TITO!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kekec

Post by kekec »

...Da li bi vas bilo sramota da narucujete carape u Londonu i bacite ih poslije prve upotrebe...
Tito je jedini drzavnik koji je na svoja putovanja u zemlji i inostranstvu isao BOS.
Nosio je carape iz LONDONA i zelio je da to SVI vide, da se dive i zavide. :D

Razmislite malo prije nego sto prihvatite kojekakve "istine". :-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Jadan je i on predsjednik kad je sam mijenjao svoje carape... :-?

:D
Fair Life

Post by Fair Life »

Kratki filmic:. . .Sjeverna Koreja 1978. Mali Korejanci pjevaju Titu...

http://rapidshare.de/files/18776768/Tit ... _.wmv.html. . . (6693 KB)
Last edited by Fair Life on 24/04/2006 01:27, edited 1 time in total.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Najveci prosperitet Bosne i Hercegovine i klicu ponovnog uspostavljanja njene pune drzavnosti je donio Josip Broz Tito i zbog toga mu od mene iskreno duboko postovanje. A ove postkomunisticke i nazor demokratske price mogu plasirati narodu koji svakako moze dobro gutati.
sasomange

Post by sasomange »

Znate kako je Nedzad Salkovic u Centralnom Dnevniku reko? Kad god neko TITA spomene ja iz postovanja stanem mirno, i frajer u po studija ustade. Nema puno ljudi sto su zasluzili toliki respekt. Pa u Guinei dan dans titov lik stoji na novcanici. U keniji trgovi nose Brozovo ime. I kome je on ostavio od svoje familije kapital? Eto Jovanka kraj sa krajom jedva spaja, za djecu mu se i nezna, A u Alije sljedecih 17 generacija nece morat mrdnut prstom, Tudjmanov unuk ima obezbjedjenje kad ide na kafu, a onom sto je nedavno odapeo da ne govorimo. Sad su barem sve trojca spremni za raport kod Sabana :D

SMRT FASIZMU SLOBODA - PARTIZAN 1-1 :D
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Celicna_saka wrote:Najveci prosperitet Bosne i Hercegovine i klicu ponovnog uspostavljanja njene pune drzavnosti je donio Josip Broz Tito i zbog toga mu od mene iskreno duboko postovanje. A ove postkomunisticke i nazor demokratske price mogu plasirati narodu koji svakako moze dobro gutati.
...su donijeli Dzemal,Branko i Hamdija...bar kad se misli na vrijeme prije rata...i zato su zavrsili kako su zavrsili
Fair Life

Post by Fair Life »

Kratki filmic o Titovoj sahrani u trajanju od 5'43".

http://rapidshare.de/files/18787520/Tit ... a.mpg.html. . .(92080 KB)
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

DiplomataSaSela wrote:
Celicna_saka wrote:Najveci prosperitet Bosne i Hercegovine i klicu ponovnog uspostavljanja njene pune drzavnosti je donio Josip Broz Tito i zbog toga mu od mene iskreno duboko postovanje. A ove postkomunisticke i nazor demokratske price mogu plasirati narodu koji svakako moze dobro gutati.
...su donijeli Dzemal,Branko i Hamdija...bar kad se misli na vrijeme prije rata...i zato su zavrsili kako su zavrsili
Da nisu imali marsalovu podrsku mislis da bi ista mogli uraditi? Naravno da sam svjestan koliko je to smetalo susjednim hegemonijama.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

DiplomataSaSela wrote:
Ovo je vec podmetanje znasveccega pod bubrege diplomato!
A znas i zasto! :oops:
Fair Life

Post by Fair Life »

UMRO JE DRUG TITO !???

(radio prenos utakmice Hajduk-Crvena Zvezda)

http://rapidshare.de/files/18805395/UMR ... O.mp3.html. . .(329 KB)
paul

Post by paul »

Živio car Franjo Josip!!! :D Živjela godina 1878.!!!
amcho_79

Post by amcho_79 »

Pa i ja da sam posudjivao novac od kosmija moja familija bi zivjela kao kraljevski,jest ali ja kontam sta kada ja umrem hoce li moja djeca moci vratiti dug ili ce zaratiti izmedju sebe zbog kredita i neimastine....vidis ja kontam a,on nije to konto
Vodenjak

Post by Vodenjak »

amcho_79 wrote:Pa i ja da sam posudjivao novac od kosmija moja familija bi zivjela kao kraljevski,jest ali ja kontam sta kada ja umrem hoce li moja djeca moci vratiti dug ili ce zaratiti izmedju sebe zbog kredita i neimastine....vidis ja kontam a,on nije to konto
Koliko smo bili tad duzni?
Znas li?

Ozbiljno pitam!
muha_sa

Post by muha_sa »

Duplo manje nego što je sad Hrvatska---izvinjavam se što upadoh u temu.
wels

Post by wels »

Nisam titoljubac ali nastojim bit realan pa cu Jozu ocjeniti sa jednom jakom devetkom.

Lenjina isto tako......................9
Enver Hodza-Albanija...............1
Caushesku- Rumunija..............3
Staljin-Rusija .........................1
Fidel Kastro.- Kuba ..................6
Mao Ce Tung ......................5

Usporedbe radi sa komunistickim predsjednicima dodao bih:

Sharl De Gol-Francuska .............8
Vinston Cercil-Velika Britanija ....8

Ova dvojica iz kapital.zemalja su ujedno jedni od rijetkih kojima dajem najvecu mogucu (za kapital. drzave) osmicu
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

kekec wrote:
...Da li bi vas bilo sramota da narucujete carape u Londonu i bacite ih poslije prve upotrebe...
Tito je jedini drzavnik koji je na svoja putovanja u zemlji i inostranstvu isao BOS.

Vidim svi ste se nesto digli protiv mene.
@Fortuna Bela @pape i ti taksisto i kekec..........o Titu sam mnog saznala poslije rata i ne bi vjerovali sta sam sve cula :-) informacije su stigle iz prve ruke,a kriticarka je poslovno vezana za Beograd,tacnije za Dedinje i Titovu rezidenciju.Ne pametujem , samo govorim cinjenice,a ti taksisto drzi se volana jer to jedino znas :D
Pozdrav svima a sta je Tito radio mene licno ZABOLI ..........
scott

Post by scott »

tito je legenda :( oprostite ne mijenjam dresove :-D
lampard

Post by lampard »

tito je bio centralna figura jednog oslobodjenja od fasista,vodio nas je dobro,svaka mu cast,kome nije valjo sad ima tihica,paravca i covica ko posljedicu.
wels

Post by wels »

[quote="kriticarka_nikova"]
kekec wrote:

Vidim svi ste se nesto digli protiv mene.
@Fortuna Bela @pape i ti taksisto i kekec..........o Titu sam mnog saznala poslije rata i ne bi vjerovali sta sam sve cula :-) informacije su stigle iz prve ruke,a kriticarka je poslovno vezana za Beograd,tacnije za Dedinje i Titovu rezidenciju.Ne pametujem , samo govorim cinjenice,a ti taksisto drzi se volana jer to jedino znas :D
Pozdrav svima a sta je Tito radio mene licno ZABOLI ..........
[/quote][/quote]

Sumjam u te "cinjenice"

Pred ovaj rat ,za vrijeme rata i poslije se toliko neistina i dezinformacija prolijevalo medijskim i inim prostorima da je to za gadjenje.
Sta sam ja sve procitao i cuo ovamo vani,stvarno je za gadjenje.Kad josh cujem price ove ovamo mladje raje,prosto je za nevjerovat,a istovremeno za zalit te mlade ljude koje su napunili shupljacima.

Sumnjam da su ovi sto ih pominjes protiv tebe.Prije bih rekao da im je pun ..... ispravljanja krivih Drina.
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

ma bili oni protiv mene ili ne bili sasvim mi je svejedno. :)
wels

Post by wels »

kriticarka_nikova wrote:ma bili oni protiv mene ili ne bili sasvim mi je svejedno. :)
Ali ne bi ti trebalo bit svejedno ako ti neko puni glavu shupljacima ako drzis iole do,hajde da kazem i do obrazovanja.

Iskreno!
amcho_79

Post by amcho_79 »

Tito je ostavio zemlju sa 22 milijarde dolara duga!!!Dakle najvise od svih zemalja u Europi a,svi ratovali....najlosije puteve smo imali,u zenickoj zeljezari masine koje je dala njemacka kao ratnu odstetu....mada je imao i jako dobrih poteza,ma ko nebi za 35 godina vladavine
wels

Post by wels »

amcho_79 wrote:Tito je ostavio zemlju sa 22 milijarde dolara duga!!!Dakle najvise od svih zemalja u Europi a,svi ratovali....najlosije puteve smo imali,u zenickoj zeljezari masine koje je dala njemacka kao ratnu odstetu....mada je imao i jako dobrih poteza,ma ko nebi za 35 godina vladavine
E slushaj ti shupljake i dalje,a ja ne ispravljo krive Drine.

Lahka noc.
Fair Life

Post by Fair Life »

amcho_79 wrote:Tito je ostavio zemlju sa 22 milijarde dolara duga!!!Dakle najvise od svih zemalja u Europi a,svi ratovali....najlosije puteve smo imali,u zenickoj zeljezari masine koje je dala njemacka kao ratnu odstetu....mada je imao i jako dobrih poteza,ma ko nebi za 35 godina vladavine
Poslije Titove smrti je Veselin Djuranovic zaduzio zemlju za oko 17 milijardi...

Tito je ostavio iza sebe manji dug nego sto sad BiH duguje...
muha_sa

Post by muha_sa »

Svašta se po Dedinju pričalo o Titu a još poslije rata?
Kritičarko--kritičarko!!!
Post Reply