pa naravno da ne bi gdje cu dekicu prljatilolita_xx wrote: naravno da ne bi
slusaj, ne ide nam u prilog da se sada svadjamo, to cemo uraditi poslije izletasad ima da se volimo
slusaj to ne ide tebi u prilog
sto majka priroda ne da daje sponzor
pa naravno da ne bi gdje cu dekicu prljatilolita_xx wrote: naravno da ne bi
slusaj, ne ide nam u prilog da se sada svadjamo, to cemo uraditi poslije izletasad ima da se volimo
hajd necu dalje, jer cemo se posvadjat, a nije mjesto za toscooter21ba wrote:pa naravno da ne bi gdje cu dekicu prljatilolita_xx wrote: naravno da ne bi
slusaj to ne ide tebi u prilog
sto majka priroda ne da daje sponzor
a onda moze bicom niz piramideeeGiordano wrote:![]()
"GIORDANO DE TI NAMA MALO O PIRAMIDAMA PREPORUĆI ME KOD SEMIRA AU KOMAD I PO"
Ako imas konture MEGALIT_a ili eventualno ako su ti linije PIRAMIDA_lne,ne beri brige,odmah cu te svesrdno preporuciti
tom parmaku!![]()
![]()
![]()
Giordano wrote:vesna55 wrote:i nju treba j...t razlog mora biti ko ajfelov toranjlolita_xx wrote:evo kaze mi mima da ona ne ide
vesna
![]()
Haj bona ,ne mora,a i sto ce nam!
Neka graha bude,a za ostalo cemo lahko!?![]()
![]()
Bit ce "ugodno prohladno", uglavnom suncano. Evo prognoze za Bjelasnicu:jennisjoplin wrote:neko je na početku hefte/tjedna/sedmice poslao da u subotu je kiša a u nedelju sunčano do 24, gdje ćeš ljepše: ozon, čista hava, ćevapi, kolači, grah fotkanje , treba li dalje nabrajatilolita_xx wrote:ja se samo nadam da nece biti kise u ned... to bi bilo bezveze ....
jennisjoplin wrote:a onda moze bicom niz piramideeeGiordano wrote:![]()
"GIORDANO DE TI NAMA MALO O PIRAMIDAMA PREPORUĆI ME KOD SEMIRA AU KOMAD I PO"
Ako imas konture MEGALIT_a ili eventualno ako su ti linije PIRAMIDA_lne,ne beri brige,odmah cu te svesrdno preporuciti
tom parmaku!![]()
![]()
![]()

evo za svaki slucaj da potvrdimbavka wrote:MOLIM raju sa spiska koja NIJE potvrdila turu na IGman,da to odrade do sutra,najkasnije.
imamo 10 potvrda,2 vozila za ljude i kombi u koji trpamo bajkove.ajmo dalje...

naravno da mi je smijesno? a kakve su uniforme za zene ?veca_sa wrote:lolita_xx wrote:![]()
smijesno tebi???
ovo uokvirit i stavit na zidMeri_ wrote:Ha, ha, ha, negdje "gore" medju postovima vidim i diskusiju na temu garderobe na ovoj famoznoj turi. Pa, bilo bi lijepo da ste sve uniformisane. Evo kako izgleda grupica biciklista, svi utegnuti, svi su isti....hm, hm, pa dobro nisu bas svi isti, ha ha ha ali imaju iste hlacice.
@Meri_ : I koji si ti?Meri_ wrote:Ha, ha, ha, negdje "gore" medju postovima vidim i diskusiju na temu garderobe na ovoj famoznoj turi. Pa, bilo bi lijepo da ste sve uniformisane. Evo kako izgleda grupica biciklista, svi utegnuti, svi su isti....hm, hm, pa dobro nisu bas svi isti, ha ha ha ali imaju iste hlacice.

pa dobro...mogu i dubokelolita_xx wrote:ma hladno za ove
Meri_ wrote:Ha, ha, ha, negdje "gore" medju postovima vidim i diskusiju na temu garderobe na ovoj famoznoj turi. Pa, bilo bi lijepo da ste sve uniformisane. Evo kako izgleda grupica biciklista, svi utegnuti, svi su isti....hm, hm, pa dobro nisu bas svi isti, ha ha ha ali imaju iste hlacice.