Ucenje Bosanskog strancima
-
Sarajevska Princeza
Eto mozes ti SOUL SISTA sa Reksom on je crn pa budi ti bez predrasuda 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ode Omer Odmah Odavde. "Naj brže"!Soul_Sista wrote:Naj lakse je kriviti druge za svoje muke! Sihre.....GET REAL!PipiDugaDevetka wrote:Radna kolegica, crnkinja, poklonila mi je karirani šal od kašmira. Od tada, sve mi je u životu pošlo naopačke. Porijeklom je iz zemlje gdje se praktikuje vudu.
Nisam je podučavao ni bosanski, a ni "Bosanski" jezik. Nismo se seksali.
Da li je moguće da mi je bacila sihre?
- Soul_Sista
Sarajevska Princeza wrote:Sta se ti javljas kad ja znam sta si ti u vezi mene manijaku javno na netu lagala moral ti je ispod nivoa.
Hvala sto me nasmija..ovo mi je trebalo jutros..
-
Sarajevska Princeza
Ja inace nisam sujevjerna - ne vjerujem u magiju ali imala sam sansu da razgovaram sa nekim strucnjacima koji opisuju taj fenomen - sa psiholoske tacke gledista. Crnkinje iz Afrike SE UZASNO puno bave crnom magijom i to praktikuju uveliko. Onog momenta kad pocnes u to vjerovati - tad ima moc - nije u pitanju ni magija koliko psiholoski sam se mozda ubjedis pa et radi sebe zapali sve to sto ti je dala, i zaboravi nebitnu osobu.PipiDugaDevetka wrote:Sa Jamajke. Razvedena, a sada ¾ivi i radi u Africi.Sarajevska Princeza wrote:jel iz Afrike?
-
violentjack
-
Sarajevska Princeza
Ako onako lazes i manipulises ljudskim sudbinama po netu javno kao sto si probala da manipulises koristeci mene - sta tek radis iza ledja. Moral ti je ispod nivoa. Poklopi se bolje ti je.Soul_Sista wrote:Sarajevska Princeza wrote:Sta se ti javljas kad ja znam sta si ti u vezi mene manijaku javno na netu lagala moral ti je ispod nivoa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala sto me nasmija..ovo mi je trebalo jutros..
-
kijametdedo
kaze, naletio mujo na crnca na nudistickoj plazi. i sad crncu se otegla chuna do koljena, a mujo zinuo.
i pita ga mujo: boga ti, kako ti je toliki?
kaze crnac: nista, mujo, fino uzmes svaki dan jednu ciglu, stavis ga na panj i lupas 20 puta. i tako ujutro i navece.
sretnu se njih dvojica iduce godine na istoj plazi, pa upita crnac muju: i, jesil uspio?
"jesam postigao boju, al duzinu jos uvijek ne..."
kaze crnac: nista, mujo, fino uzmes svaki dan jednu ciglu, stavis ga na panj i lupas 20 puta. i tako ujutro i navece.
sretnu se njih dvojica iduce godine na istoj plazi, pa upita crnac muju: i, jesil uspio?
-
violentjack
Dzaba vam sve zna se sad reci Hvala
Guza je prva rijec koju sam ja naucio ..hehehhee
Guza je prva rijec koju sam ja naucio ..hehehhee
-
violentjack
kijametdedo wrote:kaze, naletio mujo na crnca na nudistickoj plazi. i sad crncu se otegla chuna do koljena, a mujo zinuo.
ahhahahahahhaa..ova je prava
-
Sarajevska Princeza
Kazem ti fino, eto mozes ti SOUL SISTA sa Reksom on je crn pa budi ti bez predrasuda.Soul_Sista wrote:Puna si predrasuda, curo bijela!Sarajevska Princeza wrote:Kako hoces, ali sa crnkinjama niko nece. Mozda tebi valjaju jer nisi naletio na kvalitet.
-
kijametdedo
ja tebe fakat ne kontam curice...
mislim, ispalis se u ameriku i onda odjednom postanes veci redneck od pocasnih clanova KKK. a nemas ni zelenu kartu kako treba...
i ko kaze da niko nece crnkinje? vidis da se violentu svidjaju. i sta sad, ti ces njega uvjeriti da on grijesi jer mu se svidja cokolada? tvoja anemicna guzica je sladja?
mislim, ispalis se u ameriku i onda odjednom postanes veci redneck od pocasnih clanova KKK. a nemas ni zelenu kartu kako treba...
i ko kaze da niko nece crnkinje? vidis da se violentu svidjaju. i sta sad, ti ces njega uvjeriti da on grijesi jer mu se svidja cokolada? tvoja anemicna guzica je sladja?
-
violentjack
Mislim na Azijatkinje..hehhehe
-
Sarajevska Princeza
To je tvoje misljenje.kijametdedo wrote:ja tebe fakat ne kontam curice...
mislim, ispalis se u ameriku i onda odjednom postanes veci redneck od pocasnih clanova KKK. a nemas ni zelenu kartu kako treba...![]()
-
Sarajevska Princeza
Neznam o kome pricas niti me zanima.krava wrote:sve mi se cini da je sarajevska princeza nasa draga malena...
isti stil
iste gluposti
- Soul_Sista
TI SI PUKLA I TO DOOOOOBRO PUKLA!Sarajevska Princeza wrote:Kazem ti fino, eto mozes ti SOUL SISTA sa Reksom on je crn pa budi ti bez predrasuda.Soul_Sista wrote:Puna si predrasuda, curo bijela!Sarajevska Princeza wrote:Kako hoces, ali sa crnkinjama niko nece. Mozda tebi valjaju jer nisi naletio na kvalitet.
-
Sarajevska Princeza
Soul Sista, nisam ja pukla nego si ti rekla da sam ja sa predrasudama. Posto ti nisi, kazem ti probaj s Reksom on je crn kad nemas predrasuda.
Sta tu ima da se konta. 
-
zili
ovo je stvarno odvratno (imal' neki smajlić što povraća)
ne mogu da vjerujem... Na početku sam mislila da se šalite, daj recite mi da se šalite. Ne mogu da vjerujem da neko još uvijek tako razmišlja. Mislim, znam da je USA puna predrasuda i segregacije i da im se nije lako oduprijeti, ali zar se nemožete bar potruditi?
kako možete tako razmišljati? kako uopšte možete svrstavati ljude... ma ja ne mogu, zaista ne mogu objašnjavati neke osnovne stvari, ako to ne razumijete onda niste uopšte ljudi.
"I feel really really really sorry for you." i molim te da promijeniš taj nick i prestaneš moj grad vrijeđati svojim zaostalim svjetonazorima.
shame on you
ne mogu da vjerujem... Na početku sam mislila da se šalite, daj recite mi da se šalite. Ne mogu da vjerujem da neko još uvijek tako razmišlja. Mislim, znam da je USA puna predrasuda i segregacije i da im se nije lako oduprijeti, ali zar se nemožete bar potruditi?
kako možete tako razmišljati? kako uopšte možete svrstavati ljude... ma ja ne mogu, zaista ne mogu objašnjavati neke osnovne stvari, ako to ne razumijete onda niste uopšte ljudi.
"I feel really really really sorry for you." i molim te da promijeniš taj nick i prestaneš moj grad vrijeđati svojim zaostalim svjetonazorima.
shame on you
-
Sarajevska Princeza
Sta ti ja mogu Jack
Evo imas dosta njih bez predrasuda pa kad ti propadne ono sa crnkinjom sigurna sam da kandidatkinje imaju iskustva sa crncima pa eto mogli bi ste se razumjeti. 
- Guento
Covjece!Sarajevska Princeza wrote:Soul Sista, nisam ja pukla nego si ti rekla da sam ja sa predrasudama. Posto ti nisi, kazem ti probaj s Reksom on je crn kad nemas predrasuda.Sta tu ima da se konta.
-
Edit
Stvarno imas hrabrosti i drskosti, nasilni... Da ti nekog poducavas jeziku kojeg ni sam dobro ne poznajes! Ni gramatika ni pravopis ti nisu jaca strana - pa sta li ce ta djevojka nauciti od tebe, osim kako se kaze - "guza"...?
Postavio naslov samo da se pohvali, a sam naslov j- primjer pogresne konstrukcije recenice
Postavio naslov samo da se pohvali, a sam naslov j- primjer pogresne konstrukcije recenice
- manijak1