnem lika (slovenac) koji radi u sforu dole ... i ja ga iz zajebancije pitam nesto u stilu "kacete ga visee ufatit" ... ovaj se uozbilji i kaze "suti ... ne zovi djavla ... cim ga uhvate pola nas dobija otkaz" (ne smijem ni pomisliti kolika je plata tom sminkeru i za bog-zna-kakav nebulozan posao - tipa prevodjenje iz latinice u cirilicu - 20KM po strani)Glumica wrote:istina...Radovan je od rata njima i veliki biznis.Vrte se pare za k'o fol njegovo cuvanje,a u pitanju su milioni.
-
Jelaski_Jalijas
Ma ko zna mozda se uclanio u pedersko udruzenje RS-a i tamo DJ!!!! Ratko tatko sa pjesmom "ostavite mene i Radovana na miru"
br. 1 na top ljestvicama najtrazenijih majmuna!!
br. 1 na top ljestvicama najtrazenijih majmuna!!
-
_BaykoNoor_
-
dinash
ova me "diskusija" podsjeca na one podrumske dane ... trese se zemlja, granate pljuste ko kisa i onda ulece kosmsija ibro sa "provjerenim" informacijama kako nasi krenuli u proboj (ljeto 92ge ...) ... i to mu je bio neki ritual do kraja rata ... vec ga vidim kako puni glave nenama u liftu o tome kako je on cuo "od sabijinog malog sto radi u ... oni ... u umproforu ko prevodilac" da raso samo sto nije ...
meni je to prilicno bezobrazna fora. ispade necija muka ili nada samo jeftina zajebancija.

meni je to prilicno bezobrazna fora. ispade necija muka ili nada samo jeftina zajebancija.