TEXSAS HOLDEM POKER
-
mire11
#1 TEXSAS HOLDEM POKER
POZDRAV JEDNO PITANJE ZA TEXSAS HOLDEM POKER/... DALI POSTOJI IKAKAV PROGRAM DA SE LAKSE NADJU PRAZNE SOBEEE HVALA U NAPRJEDD
- Dino Djurbuzovic
#2 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Mani se kocke sine, bavi se sportom
-
mire11
#3 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
ljudino zimaa ideee zimi samo pokeraaa igram jbg to mi je zanimacijaa

-
Almir1
#4 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Pa poker je sport .Dino Djurbuzovic wrote:Mani se kocke sine, bavi se sportom
Ako imas tv kanale Eurosport,Sport klub,Arena sport mozes svakodnevno da vidis prenose sa turnira Teksas holedm pokera.Sto zanci da se poker ubraja u sport.
Mnogi ljudi misle i u zabludi su da je poker igra na srecu ali poker to nije.poker je igra vjestine a ne igra na srecu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
ima, rece mi drug da je skinuo, ali ne znam kako se zovemire11 wrote:POZDRAV JEDNO PITANJE ZA TEXSAS HOLDEM POKER/... DALI POSTOJI IKAKAV PROGRAM DA SE LAKSE NADJU PRAZNE SOBEEE HVALA U NAPRJEDD
- Danguba
#6 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
tako je...ne ispustaj to iz rukuAlmir1 wrote:Pa poker je sport .Dino Djurbuzovic wrote:Mani se kocke sine, bavi se sportom
Ako imas tv kanale Eurosport,Sport klub,Arena sport mozes svakodnevno da vidis prenose sa turnira Teksas holedm pokera.Sto zanci da se poker ubraja u sport.
Mnogi ljudi misle i u zabludi su da je poker igra na srecu ali poker to nije.poker je igra vjestine a ne igra na srecu
-
mire11
#7 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
hee pa jbg ja to igram samo zimiii a sada sam maloo prije poceo jer sam sjebo koljeno na fudbalu inace igram mali fudbal jbg ako mozes provjeri mi tooo da i ja vidimmm sobe praznee
-
broj dva
#8 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
---mire11 wrote:hee pa jbg ja to igram samo zimiii a sada sam maloo prije poceo jer sam sjebo koljeno na fudbalu inace igram mali fudbal jbg ako mozes provjeri mi tooo da i ja vidimmm sobe praznee
Gdje igras, pokers stars, full tilt...?
Inace nemoj se zavaravat da nije igra na srecu, nije sah pa da sreca ne igra ulogu. Ako si all inn i imas 90% sanse da pobjedis, to znaci ako to uradis 10 puta jednom ces popusit i onda gotovo...drugim rjecima, uzmi svjetskog prvaka u sahu i stavi ga u turnir da igra sa 1000 amatera i garantovano ce pobjedit, uzmi svjetskog prvaka u pokeru i stavi ga u turnir da igra sa 1000 amatera i vrlo su male sanse da ce pobjediti...
-
groove
#9 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
cuj gotovobroj dva wrote:---mire11 wrote:hee pa jbg ja to igram samo zimiii a sada sam maloo prije poceo jer sam sjebo koljeno na fudbalu inace igram mali fudbal jbg ako mozes provjeri mi tooo da i ja vidimmm sobe praznee
Inace nemoj se zavaravat da nije igra na srecu, nije sah pa da sreca ne igra ulogu. Ako si all inn i imas 90% sanse da pobjedis, to znaci ako to uradis 10 puta jednom ces popusit i onda gotovo...drugim rjecima, uzmi svjetskog prvaka u sahu i stavi ga u turnir da igra sa 1000 amatera i garantovano ce pobjedit, uzmi svjetskog prvaka u pokeru i stavi ga u turnir da igra sa 1000 amatera i vrlo su male sanse da ce pobjediti...
pa nisi uvijek sa cijelim bankrollom za stolom.
-
broj dva
#10 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Ako si all inn onda si all inn...
Inace je puno zabavnije uzivo ako je dobra ekipa...
-
groove
#11 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
broj dva wrote:Ako si all inn onda si all inn...
a bankroll management ovo ono?
-
broj dva
#12 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
------groove wrote:broj dva wrote:Ako si all inn onda si all inn...
Inace je puno zabavnije uzivo ako je dobra ekipa...![]()
Dobra ekipa, pice & zajebancija, bankroll u mislima do trece -cetvrte pive nakon toga svi imamo muda do koljena...makar kad se u sitno igra
- Kikibombona
#13 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Uticaj 'srece' u pokeru je prisutan taman koliko i u svakom drugom sportu. Nekad ti se poklopi, nekad ne. Pobjede i profit otpadaju na cisti kvalitet.broj dva wrote: ---
Za turnir placas ulaz u odredjenom iznosu i dobijes vitrualnih cipova koliko i svi ostali igraci. Kvalitetan igrac je neminovno u plusu kada se sabere odnos ulozenog i dobijenog.
Kes partije su skroz druga prica. Tu 'sreca' tek nema tako veliki uticaj. Turnir te tjera da igras, dok na kes partiji imas vremena cekati svoj momenat.
Najveci profit naravno imaju poker kuce. Uzmimo kao pretpostavku da nas stranici ima 5 000 igraca. 2 000 je u teskom minusu. 1 000 u nesto manjem minusu. 1 000 je tu negdje na granici, vise minus nego plus. 500 igraca ima mali profit. 400 ima solidan profit. I otprilike 100 igraca ima veliki profit u odnosu na stolove koje igra. Tih 100 su gotovo profesionalci, svaki mjesec biljeze profit bez izuzetka. Ti igraci imaju bolje predispozicije u odnosu na ostale. Veliki bankroll, fokusiranost, ekonomicnost, lucidnost, strpljivost, hladnokrvnost, hrabrost, citanje igre...... More osobina je potrebno, a neki i neophodne. Na kakvom su nivou karakteristike - toliko je igrac dobar.
Poznajem covjeka koji svaki mjesec zaradjuje izmedju 3 i 5 hiljada eura. Dakle, bez izuzetka. Ispod 3 000 ne prolazi u mjesecu. Zivi ko lord, iako on i zena nemaju nikakvih drugih prihoda. Ljudi takvog profila ce potvrditi da sreca nema veze sa pokerom. Nekad dobijes 'sretno', nekad izgubis 'sretno'.... tu si negdje sa srecom i nesrecom...... profit donosi cisti kvalitet.
Poker je dobar za manji broj i poguban za veci broj ljudi. Pokerstars, full tilt, party poker i dr. su super, mega giganti. Obrcu se desetine i stotine milijardi. I ove lokalne stranice itekako profitiraju, radi se o milionima.
-
Pol_Pot
#14 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Ma jebo to, samo se deri ALL IN!!!groove wrote:broj dva wrote:Ako si all inn onda si all inn...
-
groove
#15 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
i poslije trazi dobar konopacPol_Pot wrote:Ma jebo to, samo se deri ALL IN!!!groove wrote:broj dva wrote:Ako si all inn onda si all inn...
- SpiritCrusher
#16 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Jel to u prave pare kockate ćafiri?
A ne zovete?
Pu!
A ne zovete?
Pu!
-
Pol_Pot
#17 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Imate fine turnire, za 20-30KM u Coloseumu i Lutriji BIH kod Sloge.
-
mire11
#18 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
ja ne igram za pare ovo ti je na fbbb texsas holden poker uzivo nebih igroo kad bih neko placo za meneee tu zivot upropastiss
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#19 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
pa trazis praznu sobu da ti neko prebaci chipovemire11 wrote:ja ne igram za pare ovo ti je na fbbb texsas holden poker uzivo nebih igroo kad bih neko placo za meneee tu zivot upropastiss
- Dozer
#20 Re: TEXSAS HOLDEM POKER
Please, promijeniti naziv teme...
TEXAS, ne TEXSAS
TEXAS, ne TEXSAS