U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
-
L u c i f e r
-
FuzzyLojak
#277 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
@ngel wrote:
Ne znam da li da se smijem, ili da te zalim. Da li imas 8 razrede Osnovne skole zavrsene?Cek da te pitam, jesil ti bio na Mjesecu pa znas da je moguce tamo otici...ili VJERUJES onome sto su ti ameri rekli?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#278 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Jesi li procitao "Iluziju o bogu"?Mohamad Sissoko wrote:
Imaju oni svoje "Bogove", mnogi od njih ih nalaze u ljudima kod kojih nalaze inspiraciju, ko zna mozda je i ovaj debil citajuci God Delusion skontao da se te obmane i njihovih slijedbenika treba rjesit, pa makar to bilo i samo zbog parkinga.
- York Light 100`s
#279 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Nije poenta jesu li Srbi činili ili nisu nego je stvar da dok god neko osjeća mržnju prema određenoj grupi i izrazi mržnju taj je teoretski u stanju da učini negativno.Kikibombona wrote:Kako nisu Srbi cinili? Koliko je povratnika ubijeno, koliko pretuceno, koliko vjerskih objekata oskrnavljeno?York Light 100`s wrote: Pa ni Srbi nisu nad Bošnjacima vršili zločine u zadnjih 20 godina pa nam opet daju do znanja po komentarima na društvenim mrežama da bi bili u stanju nam nešto uraditi da im se pruži prilika. Ako si se toliko uživio u ateističku ideologiju da svako veliko zlo je vezano za religije i da si kao ateista i tvoja prava ugroženi od vjernika onda u svakom vjerniku vidiš jedan komad zla. Ako malog bijelca puniš ideologijom da svo zlo počinje od crnaca i onda ga prebaciš u crnačku četvrt on će u svakom vidjeti negativnu ličnost i kad tada će pući
Koja ateisticka ideologija, daj neki link da vidim sta je to?
Svaka komunistička država je zločin i diskriminacija protiv vjernika gdje su vjernici vrlo često diskriminisani. Eno čitao sam u Kini da kršćani moraju svog vladara staviti iznad Boga, vjernicima koji to odbijaju ruše crkve a njih likvidiraju. u svakoj državi gdje je nastao komunizam bio je proces napada na religije na tim prostorima. Alija Izetbegović i ostatak mladih muslimana u Jugoslaviji je klasičan primjer zla protiv religije. Ima iks slučajeva gdje su vjernici (nevezano za slučaj Alija) svih religija završavali na golom otoku ili su osjetili diskriminaciju
Last edited by York Light 100`s on 11/02/2015 22:08, edited 1 time in total.
- Stjui
#280 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
nisi prvi koji ovo sugeriše i uvjeravam te da griješiš ako misliš da sam ravnodušan prema žrtvama.ako mislite da je naslov nevješt ili neprimjeran smislite novi.ovo je bio moj način da skrenem pažnju na to kako je glava muslimana danas najjeftinija i stvarno mi je žao ako neko misli da sam smrt ovo troje ljudi htio da iskoristim za puku šprdanciju.Chisum wrote:Tuzno je i sramota, ali jedna ovakva tragedija ce, barem sto se Sa-x foruma tice, ostati zapamcena ne po odmjerenom nekrologu u cast nevinih zrtava, te izrazima zaljenja i saucesca koji bi trebali da uslijede, nego, prije svega, po ovom nevjesto srocenom naslovu koji, ovakav kakav je, prije zraci likovanjem nego pijetetom prema zrtvama...
... te ovakvim imbecilnim ispadima, koji ce, vjerujem, jos dugo sluziti za sprdnju.
-
L u c i f e r
#281 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Kako no dzihadlijski apolegetici obicno vele u ovakvima situacijama: zavjera, nastimano, inscenirano, nema logike, itd...?
Preljigavo da bih ponovio...
Preljigavo da bih ponovio...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#282 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
pojedinim kao da je drago... ono: i vi ste *ovna...
ako su internet i globalizacija išta pokazali, to je da su ljudi bili glupi uvijek. a glupi su i danas. umjesto da se internet iskoristi za širenje vidika, on je zapravo dokazao koliko su ljudi primitivni. i glupi.
bez obzira na stepen obrazovanosti.
al hej, kad se podrumaši pozivaju na izginulu sarajevsku mladost, ili političari na ubijenu Srebrenicu, što ne bismo i po troje ovih... taman da ga zaćeramo na onim froumskim temama gdje nas peru na ruke.
nek Vam je Bog na pomoći sa takvom pameću... svima.
ako su internet i globalizacija išta pokazali, to je da su ljudi bili glupi uvijek. a glupi su i danas. umjesto da se internet iskoristi za širenje vidika, on je zapravo dokazao koliko su ljudi primitivni. i glupi.
al hej, kad se podrumaši pozivaju na izginulu sarajevsku mladost, ili političari na ubijenu Srebrenicu, što ne bismo i po troje ovih... taman da ga zaćeramo na onim froumskim temama gdje nas peru na ruke.
- dale cooper
#283 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Chmoljo wrote:pojedinim kao da je drago... ono: i vi ste *ovna...
- skupljac_zeljeza
#284 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Otprilike tako + uspio je razvući temu za kratko vrijeme na 13 stranica i još teče.stetoskop wrote:Meni se čini da vas Stjui, malo iritira sa ovim postovima. Ono što piše ne misli tako, nego je napravio scenario donošenja osuda baš kao što tako mnogi osuđuju sve muslimane. To je samo odgovor, kako izgleda kada se svi stavljaju u isti koš.
Još plus, iritira ateiste na ovom forumu, da pokaže koliko znaju vrijeđati i agresivno razmišljati.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- Kikibombona
#286 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Jesi li rekao da Srbi 20 godina nisu cinili zlocine na Bosnjacima?York Light 100`s wrote: Nije poenta jesu li Srbi činili ili nisu nego je stvar da dok god neko osjeća mržnju prema određenoj grupi i izrazi mržnju taj je teoretski u stanju da učini negativno.
Svaka komunistička država je zločin i diskriminacija protiv vjernika gdje su vjernici vrlo često diskriminisani. Eno čitao sam u Kini da kršćani moraju svog vladara staviti iznad Boga, vjernicima koji to odbijaju ruše crkve a njih likvidiraju. u svakoj državi gdje je nastao komunizam bio je proces napada na religije na tim prostorima. Alija Izetbegović i ostatak mladih muslimana u Jugoslaviji je klasičan primjer zla protiv religije. Ima iks slučajeva gdje su vjernici (nevezano za slučaj Alija) svih religija završavali na golom otoku ili su osjetili diskriminaciju
Jesi, rekao si!
Da li je to tacno?
Ne nije!
Dakle, propao argument.
Sta je sa ateistickom ideologijom? Gdje nesto o tome mogu pronaci?
A ta tvoja poenta. Moze li se primjeniti na religije? Sta religije govore o nevjernicima, idolpoklonicima, vracevima, pripadnicima drugih religija?
- skupljac_zeljeza
#287 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Za početak...Kikibombona wrote: Sta je sa ateistickom ideologijom? Gdje nesto o tome mogu pronaci?
_BataZiv_0809 wrote: Jesi li procitao "Iluziju o bogu"?
- York Light 100`s
#288 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Kikibombona wrote:Jesi li rekao da Srbi 20 godina nisu cinili zlocine na Bosnjacima?York Light 100`s wrote: Nije poenta jesu li Srbi činili ili nisu nego je stvar da dok god neko osjeća mržnju prema određenoj grupi i izrazi mržnju taj je teoretski u stanju da učini negativno.
Jesi, rekao si!
Da li je to tacno?
Ne nije!
Dakle, propao argument.
Sta je sa ateistickom ideologijom? Gdje nesto o tome mogu pronaci?
A ta tvoja poenta. Moze li se primjeniti na religije? Sta religije govore o nevjernicima, idolpoklonicima, vracevima, pripadnicima drugih religija?
A o toj poenti, imaš dosta primjera gdje bi se to moglo primjeniti i na religije ali ti si htjeo primjere o divnim miroljubivim ateistima i ja sam ti ih dao
- pojedinac
#289 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
dale cooper wrote:Chmoljo wrote:pojedinim kao da je drago... ono: i vi ste *ovna...
- Kikibombona
#290 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Bolestan covjek ce naci inspiraciju da ispolji mrznju.York Light 100`s wrote:a jesi dosadan sa Srbima, nezgodan primjer, htjeo sam reći da ti ne trebaju dokazi u praksi dok se god širi mržnja preko internet portala i foruma uvjek postoji ona mogućnost da bi se moglo nešto desiti u praksi. Dok god ateista vrijeđa bezpotrebno vjernika samo zto što vjeruje mogućnost je da bi mogao nauditi nekome samo zato što je vjernik. Hajd nećemo Bošnjake i Srbe hajd uzet ćemo za primjer kauboje i indijance, švabe i partizane, Japance i Amerikance
A o toj poenti, imaš dosta primjera gdje bi se to moglo primjeniti i na religije ali ti si htjeo primjere o divnim miroljubivim ateistima i ja sam ti ih dao
Stvar je u tome da ne postoji ateisticki pamflet kojeg ateisti slijede i koji zagovara da se vjernicima cini zlo.
S druge strane, sta reci za religije koje na ruzan nacin tretiraju nevjernike, idolpoklonike, vraceve, homoseksualce, pripadnike drugih religija i druge skupine?
STA SA TIM?
DA LI JE TO PROBLEM?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#291 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Vidi se da nisi procitaoskupljac_zeljeza wrote:Za početak...Kikibombona wrote: Sta je sa ateistickom ideologijom? Gdje nesto o tome mogu pronaci?
_BataZiv_0809 wrote: Jesi li procitao "Iluziju o bogu"?
-
AmirBaa
#292 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ako nekome treba knjiga u kojoj pise da ne treba ubijati, mrziti, krasti, ciniti lose stvari pa da to ne radi, onda nesto nije udure. Citirat cu TBF:,, a razliku izmedju zla i dobra nisam naucija ni od fratra ni od hodze ni popa "

- @ngel
#293 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
A zasto je tako tesko odgovoriti na tako "glupo pitanje"? Jednostavno, glupo, zovi kako hoces ali bi bilo lijepo da bilo ko od vas pametnjakovica odgovori....je li imate neoborive dokaze da je covjek ikada bio na Mjesecu, ili vjerujete onome sto vam je Amerika prezentirala i u sta vas je ubijedila?FuzzyLojak wrote:@ngel wrote:Ne znam da li da se smijem, ili da te zalim. Da li imas 8 razrede Osnovne skole zavrsene?Cek da te pitam, jesil ti bio na Mjesecu pa znas da je moguce tamo otici...ili VJERUJES onome sto su ti ameri rekli?
- skupljac_zeljeza
#294 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Čitao još prije 6-7 godina i uz to odgledao YT ilustracije na tu temu urađene u Jerusalemu._BataZiv_0809 wrote: Vidi se da nisi procitaoNe provaljuj se ziv bio.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#295 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
AmirBaa wrote:Ako nekome treba knjiga u kojoj pise da ne treba ubijati, mrziti, krasti, ciniti lose stvari pa da to ne radi, onda nesto nije udure. Citirat cu TBF:,, a razliku izmedju zla i dobra nisam naucija ni od fratra ni od hodze ni popa "
![]()
Kad su zavladali oni šta su pali s kruške
Božji ljudi su blagoslovili puške
Ovce slali u smrt za svoga boga jedinoga
Za ludilo svoga ideologa
I kad zavlada mržnja razum nije lijek
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#296 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
I gdje je tu ideologija?skupljac_zeljeza wrote: Čitao još prije 6-7 godina i uz to odgledao YT ilustracije na tu temu urađene u Jerusalemu.Čak čitao dijelove reakcija od Alistera i Flewa.
- Chisum
#297 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ajde, smije ti se cijeli forum... Ne znam kako te nije stid praviti ovakvu budalu od sebe.@ngel wrote:A zasto je tako tesko odgovoriti na tako "glupo pitanje"? Jednostavno, glupo, zovi kako hoces ali bi bilo lijepo da bilo ko od vas pametnjakovica odgovori....je li imate neoborive dokaze da je covjek ikada bio na Mjesecu, ili vjerujete onome sto vam je Amerika prezentirala i u sta vas je ubijedila?FuzzyLojak wrote:@ngel wrote:Ne znam da li da se smijem, ili da te zalim. Da li imas 8 razrede Osnovne skole zavrsene?Cek da te pitam, jesil ti bio na Mjesecu pa znas da je moguce tamo otici...ili VJERUJES onome sto su ti ameri rekli?
"Ovo me podsjeca na imbecilnu temu o dinosaurusima, na forumu "Put vjernika", koju je autor otvorio postom tipa, da parafraziram: "Neki naucnici tvrde da su, kao, postojali dinosaurusi..."
- It_is_a_Leclerc
#298 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Po čemu ovaj čin, da priupitam ponovo, čini aktom nevjerničkog fanatika ?! Da li je on fanatično uzvikivao "Bog ne postoji", kao što su neki govorili "Bog je velik" ili su i to dežurni relativizatori zla fundamentalizma, terorizma i islamskog ekstremizma izmislili ?!
- @ngel
#299 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Bravo, kada covjek nema niti jedan validan argument onda ide sa odgovorima tipa "budala si", "smijesna si" i td.Chisum wrote:Ajde, smije ti se cijeli forum... Ne znam kako te nije stid praviti ovakvu budalu od sebe.@ngel wrote:A zasto je tako tesko odgovoriti na tako "glupo pitanje"? Jednostavno, glupo, zovi kako hoces ali bi bilo lijepo da bilo ko od vas pametnjakovica odgovori....je li imate neoborive dokaze da je covjek ikada bio na Mjesecu, ili vjerujete onome sto vam je Amerika prezentirala i u sta vas je ubijedila?FuzzyLojak wrote:
Ne znam da li da se smijem, ili da te zalim. Da li imas 8 razrede Osnovne skole zavrsene?
- travar
#300 Re: U terorističkom napadu nevjerničkog fanatika ubijena 3 muslimana
Ne poFatah, jel' bio terorista ili samo neuračunljivi pojedinac?