teme su nam taman primjerene citaocima._MaYa_ wrote:aj ovako da se vas pitam, zbog cega su nam teme ovako suhoparne, politika, religija...bljak bljak
aj malo zivlje imal ko kakav svjez trac hmmm?![]()
teme su vam da umres od dosade...
-
Aristokrata
#26 Re: teme su vam da umres od dosade...
-
Aristokrata
pa vidim da ti citas...._MaYa_ wrote:nisi se trebao toliko truditioces reci da si dosadan? okay to si ti rekao
![]()
-
_MaYa_
tako je hano,hananah wrote:Jedina zena na forumu koju Maja voli sam ja
joj kad sam vidjela livadica i jos uvjek one smajlije isto radi , to je karakter to je ekipa
aj nam jednu socnu otvori hano, e kad budem dolazina u sa, dolazim na kahvu kod tebe
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#35 Re: teme su vam da umres od dosade...
Jedan forumas je sinoc bio tako pijan da je zapeo za troroar i kontao da ga niko ne vidi_MaYa_ wrote:aj ovako da se vas pitam, zbog cega su nam teme ovako suhoparne, politika, religija...bljak bljak
aj malo zivlje imal ko kakav svjez trac hmmm?![]()
Jedna forumasica je prevarila svog momka forumasa sa drugim forumasem
Dvije forumasice probale marihuanu prvi put, a imaju po 28 godina
Onaj pijani forumas vidio onu forumasicu sto vara momka forumasa sa drugim forumasem i sada ih drzi u saci tako da ce forumasica prevariti i momka forumasa i ovog sa kojim ga je varala sa pijanim forumasem jer je ovaj tako predlozio
Jedan forumas je dosao iz dijaspore i nije uspio nazvati druge forumase da se nadju posto je prodao drogu dvijema forumasicama od 28 godina, a ne zna lagati i tako je to Mayo zatvoren krug
-
Atomic Punk
Ma ovako je to bilo. Niko sinoc nije pio iako je jedan bolesljivi (vjerovatno od side) forumas optuzio jednog drugog da jeste. Onda ga je ovaj drugi otjerao pa je onaj prvi pobjegao kuci da se pozali tati. Tata se na njega izderao: ”Pa sta si meni dosao, gdje ti je raja? Zasto smo vas ukopcali na Ineternet? Onda je taj sav poplasen otisao po svoje jarrrane, koji su bili u dubokom snu. U medjuvremenu je nastupila poplava provokatorskih tema iz susjedne nam, istocne drzave pa su se ostali forumasi sabralali nakon nekih sitnih nesuglasica.
Uz zveket kaciga su njegovi vjerni drugovi, zorom kao kokosi poceli kukurikati, onako iz kokosinca gdje se skupljaju jer ih niko ne nadgleda. Cak su i loptu ponijeli, ako se zakuha. Tako ti oni ustvari rade svako jutro i po citav dan, koliko sam ja primjetio.
Uz zveket kaciga su njegovi vjerni drugovi, zorom kao kokosi poceli kukurikati, onako iz kokosinca gdje se skupljaju jer ih niko ne nadgleda. Cak su i loptu ponijeli, ako se zakuha. Tako ti oni ustvari rade svako jutro i po citav dan, koliko sam ja primjetio.
-
Avangardan10
Koliko sam mogao da zapazim ,ni tvoje teme nisu nista posebno!