Tik tok

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

KIseljak12

#26 Re: Tik tok

Post by KIseljak12 »

hurmasica wrote: 19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
Psiho, narkomani, izopaceni, borderline, outsajferi, gejevi, transi, ...a svi ustvari duboko usamljeni i nesretni.

Pratite li objave na tik toku i sta je uopste smisao te aplikacije?
Sta je smisao tvog postojanja? Da se snebivas na sve sto ne razumijes?

Civilizacija otisla u tri lijepe jer omladina luduje na nekoj online platformi?
A nije zbog hiljada pobijene djece u ratovima i gladi sirom svijeta, sve radi interesa bankarskih i naftnih oligarha koji namecu robovski moral u vidu religija i ideologija, a oni se provode na Epsteinovom otoku? Je li ta civilizacija otisla u 3pm?

Ista civilizacija koja je dopustila genocid na pragu 21. vijeka u srcu Evrope, ona otisla u 3 pm?

Zbog TIK TOKA?

Uozbiljite se, Titovi pioniri, niste vise zabavni.
L u c i f e r

#27 Re: Tik tok

Post by L u c i f e r »

Image
hurmasica

#28 Re: Tik tok

Post by hurmasica »

KIseljak12 wrote: 20/04/2020 17:09
hurmasica wrote: 19/04/2020 11:40 Evo unovoj izolqcoji zainteresovah se za ovu aplikaciju, koju odavno imam u telefonu ali nisam vidjela bas neki smisao u njoj. U nedostatku drugog korisnijeg posla pregledah nekolimo desetaka videa...i padoh u depresiju....shvatila sam da je kompletna civilizacija otisla u tri lijepe....
Psiho, narkomani, izopaceni, borderline, outsajferi, gejevi, transi, ...a svi ustvari duboko usamljeni i nesretni.

Sta je smisao tvog postojanja? Da se snebivas na sve sto ne razumijes?

Civilizacija otisla u tri lijepe jer omladina luduje na nekoj online platformi?
A nije zbog hiljada pobijene djece u ratovima i gladi sirom svijeta, sve radi interesa bankarskih i naftnih oligarha koji namecu robovski moral u vidu religija i ideologija, a oni se provode na Epsteinovom otoku? Je li ta civilizacija otisla u 3pm?

Ista civilizacija koja je dopustila genocid na pragu 21. vijeka u srcu Evrope, ona otisla u 3 pm?

Zbog TIK TOKA?

Uozbiljite se, Titovi pioniri, niste vise zabavni.
Pa da upravo tako.....dok na jednom kraju svijeta djeca umiru od gladi na drugom u blagostanju iz objesti i dosade druga djeca pretvaraju se u sejtane, unakazuju svoja tijela...tik.tok je samo.sredstvo
hurmasica

#29 Re: Tik tok

Post by hurmasica »

todd_smith wrote: 20/04/2020 11:12 tik tok je aplikacija gdje je prosjecno godiste korisnika izmedju 1999 godine i 2003 godine

i s obzirom da tako lahko etikete stavljas ljudima tipa transi psihe itd, moze se zakljciti da si fulio/la to prosjecno godiste par stoljeca

tako da aplikacija nije za tebe :thumbup:
Definitivno, stari se stas 🤣
Guadalajara

#30 Re: Tik tok

Post by Guadalajara »

hurmasica wrote: 20/04/2020 23:06
todd_smith wrote: 20/04/2020 11:12 tik tok je aplikacija gdje je prosjecno godiste korisnika izmedju 1999 godine i 2003 godine

i s obzirom da tako lahko etikete stavljas ljudima tipa transi psihe itd, moze se zakljciti da si fulio/la to prosjecno godiste par stoljeca

tako da aplikacija nije za tebe :thumbup:
Definitivno, stari se stas 🤣
babuskaro stara :lol:
Hakiz

#31 Re: Tik tok

Post by Hakiz »

Tik Tok je suprotnost, antipod Instagramu. Na Instagramu svi teže da budu super, najbolji što mogu u onome šta rade i stavljaju na Instagram, Instagram sadržaji teže savršenstvu (druga je stvar koliko u tome uspijevaju), dok na Tik Toku ljudi prave promašaje, greške, budale od sebe itd. I nije im problem svoje promašaje pustiti u javnost.
Vela666

#32 Re: Tik tok

Post by Vela666 »

Usamljeni pustolov

#33 Re: Tik tok

Post by Usamljeni pustolov »

Tik tok je okej stvar za nekoga ko je kreativan i ima smisao za humor. Eh sad, posto ne postoji mjera ni za jedno od ta dva pojma, ostaje na ličnom odabiru pojedinca. Ja lično ne bih nikoga pratio na tom tik toku ali bih zato iskidao za vijek vijekova, al mrsko mi da se cimam i rasipam svoju kreativnost.

Da moze da se iscima i naprave neke pare cak i manje od yt, cimao bih se. Ovako cu svoju kreativnost držati skrivenu buretu za rasol do neke bolje prilike.
House

#34 Re: Tik tok

Post by House »

L u c i f e r wrote: 20/04/2020 17:37 Image
Image
House

#35 Re: Tik tok

Post by House »

dolazi vrijeme debila
cyprus

#36 Re: Tik tok

Post by cyprus »

Imam 32 godine i mogu reći da moja generacija nije bila ništa manje debilska nego što su ove sad :D samo eto dok smo odrastali mogućnost snimanja i postavljanja online nije bila tako jednostavna ko danas :-D Ne znam šta će reći starije generacije, ali čisto sumnjam da i oni nisu bili ''debili''...
cyprus

#37 Re: Tik tok

Post by cyprus »

sherbett wrote: 11/05/2020 00:00
cyprus wrote: 10/05/2020 23:22 Imam 32 godine i mogu reći da moja generacija nije bila ništa manje debilska nego što su ove sad :D samo eto dok smo odrastali mogućnost snimanja i postavljanja online nije bila tako jednostavna ko danas :-D Ne znam šta će reći starije generacije, ali čisto sumnjam da i oni nisu bili ''debili''...
Aha
Jest uvijek bilo debila al ja se sjecam da sam svoj "rage" istrcala a ne ovako odvratno ispsovala na internetu
Ok, nije ni bilo interneta
I da.. jesam debil ak sam rage u igranju Aladina i Donky konga iskaljavala bacanjem joysticka.. e taj je letio nema di nije
Al smo bili debili sebi doma a ne na internetu

Nije ni to problem, problem je sto se natjecu tko ce bit veci debil
Zapravo biti debil samo po sebi nije tako lose
Pa da smo imali tako lako dostupne kamere i mi bi se nationwide, regionalno i globalno natjecali ko je najveći debil :D Btw, možda nismo ti i ja psovali ovako, ali bilo ih je ovakvih koliko hoćeš, vazda...

Moji su se vršnjaci (moram se pohvalit da ja nisam :D ) masovno ložili na Rane - Švabu i Pinkija... Vala, ako to nije debilizam na kub, ne znam šta jeste :oops:
Krespons

#38 Re: Tik tok

Post by Krespons »

Aplikacija je prvenstveno za tinejdžere. Njima je to kul, kao što su i nama bile mnoge gluposti u tim godinama.
Guadalajara

#39 Re: Tik tok

Post by Guadalajara »

@sherbett imas mladju bratju? :D
Tabakmalac

#40 Re: Tik tok

Post by Tabakmalac »

Nekim razlogom me ovaj Tik Tok podsjeća na onaj nekadašnji Vine in 2012. / 2013.
glitch

#41 Re: Tik tok

Post by glitch »

Tabakmalac wrote: 12/05/2020 12:08 Nekim razlogom me ovaj Tik Tok podsjeća na onaj nekadašnji Vine in 2012. / 2013.
ma vine je meni bio licno puno puno bolji i vise je duhovitijih ljudi bilo
onih kratkih skecheva zajebancija i dan danas ima da su smijesne
Guadalajara

#42 Re: Tik tok

Post by Guadalajara »

sherbett wrote: 12/05/2020 16:42
Guadalajara wrote: 11/05/2020 06:32 @sherbett imas mladju bratju? :D
Da :mrgreen:
Cak sam neke i mogla rodit
to kod tvojih pod 10-20 godina razlike :lol:
nepass1

#43 Re: Tik tok

Post by nepass1 »

Nisam ni pokusao gledati, prestar sam. Osjecam se ko stara rahmetli kad je govorila idi igraj pravog fudbala sta visis za tim tv jebo li te nintendo
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#44 Re: Tik tok

Post by Chmoljo »

Ono kad gledaš kad ti generacija prelazi u stare drtine...

Treba biti malo pošten prema sebi, pa sjetiti se da je svaka generacija bila debilna na svoj način. Ne znam koji klinac i ovoj oduzimate pravo da oddebili jedan period.

Snebivanje sad neko na psovača. Prvo, ja ih znam kamaru što su ovako psovali, drugo psovke su pođonjene iz ranijih generacija. Ostaje selektivno pamćenje i kako smo bili dobrice, jer eto, tata i mama nam tako rekli. Zaboravljamo kakvih nam je kretena prodefilovalo kroz život, i na kraju krajeva, da smo i sami znali biti takvi.

Što kaže cyprus, kad se sjetim loženja na Rane i Vidimo se u čitulji, Tik tok je, u stvari, sasvim ok.

Ali, najteže je biti pošten prema sebi.
Post Reply