U chemu obicno spavate?
-
zoka
#1 U chemu obicno spavate?
Evo jedna dosta licna anketa... ko ne zeli ne mora napisati na forumu ali barem moze da glasa na anketi iskreno.
Da bi zadovoljili pravila ankete moramo dodati i opciju za chetvrtak.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Iako najradije spavam gologuz glasao sam za cetvrtak 
-
seas of cheese
#4 Re: U chemu obicno spavate?
jesi ti onaj majmun sto mu se rodilo dijete nedavno? zar nemas pametnijeg posla?zoka wrote:Evo jedna dosta licna anketa... ko ne zeli ne mora napisati na forumu ali barem moze da glasa na anketi iskreno.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: U chemu obicno spavate?
isto pitanje se moze postaviti i tebi!!!seas of cheese wrote:jesi ti onaj majmun sto mu se rodilo dijete nedavno? zar nemas pametnijeg posla?zoka wrote:Evo jedna dosta licna anketa... ko ne zeli ne mora napisati na forumu ali barem moze da glasa na anketi iskreno.
ili da parafraziram, SEAS ZAR NEMAS PAMETNIJA POSLA NEGO POPLJUVATI SVE I JEDNU TEMU OVOG FORUMA?? da, GALAMIM!!!!!!!!
Izvini, ovo nije nista licno, nego mi fakat na zivac idu svi forumashi koji nemaju nista pametno reci, pogotovo ne o DATOJ temi i onda miniraju i sve skrecu u pogresnom pravcu......
Da se vratim na temu (missA to ti je ono Nejs
Last edited by mIRCerka on 08/11/2004 16:54, edited 1 time in total.
- horns&drums
#7 Re: U chemu obicno spavate?
Pusti ga zoka, ovaj se drogiraseas of cheese wrote:jesi ti onaj majmun sto mu se rodilo dijete nedavno? zar nemas pametnijeg posla?
- horns&drums
Hehehe, Marilyn Monroe uskrsnulaAngela wrote:Nekoliko kapi Chanel 5
-
seas of cheese
#10 Re: U chemu obicno spavate?
da, ovaj kreten od pecinskog covjeka pozivao je ne tako davno na javni linc i hajku protiv studenata koji bi prenesu nesto hexa prego grane.horns&drums wrote:Pusti ga zoka, ovaj se drogiraseas of cheese wrote:jesi ti onaj majmun sto mu se rodilo dijete nedavno? zar nemas pametnijeg posla?![]()
![]()
![]()
koja bijedna seljacina...
- Zox
U krevetu 
Inace sam latentni nudista, obozavam biti gol, s razlogom ili bez njega
, ali ne spavam gol od kada sam dijelio sobu sa mnogobrojnim cimericama i cimerima, tad sam se morao prilagoditi tim glupim socijalnim konvencijama i postati ono sto drustvo hoce da budem, a ne ono sto stvarno jesam 
Inace sam latentni nudista, obozavam biti gol, s razlogom ili bez njega
- horns&drums
#12 Re: U chemu obicno spavate?
nace sam latentni nudista, obozavam biti gol, s razlogom ili bez njega
-
novalic
marilin je spavala sa nekoliko kapi chanela 5 samo kada je imala vecernje posjete
inace je spavala u gacicama i obavezno u grudnjacima, da joj se grudi ne "otegnu"...
na to jos i pidzame...
svu do sada objavljenu literaturu i skoro sve objavljene slike merlinke skoro pa imam...
skupljam vec vise od 20 god..
inace je spavala u gacicama i obavezno u grudnjacima, da joj se grudi ne "otegnu"...
na to jos i pidzame...
svu do sada objavljenu literaturu i skoro sve objavljene slike merlinke skoro pa imam...
-
benzokain
#14 Re: U chemu obicno spavate?
i ti si sada izrazito pametan jer nosis sa sobom speed, gandju ili bobe, posto za bijelo nemas para (fukaro). reci mi sta bi uradio da tvom djetetu neko proda malo speeda, ili nekih bombonica???seas of cheese wrote:da, ovaj kreten od pecinskog covjeka pozivao je ne tako davno na javni linc i hajku protiv studenata koji bi prenesu nesto hexa prego grane.horns&drums wrote:Pusti ga zoka, ovaj se drogiraseas of cheese wrote:jesi ti onaj majmun sto mu se rodilo dijete nedavno? zar nemas pametnijeg posla?![]()
![]()
![]()
koja bijedna seljacina...
a to su bas primjerni studenti i zato sto su studenti oni jadni ne podlijezu kaznama. i nije bila tema ko je Zoka nego u cemu spavas, a ako te je stid sto ne znas u cemu spavas, onda je uredu sto miniras temu.
-
zoka
Ma da ja sam razmislao u umjecu zivljenja ili sportAngela wrote:Ko ti je kriv Zoka sto nisi stavio ovu temu na "Umjetnost zivljenja". Ja tamo odmah prepeglam ovakve ispade prostakluka.
Ma ne brini se mene ispadi osoba kao ova gore, sarajevske snicle i slicnih ne zabrinjavaju.
Znate da sam kojim slucajem zaradio milion dolara/ dobio neku premiju ili sta bilo opet bi se nasao neko da kaze jadan si ti i tvoje pare kad dodjes na ovaj forum nemas pametnija posla
Najbitnije je znati kada da otvoris kisobran, neka pljusak kritike se slije to je neizbjezno. Bitno je biti mudriji.
Njihov cinizam nikad ne moze pokvariti moji srecu i zadovoljstvo kad pogledam moje dvije curice, te njezne djevojcice... anastasija spava u pizami a ljeti u spavacici a beba je jos u pampersima i gegicama. Sisa palac u snu ponekada... a ponekada se istovremeno smiju u snu... kao da pricaju jedna sa drugom.
- horns&drums
Novalicko, mislim da smo nasli nesto zajednickonovalic wrote:marilin je spavala sa nekoliko kapi chanela 5 samo kada je imala vecernje posjete![]()
na to jos i pidzame...
-
mačak u čizmama
svojevremeno je bila tema...u čemu spavate...kakve vam je boje četkica za zube....kakve su vam gaće...
pošto volim teme laganica i brez težine evo:
spavam u tankoj pamučnoj majici kratkih rukava,pamučne ćega,kose skupljene u rep ili pletenicu da ne golica po licu ...
i bez sprava sa sike...pa ako se malkice i otegnu...šta ću im ja
pošto volim teme laganica i brez težine evo:
spavam u tankoj pamučnoj majici kratkih rukava,pamučne ćega,kose skupljene u rep ili pletenicu da ne golica po licu ...
i bez sprava sa sike...pa ako se malkice i otegnu...šta ću im ja
Last edited by mačak u čizmama on 08/11/2004 17:14, edited 1 time in total.
-
mačak u čizmama
hajde dečki...oduševite se
pogledati nick daklem, i dodati:
treća želja
pogledati nick daklem, i dodati:
treća želja
-
missA
#22 Re: U chemu obicno spavate?
Iskljucivo spavacica!zoka wrote:Evo jedna dosta licna anketa... ko ne zeli ne mora napisati na forumu ali barem moze da glasa na anketi iskreno.
Pidzama dolazi u obzir samo za gripozna stanja, koja su na srecu rijetka!