U ime cega ??
-
JBL
#4 Re: U ime cega ??
u ime Putina i nafteMuzaferija wrote:http://www.elsiglodetorreon.com.mx/imag ... d8926e.jpg
-
Muzaferija
#5 Zasto mislis da u ime putina i nafte treba ubijati bebe
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... 00_afp.jpg
Jesi li ti Rus ili nije me briga ko si.??
Tema je ozbiljna , ovo se nikada Muslimanima nije desilo.
Vazno je.
U nase ime je ubijeno 350 djece .
Znas li kakvu ce sliku a ima zapad o nama??
Vazno je.
-
JBL
#6 Re: Zasto mislis da u ime putina i nafte treba ubijati bebe
Muzaferija wrote:http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... 00_afp.jpg
Vazno je.
1. "Zapad" ni prije nije imao ruzicaste slike o muslimanima
2. Samo od mine je poginulo preko 7.000 djece Cecenije pa niko nije palio svijece
3. Putin je dosao na vlast sa obecanjima kako ce "smiriti" Cecence (nesto kao Slobodan Albance na Kosovu). A sad mu se sve vraca.
-
Muzaferija
Da li ti to opravdavas ubijanje djece ili ja ne razumijem??
-
Grozomoron
Ma nema opravdanja za ubijanje djece, ni jednog jedinog, nigdje na svijetu! Inace, civila uopste. ALi prosla su vremena koja su meni bila najdraza: velika livada, dvije vojske sa hladnim oruzjem jedne nasuprot druge, i u napad! Pa kom obojci kom opanci.
A ovo sada, izgubilo je svaki smisao. Svim roditeljima na svijetu ledi se srce kad vidi leseve djece... I ostaje da zivimo u strahu, svugdje se to moze desiti.. sa svake strane ima "razloga" i "opravdanja" za tako nesto.
A ovo sada, izgubilo je svaki smisao. Svim roditeljima na svijetu ledi se srce kad vidi leseve djece... I ostaje da zivimo u strahu, svugdje se to moze desiti.. sa svake strane ima "razloga" i "opravdanja" za tako nesto.
-
Pravda30
#9 Re: Zasto mislis da u ime putina i nafte treba ubijati bebe
Muzaferija wrote:http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... 00_afp.jpg
Vazno je.
A sta ti znas ko je pobio tu djecu?
Jesi li ti licno bio tamo? Nisi!
Lupas ko Martin po diviziji. Istina nije uviijek onakva kakvu je servirajuna TV-u.
PS. I sta si se prepo' , nece tebe niko neboj se! A ako te strah biti musliman u crkvu pa se krsti!(mada cisto sumnjam da si uopste musliman).
-
Prenj
#10 Re: Zasto mislis da u ime putina i nafte treba ubijati bebe
Bice, po tebi na kraju, da su djeca sama sebi podmetnula minu!?Pravda30 wrote: A sta ti znas ko je pobio tu djecu?
Pravda30, izmedju tvojih razmisljanja i vec klasicne srpske propagande kako su Sarajlije sami sebe na Markalama bombardovale, nema razlike.
-
LudoALudjiJA
ako koga zanima moje misljenje o dogadjajima u Osetiji, moze ga naci u 4-5 tema otvorenih o tome, prije Muzaferijinog dolaska na forum
htio bih nesto o Muzaferiji...nekako mi je previse simptomatican sa otvaranjem dvije potpuno iste teme u dva dana, tek nakon sto se registrovao (mada ih 5 vec ima), posebno sa svojim stavom "MI muslimani", "NASA religija", "stid me NAS"...simptomatican, da ne kazem providan
ko ima imalo sluha, jasno mu je o cemu pricam
htio bih nesto o Muzaferiji...nekako mi je previse simptomatican sa otvaranjem dvije potpuno iste teme u dva dana, tek nakon sto se registrovao (mada ih 5 vec ima), posebno sa svojim stavom "MI muslimani", "NASA religija", "stid me NAS"...simptomatican, da ne kazem providan
-
JBL
Zasto se nije "Zapad" izvinjavao za djecu u Palestini? Iraku? Afganistanu? Bosni? Zasto bi se mi morali izvinjavati za nekog XYZ?Muzaferija wrote:Da li ti to opravdavas ubijanje djece ili ja ne razumijem??
Rusi su trazili nekoga da smiri (pobije) nekoliko hiljada Cecena. Ok. Ljudi su umirali svaki dan i nikoga nije bolio k. Sad se uloge okrenule i ja treba da placem? Kako da ne.
Smrt treba masi servirati uz veceru da registrira i onda mogu furati patetiku.
- CiCiban
LudoALudjiJA wrote:ako koga zanima moje misljenje o dogadjajima u Osetiji, moze ga naci u 4-5 tema otvorenih o tome, prije Muzaferijinog dolaska na forum
-
V
#16 Re: U ime cega ??
Nicega dragi moj, nicega. U ime Islama sigurno ne.Muzaferija wrote:http://www.elsiglodetorreon.com.mx/imag ... d8926e.jpg
"Mi ćemo pobijediti ako nas bude pratio glas vojske koja ne ubija žene i djecu. Ako to ne bude slučaj, onda će se sve pretvoriti ujedan krvavi koloplet triju vojski koja jedna drugu goni, gdje su svi isti. Mi se moramo izdvojiti i biti drukčiji. Tako ćemo pobijediti! Usprkos svemu!" (Alija Izetbegovic)
-
BigusDickus
#18 Re: Zasto mislis da u ime putina i nafte treba ubijati bebe
Koja kolosalna glupost!!!Muzaferija wrote:http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/4 ... 00_afp.jpg
Vazno je.
Ja sam od jednog mudrog čovjeka čuo da svako odgovara samo za svoje greške i propuste.
-
Muzaferija
Za ove sto misle da sam tajni agent.
Zar je bitno ko je Muzaferija.
Bitna je tema za koju svak posten ko ima djecu sjedne i zamisli se.
Opravdavanje ovih zvijeri nece pomoci.
Postavio sam temu dva puta zato sto nisam bio zadovoljan odazivom
svojih sugradzana prvi put.
Neki su cak i opravdavali.
Drugi put jos gore.
Treci put nema, ne interesuje me.
Zar je bitno ko je Muzaferija.
Bitna je tema za koju svak posten ko ima djecu sjedne i zamisli se.
Opravdavanje ovih zvijeri nece pomoci.
Postavio sam temu dva puta zato sto nisam bio zadovoljan odazivom
svojih sugradzana prvi put.
Neki su cak i opravdavali.
Drugi put jos gore.
Treci put nema, ne interesuje me.
-
privremeni
Hoces reci da su i Srebrenicani samo platili stari racun?winetou wrote:Sve je to zbog hladnog rata. 50 godina su Rusi i Amerikanci zveckali oružjem, vodili ratove u tuđim zemljama. Nema opravdanja za to što se desilo u toj školi, ali ipak sad je payback time.
Ne zuri, jer ti si najbolji Milosevicev advokat.
-
Kontra.ba(s)
Ne opravdavam ni na koji nacin ono sto se desilo u Rusiji,samo me jedna jeb*** stvar kopka... S obzirom da Bush svoju predizbornu kampanju uglavnom bazira na daljnjoj i jos zescoj "borbi protiv terorizma", bojim se da mu je ovakav dogadjaj isao u prilog. Mozda grijesim, ali cini mi se da su taj majmun i njegova CIA umijesali prste u sve ovo!
-
winetou
privremeni wrote:Hoces reci da su i Srebrenicani samo platili stari racun?winetou wrote:Sve je to zbog hladnog rata. 50 godina su Rusi i Amerikanci zveckali oružjem, vodili ratove u tuđim zemljama. Nema opravdanja za to što se desilo u toj školi, ali ipak sad je payback time.
Ne zuri, jer ti si najbolji Milosevicev advokat.
-
privremeni
Ja sam samo boldirao., A ti objasni zrtve i payback time.winetou wrote:privremeni wrote:Hoces reci da su i Srebrenicani samo platili stari racun?winetou wrote:Sve je to zbog hladnog rata. 50 godina su Rusi i Amerikanci zveckali oružjem, vodili ratove u tuđim zemljama. Nema opravdanja za to što se desilo u toj školi, ali ipak sad je payback time.
Ne zuri, jer ti si najbolji Milosevicev advokat.Budalo. Kako si zaključio da sam isto mislio i za Srebreničane, hajde objasni mi.Pri spominjanju Amerike i Rusije misli se na njihovu borbu protiv terorizma. Da sam mislio isto i za Srebrenicu spemenuo bih i nju, žvaljo jedan. Srebrenica i osetija nemaju isti backgroun, ili možda po tvom mišljenju imaju
Ocito nisi nista mislio
jer u suprotnom se nebi sluzio zlocinackom logikom, ako zlocinci imaju logiku.