Teorije zavjera koje su potresale svijet
- MrBega
#26 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet
superstring teorija, michio kaku, cak i onaj NLdegrayson
- MrBega
#27 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet
a ti sad objasni ljudima dje je einstein bio u krivu,jahhjer wrote:Pola tih teorija tacnije od Ajnstajnove? kako sviju ti? Ajstanova se zasniva na preciznim proracunima na cemu se zasnivaju ove? Samo jos cekam da neko Bajramija aka Mladena Marica iz dzepa izvuce pa da za ove poplave okrive HAARP i AmerikanceMrBega wrote:Nisam neki suporter "teorija zavjere", ali ima jedan problem pola tih teorija je tacnija odAjnstajnove, koju su nadogradili kvantni fizicari, sta sad, ako vjerujete u nauku onda trebate znat da sve sto se moglo ili ce moci da se dogodi , damn, desice se, il se vec desilo, jel iko gggledo matrix, terminatora
predomislio sam se nemoj, oni koji znaju znaju, a sta ces ti
- akcid
#28 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet
jahhjer wrote:Pola tih teorija tacnije od Ajnstajnove? kako sviju ti? Ajstanova se zasniva na preciznim proracunima na cemu se zasnivaju ove? Samo jos cekam da neko Bajramija aka Mladena Marica iz dzepa izvuce pa da za ove poplave okrive HAARP i AmerikanceMrBega wrote:Nisam neki suporter "teorija zavjere", ali ima jedan problem pola tih teorija je tacnija odAjnstajnove, koju su nadogradili kvantni fizicari, sta sad, ako vjerujete u nauku onda trebate znat da sve sto se moglo ili ce moci da se dogodi , damn, desice se, il se vec desilo, jel iko gggledo matrix, terminatora
-
jahhjer
#29 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet
Ma ti sebe ne razumijes a kamo li da te ja razumijem...MrBega wrote:a ti sad objasni ljudima dje je einstein bio u krivu,jahhjer wrote:Pola tih teorija tacnije od Ajnstajnove? kako sviju ti? Ajstanova se zasniva na preciznim proracunima na cemu se zasnivaju ove? Samo jos cekam da neko Bajramija aka Mladena Marica iz dzepa izvuce pa da za ove poplave okrive HAARP i AmerikanceMrBega wrote:Nisam neki suporter "teorija zavjere", ali ima jedan problem pola tih teorija je tacnija odAjnstajnove, koju su nadogradili kvantni fizicari, sta sad, ako vjerujete u nauku onda trebate znat da sve sto se moglo ili ce moci da se dogodi , damn, desice se, il se vec desilo, jel iko gggledo matrix, terminatora
predomislio sam se nemoj, oni koji znaju znaju, a sta ces ti
Jes kriv je HAARP, kisa pada 3 dana, nikad vidjeno, a nismo krivi mi sto nista ne radimo da sprijecimo poplave i sto smo upropastili zemlju svojom nemarnoscu, daj se jebi i ti