Trojanci na SA-X
- stachu
#26 Re: Trojanci na SA-X
Sa se i ja tuspasim... 
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: Trojanci na SA-X
http://www.malwarebytes.org/mbam.phpkaranana wrote:dajte mi kakav dobar dzabalesku antivirus-antitrojan. moj komp je inficiran i nemoguce je ove neke trojance obrisat jer kad kliknem quarantine, pise da je program u upotrebi i da ne moze biti obrisan. odem na task manager da izgasim program ali ne moze. ima li kakav dobar antivirus da rijesi ovo?
Skini, ažuriraj, skeniraj,pronaći će ti sva sranja za nekih 10-15 minuta, i samo klikni na brisanje
- Edin H.
#28 Re: Trojanci na SA-X
Alfons Kauders wrote:evo privodim kraju posao...Edin H. wrote:Ne mogu vjerovati da ti je preci posao nego sigurnost forumaskih kompjuteraAlfons Kauders wrote:kraj svih konja u drzavu, vijestima, a bome i forumu, antivirus mi prijavljuje metar nekakvih trojanaca na sa-x.com...
pa eto, cisto da nadlezni pociste gamad... mrsko mi trazit kome da se javim mailom, radim jbg...
od 10 do 1330 i dosta od mene...
Ne pretjeruj bolan, jednom se zivi
- karanana
#29 Re: Trojanci na SA-X
super. hvala raja. ima da ih sve poskidam i da stavim duplu-troduplu zastitu, ko kad krecem u nocnu akciju
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#30 Re: Trojanci na SA-X
ovo ti j sve serino maslomuha_sa wrote:Alfons Kauders wrote:neam pojma, kod mene je neki vehabijski...ofr wrote:A koji antivirus koristite?
zelen, i samo otkriva pravoslavne trojance iz rusije...![]()
![]()
![]()
![]()
jebte se polakomene stara cojka našli nasmijavat
![]()
gdje je onaj Šero--sad ce on to sredit
- respo
#31 Re: Trojanci na SA-X
koristio isti 3 godine i kad sam instalirao kaspersky vidio da jedno 10-ak virusa avira nije otkrilaofr wrote:Avira antivir,koristim ga već nekih godinu dana i prezadovoljan sam. Besplatan, malo troši i ima strašnu detekciju.karanana wrote:dajte mi kakav dobar dzabalesku antivirus-antitrojan. moj komp je inficiran i nemoguce je ove neke trojance obrisat jer kad kliknem quarantine, pise da je program u upotrebi i da ne moze biti obrisan. odem na task manager da izgasim program ali ne moze. ima li kakav dobar antivirus da rijesi ovo?
http://www.free-av.com/en/download/index.html
Probaj, svidjet će ti se
tako ako hoces instaliraj kaspersky ja cu te snadbjevati kljucevima
ne samo tebe nego sve kojima fali kljuc za kaspersky
-
Sarajka_djevojka
#32 Re: Trojanci na SA-X
Meni dva puta prosle sedmice pao sistem nakon otvaranja clanka u kojem se pojavljuje reklama za mercator.
sad sam instalirala aviru i nema problema. bar se nadam 
- campa_xxx
#33 Re: Trojanci na SA-X
I meni je jutros kad sam otvorio pocetnu stranicu SA-X, avast pronasao 2 konja... prije se nije desavalo
- black
#34 Re: Trojanci na SA-X
hmm ja koristim NOD32 al' nishta mi ne prijavljuje, nije valjda da je tolika truba 
- ofr
#35 Re: Trojanci na SA-X
Kaspersky jeste najbolji AV na svijetu, samo što je on tražio free a to je avira i mnogo, mnogo višerespo wrote:koristio isti 3 godine i kad sam instalirao kaspersky vidio da jedno 10-ak virusa avira nije otkrilaofr wrote:Avira antivir,koristim ga već nekih godinu dana i prezadovoljan sam. Besplatan, malo troši i ima strašnu detekciju.karanana wrote:dajte mi kakav dobar dzabalesku antivirus-antitrojan. moj komp je inficiran i nemoguce je ove neke trojance obrisat jer kad kliknem quarantine, pise da je program u upotrebi i da ne moze biti obrisan. odem na task manager da izgasim program ali ne moze. ima li kakav dobar antivirus da rijesi ovo?
http://www.free-av.com/en/download/index.html
Probaj, svidjet će ti se
tako ako hoces instaliraj kaspersky ja cu te snadbjevati kljucevima
ne samo tebe nego sve kojima fali kljuc za kaspersky