neka im je rahmet i slava

Pa ovo nije normalno...Saznalo se ime i petog nestalog rudara. Riječ je Hajrudinu Bradarcu, koji je počeo u rudniku raditi prije tri dana, inače porijeklom iz Rogatice.
i neka dodju,treba da dodju,SVI,nisu oni problem,sve je to sirotinja brate,a guzonje krv im jebem boli qrac za sirotinju,ovi ljudi rade u uzasnim uslovima za uzasno nisku-mizernu platu i uvjek im je glava u torbi,moraju moljakati za sve,a djubrad lopovska se vozi u autima od frtalj miliona maraka,a i nek se voza kad im dozvolimoUltrasNaBaterije wrote:I onda dođu prof. dr. sa fakulteta i žale se na uslove rada, kojekakve regrese pičke materine. Ma mrš svi.
Nek vam je rahmet duši i laka zemlja bosanska!
dođe neka mudrolija i kaže imam platu ko onaj "zanaćija" u rudniku,ja školu uĆio itd...Red Wolf wrote:i neka dodju,treba da dodju,SVI,nisu oni problem,sve je to sirotinja brate,a guzonje krv im jebem boli qrac za sirotinju,ovi ljudi rade u uzasnim uslovima za uzasno nisku-mizernu platu i uvjek im je glava u torbi,moraju moljakati za sve,a djubrad lopovska se vozi u autima od frtalj miliona maraka,a i nek se voza kad im dozvolimoUltrasNaBaterije wrote:I onda dođu prof. dr. sa fakulteta i žale se na uslove rada, kojekakve regrese pičke materine. Ma mrš svi.
Nek vam je rahmet duši i laka zemlja bosanska!
Allah rahmetile i nek im Allah dz.s. podari dzennet!!
Kal El wrote:Tugo moja![]()
![]()
Medina Isaković