Terorizam u Parizu!
- red evil
#2727 Re: Terorizam u Parizu!
@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge. 
Ja samo znam da ćemo imati svi problema zbog ove dvije budale, od sad kad budeš ulazio u Francusku ima da te pregledaju po sto puta ako imaš muslimansko ime. Najgore je što ćemo mi obični, normalni muslimani nastradati zbog nekih tamo koji islam shvataju onako kako njima odgovara.
Ja samo znam da ćemo imati svi problema zbog ove dvije budale, od sad kad budeš ulazio u Francusku ima da te pregledaju po sto puta ako imaš muslimansko ime. Najgore je što ćemo mi obični, normalni muslimani nastradati zbog nekih tamo koji islam shvataju onako kako njima odgovara.
- House
#2728 Re: Terorizam u Parizu!
L u c i f e r wrote:Svako svoj posao.House wrote: tebi prvom treba spucat' trajni ban,nakon toga ideš na index i izražavaš "slobodu govora"![]()
![]()
Ti svoj, ja svoj, moderacija svoj, vlasnici sajta svoj, sipa svoj.![]()
opušteno
- don vito
#2729 Re: Terorizam u Parizu!
Nemojte kljucati temu. Dobro je da cijeli dunjaluk vidi koliko merhametlija podrzava dzihadiste i ubice novinara, karikaturista, slucajnih prolaznika. Bolje da znamo na cemu smo nego da se zavaravamo pricama o "grupicama ekstremista".
A ako klixovci pokleknete zbog karikatura poslanika, nemate obraza nikad vise spomenuti ubijene francuske karikaturiste.
A ako klixovci pokleknete zbog karikatura poslanika, nemate obraza nikad vise spomenuti ubijene francuske karikaturiste.
- shbc
#2730 Re: Terorizam u Parizu!
Jebote ovdje je "Arrivals" napravio vise stete od svih vladajucih stranaka i partija od rata na ovamo... Nevjerovatno. 
- uglavnomja
#2731 Re: Terorizam u Parizu!
da nema lijepog straha od sipe do sad bi bilo 30 stranica ALI komentara o mrtvim taocima, jer pobogu, zna se ko ide u kosher prodavnicu 
-
Avetinho
#2732 Re: Terorizam u Parizu!
Niposto nije naporan. Ako se neko prepoznaje u ovim karikaturama, to nije luciferov problem.red evil wrote:@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge.
- Baltazar_khan
#2733 Re: Terorizam u Parizu!
jel ba guzite li vi šta?
- kamberovica polje
#2734 Re: Terorizam u Parizu!
Forum je još i mila majka naspram komentara na fb stranici klixa i Radio Sarajeva.don vito wrote:Nemojte kljucati temu. Dobro je da cijeli dunjaluk vidi koliko merhametlija podrzava dzihadiste i ubice novinara, karikaturista, slucajnih prolaznika. Bolje da znamo na cemu smo nego da se zavaravamo pricama o "grupicama ekstremista".
- spinel_
#2735 Re: Terorizam u Parizu!
5 0 5 wrote: Treba uvesti šibanje, pa preko leđa kao danas što išibaše onog blogera u saudiji.
ne treba, vec treba svakome krhnuti BAN ko na ovaj temi posta slike koje nemaju veze sa istom...
- House
#2736 Re: Terorizam u Parizu!
karikatura ne vrijeđa,ali karukatura uz debilni tekst i muhameda kako govori nešto...e to već nije u redu
- Logovan
#2737 Re: Terorizam u Parizu!
Baltazar_khan wrote:jel ba guzite li vi šta?
- Kinesko prkno
#2738 Re: Terorizam u Parizu!
U svakom slucaju,svi smo mi necije karikature.
-
sha_ba
#2739 Re: Terorizam u Parizu!
valjda je normalno da terorizam utice na libido, ili ne?Baltazar_khan wrote:jel ba guzite li vi šta?
-
L u c i f e r
#2740 Re: Terorizam u Parizu!
Mene vrijeđa to što neki ovde podržavaju terorizam, šta ćemo s tim...?red evil wrote:@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge.
Ja samo iznosim svoje mišljenje o islamskom radikalizmu koji je fašizam našeg doba.
- bimbokaposzta
#2741 Re: Terorizam u Parizu!
Izgleda da nije samo dozvoljeno nego je i poželjno.House wrote:LSD wrote:ova tema je zrela za kljucaapel moderaciji da zamandale ovo
![]()
uglavnom tema se svela na ismijavanje islama i na povredu osjecanja muslimana....a neka Luciferu i ostalim služi na cast ismijavanje Poslanika konstantnim provokatorskim karikaturama
sram vas bilo
na klixu izgleda dozvoljeno vrijeđati Islam
Ovo sranje od foruma i onako rijetko otvorim i strašno se kajem što sam uopšte pročitao ovih nekoliko strana.
I za kraj, nabijem ja na svoj osunećeni kurac sve one kojima su smiješne karikature koje objavljuju.
- pike
#2742 Re: Terorizam u Parizu!
don vito wrote:Nemojte kljucati temu. Dobro je da cijeli dunjaluk vidi koliko merhametlija podrzava dzihadiste i ubice novinara, karikaturista, slucajnih prolaznika. Bolje da znamo na cemu smo nego da se zavaravamo pricama o "grupicama ekstremista".
- TheWatcher
#2743 Re: Terorizam u Parizu!
House wrote:LSD wrote:ova tema je zrela za kljucaapel moderaciji da zamandale ovo
![]()
uglavnom tema se svela na ismijavanje islama i na povredu osjecanja muslimana....a neka Luciferu i ostalim služi na cast ismijavanje Poslanika konstantnim provokatorskim karikaturama
sram vas bilo
na klixu izgleda dozvoljeno vrijeđati Islam
na klixu je dozvoljeno vrijedjanje svih vjera zasto bi islam bio izuzetak
- Freamon Lester
#2744 Re: Terorizam u Parizu!
quote="groove"]
drzi dva taoca.
pokusao lik da iskoristi guzvu
[/quote]
Dakle chmoljo sviraj fajront...
izgleda da je samo pljacka.sha_ba wrote:evo pratim, jos nista ne govore...groove wrote:cekaj, ima sad nekakav belaj u montpellieruFreamon Lester wrote:Chmoljo sviraj fajront...
ima li neko vise informacija
drzi dva taoca.
Dakle chmoljo sviraj fajront...
-
tm84
#2745 Re: Terorizam u Parizu!
idem veceras da guzim nesto...Baltazar_khan wrote:jel ba guzite li vi šta?
- shbc
#2746 Re: Terorizam u Parizu!
Ne kontam... Sta i ako vrijedja? Je li vjeruju u Boga/Allaha? Je li vjeruju da je svemocan? Da sve vidi? Ako je vec tako on ce ih kazniti. Sta se mijesaju koji k...House wrote:karikatura ne vrijeđa,ali karukatura uz debilni tekst i muhameda kako govori nešto...e to već nije u redu
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#2747 Re: Terorizam u Parizu!
On je na jagnjetini, ne pika ti se.It_is_a_Leclerc wrote:![]()
A to što ti vrijeđaš milijardu hindusa jedući govedinu !? Ja sam te prijavio krimolovcima da vrijeđaš moje hindu osjećaje. Očekuj uskoro upad SIPA-e da te privede u najbližu stanicu, a zatim proslijedi u New Delhi na ispitivanje.
-
HM 2011
#2748 Re: Terorizam u Parizu!
Hoće da se dokažu kao pravovjerni.shbc wrote:Ne kontam... Sta i ako vrijedja? Je li vjeruju u Boga/Allaha? Je li vjeruju da je svemocan? Da sve vidi? Ako je vec tako on ce ih kazniti. Sta se mijesaju koji k...House wrote:karikatura ne vrijeđa,ali karukatura uz debilni tekst i muhameda kako govori nešto...e to već nije u redu
-
groove
#2749 Re: Terorizam u Parizu!
pa dobro, ovaj je u ime svog dzepa. uvijek je toga bilosha_ba wrote:ma bice ovdje jos svasta.... fakat mi zao neduznih ljudi.. jbt zamisli krenes u granap po mlijeko i levat te rokne... u necije ime, nestogroove wrote: izgleda da je samo pljacka.
drzi dva taoca.
- red evil
#2750 Re: Terorizam u Parizu!
Ja da znam da tebe ili bilo koga drugog nešto vrijeđa ne bih to stalno postavljao, isključivo iz poštovanja prema toj osobi. Osnovni vid kulture.Avetinho wrote:Niposto nije naporan. Ako se neko prepoznaje u ovim karikaturama, to nije luciferov problem.red evil wrote:@lucifer postao si naporan s tim. Valjda možeš poštovati druge osobe i ne postavljati ono što vrijeđa druge.
@lucifer vrijeđa i mene. Možda više nego tebe, jer sam pripadam tome i samo stavlja lošu sliku o meni.