Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zli_hordas

#2726 Re: Terorizam u Parizu!

Post by zli_hordas »

Posto cumur.
red evil

#2727 Re: Terorizam u Parizu!

Post by red evil »

@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge. ;)

Ja samo znam da ćemo imati svi problema zbog ove dvije budale, od sad kad budeš ulazio u Francusku ima da te pregledaju po sto puta ako imaš muslimansko ime. Najgore je što ćemo mi obični, normalni muslimani nastradati zbog nekih tamo koji islam shvataju onako kako njima odgovara.
House

#2728 Re: Terorizam u Parizu!

Post by House »

L u c i f e r wrote:
House wrote: tebi prvom treba spucat' trajni ban,nakon toga ideš na index i izražavaš "slobodu govora" :thumbup: :bih:
Svako svoj posao. :)

Ti svoj, ja svoj, moderacija svoj, vlasnici sajta svoj, sipa svoj. :bih:

Image

opušteno :bih:
don vito

#2729 Re: Terorizam u Parizu!

Post by don vito »

Nemojte kljucati temu. Dobro je da cijeli dunjaluk vidi koliko merhametlija podrzava dzihadiste i ubice novinara, karikaturista, slucajnih prolaznika. Bolje da znamo na cemu smo nego da se zavaravamo pricama o "grupicama ekstremista".
A ako klixovci pokleknete zbog karikatura poslanika, nemate obraza nikad vise spomenuti ubijene francuske karikaturiste.
shbc

#2730 Re: Terorizam u Parizu!

Post by shbc »

Jebote ovdje je "Arrivals" napravio vise stete od svih vladajucih stranaka i partija od rata na ovamo... Nevjerovatno. :run:
uglavnomja

#2731 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

da nema lijepog straha od sipe do sad bi bilo 30 stranica ALI komentara o mrtvim taocima, jer pobogu, zna se ko ide u kosher prodavnicu :run:
Avetinho

#2732 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Avetinho »

red evil wrote:@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge. ;)

Ja samo znam da ćemo imati svi problema zbog ove dvije budale, od sad kad budeš ulazio u Francusku ima da te pregledaju po sto puta ako imaš muslimansko ime. Najgore je što ćemo mi obični, normalni muslimani nastradati zbog nekih tamo koji islam shvataju onako kako njima odgovara.
Niposto nije naporan. Ako se neko prepoznaje u ovim karikaturama, to nije luciferov problem.
Baltazar_khan

#2733 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Baltazar_khan »

jel ba guzite li vi šta?
kamberovica polje

#2734 Re: Terorizam u Parizu!

Post by kamberovica polje »

don vito wrote:Nemojte kljucati temu. Dobro je da cijeli dunjaluk vidi koliko merhametlija podrzava dzihadiste i ubice novinara, karikaturista, slucajnih prolaznika. Bolje da znamo na cemu smo nego da se zavaravamo pricama o "grupicama ekstremista".
A ako klixovci pokleknete zbog karikatura poslanika, nemate obraza nikad vise spomenuti ubijene francuske karikaturiste.
Forum je još i mila majka naspram komentara na fb stranici klixa i Radio Sarajeva.
spinel_

#2735 Re: Terorizam u Parizu!

Post by spinel_ »

5 0 5 wrote: Treba uvesti šibanje, pa preko leđa kao danas što išibaše onog blogera u saudiji.

ne treba, vec treba svakome krhnuti BAN ko na ovaj temi posta slike koje nemaju veze sa istom...
House

#2736 Re: Terorizam u Parizu!

Post by House »

karikatura ne vrijeđa,ali karukatura uz debilni tekst i muhameda kako govori nešto...e to već nije u redu
Logovan

#2737 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Logovan »

Baltazar_khan wrote:jel ba guzite li vi šta?
:lol: :lol: :lol:
Kinesko prkno

#2738 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Kinesko prkno »

U svakom slucaju,svi smo mi necije karikature.
sha_ba

#2739 Re: Terorizam u Parizu!

Post by sha_ba »

valjda je normalno da terorizam utice na libido, ili ne?

:mrgreen:
L u c i f e r

#2740 Re: Terorizam u Parizu!

Post by L u c i f e r »

red evil wrote:@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge. ;)

Mene vrijeđa to što neki ovde podržavaju terorizam, šta ćemo s tim...?

Ja samo iznosim svoje mišljenje o islamskom radikalizmu koji je fašizam našeg doba. :)
bimbokaposzta

#2741 Re: Terorizam u Parizu!

Post by bimbokaposzta »

House wrote:
LSD wrote:ova tema je zrela za kljuca :!: apel moderaciji da zamandale ovo :!:

uglavnom tema se svela na ismijavanje islama i na povredu osjecanja muslimana....a neka Luciferu i ostalim služi na cast ismijavanje Poslanika konstantnim provokatorskim karikaturama

sram vas bilo

na klixu izgleda dozvoljeno vrijeđati Islam
Izgleda da nije samo dozvoljeno nego je i poželjno.
Ovo sranje od foruma i onako rijetko otvorim i strašno se kajem što sam uopšte pročitao ovih nekoliko strana.
I za kraj, nabijem ja na svoj osunećeni kurac sve one kojima su smiješne karikature koje objavljuju.
pike

#2742 Re: Terorizam u Parizu!

Post by pike »

don vito wrote:Nemojte kljucati temu. Dobro je da cijeli dunjaluk vidi koliko merhametlija podrzava dzihadiste i ubice novinara, karikaturista, slucajnih prolaznika. Bolje da znamo na cemu smo nego da se zavaravamo pricama o "grupicama ekstremista".
:thumbup:
TheWatcher

#2743 Re: Terorizam u Parizu!

Post by TheWatcher »

House wrote:
LSD wrote:ova tema je zrela za kljuca :!: apel moderaciji da zamandale ovo :!:

uglavnom tema se svela na ismijavanje islama i na povredu osjecanja muslimana....a neka Luciferu i ostalim služi na cast ismijavanje Poslanika konstantnim provokatorskim karikaturama

sram vas bilo

na klixu izgleda dozvoljeno vrijeđati Islam

na klixu je dozvoljeno vrijedjanje svih vjera zasto bi islam bio izuzetak :oops:
Freamon Lester

#2744 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Freamon Lester »

quote="groove"]
sha_ba wrote:
groove wrote:
Freamon Lester wrote:Chmoljo sviraj fajront... :izet:
cekaj, ima sad nekakav belaj u montpellieru :D
evo pratim, jos nista ne govore...
ima li neko vise informacija
izgleda da je samo pljacka.
drzi dva taoca.
pokusao lik da iskoristi guzvu :D[/quote]

Dakle chmoljo sviraj fajront... :D
tm84

#2745 Re: Terorizam u Parizu!

Post by tm84 »

idem veceras da guzim nesto... :D ipak sam u ceskoj... :izet:
shbc

#2746 Re: Terorizam u Parizu!

Post by shbc »

House wrote:karikatura ne vrijeđa,ali karukatura uz debilni tekst i muhameda kako govori nešto...e to već nije u redu
Ne kontam... Sta i ako vrijedja? Je li vjeruju u Boga/Allaha? Je li vjeruju da je svemocan? Da sve vidi? Ako je vec tako on ce ih kazniti. Sta se mijesaju koji k...
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#2747 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

It_is_a_Leclerc wrote::lol:

A to što ti vrijeđaš milijardu hindusa jedući govedinu !? Ja sam te prijavio krimolovcima da vrijeđaš moje hindu osjećaje. Očekuj uskoro upad SIPA-e da te privede u najbližu stanicu, a zatim proslijedi u New Delhi na ispitivanje.
On je na jagnjetini, ne pika ti se. :D
HM 2011

#2748 Re: Terorizam u Parizu!

Post by HM 2011 »

shbc wrote:
House wrote:karikatura ne vrijeđa,ali karukatura uz debilni tekst i muhameda kako govori nešto...e to već nije u redu
Ne kontam... Sta i ako vrijedja? Je li vjeruju u Boga/Allaha? Je li vjeruju da je svemocan? Da sve vidi? Ako je vec tako on ce ih kazniti. Sta se mijesaju koji k...
Hoće da se dokažu kao pravovjerni.
groove

#2749 Re: Terorizam u Parizu!

Post by groove »

sha_ba wrote:
groove wrote: izgleda da je samo pljacka.
drzi dva taoca.
pokusao lik da iskoristi guzvu :D
ma bice ovdje jos svasta.... fakat mi zao neduznih ljudi.. jbt zamisli krenes u granap po mlijeko i levat te rokne... u necije ime, nesto
pa dobro, ovaj je u ime svog dzepa. uvijek je toga bilo :D
red evil

#2750 Re: Terorizam u Parizu!

Post by red evil »

Avetinho wrote:

Niposto nije naporan. Ako se neko prepoznaje u ovim karikaturama, to nije luciferov problem.
Ja da znam da tebe ili bilo koga drugog nešto vrijeđa ne bih to stalno postavljao, isključivo iz poštovanja prema toj osobi. Osnovni vid kulture.

@lucifer vrijeđa i mene. Možda više nego tebe, jer sam pripadam tome i samo stavlja lošu sliku o meni.
Post Reply