tema za sabahajrula
- manijak1
-
regina
toliko ima toga da ti napisem, da jednostavno izgubim svaku riječ.......samo šutim. ništa neće promjeniti ako kažem naglas kako mi je dosta ovog života koji nije dostojan psa. Živim u zemlji gdje se već punu deceniju govori "Biće bolje"....i nikad bolje nije. Samo je gore. Otimaju mobitele po haoustorima, na pos'o primaju sa štelom i kad ga dobiješ, dobiješ u paketu i par nepismenih isfruistriranih budala koje zaboga moraš poštivati.
ukradu auto mom ocu ispred prozora i on treba da čeka hoćel' ga ko nazvati i tražiti otkupninu. E kad ti ukradu auto, onda ti i ostane samo prkos da mu na tel slušalicu opsuješ mater i poželiš posmrtnu vožnju............
šta me tišti.........jel' moram pristati da ništa i nemam u životu prije 35 ( ako već radim pošteno), a kad dobijem više mi neće biti do auta i mogućnosti da sebi platim ljetovanje u španiji.....
šta me još tišti.......ima godina u ovim mojim očima.........a ljubavi na mapi..........ma joj
ukradu auto mom ocu ispred prozora i on treba da čeka hoćel' ga ko nazvati i tražiti otkupninu. E kad ti ukradu auto, onda ti i ostane samo prkos da mu na tel slušalicu opsuješ mater i poželiš posmrtnu vožnju............
šta me tišti.........jel' moram pristati da ništa i nemam u životu prije 35 ( ako već radim pošteno), a kad dobijem više mi neće biti do auta i mogućnosti da sebi platim ljetovanje u španiji.....
šta me još tišti.......ima godina u ovim mojim očima.........a ljubavi na mapi..........ma joj
-
DonDavudes
razveseli se.
gledaj to sas lijepše strane.
da nije tako kao što jeste bilo bi nam pravo dosadno
došao sam do faza kada su mi svi problemi i paradoklsi, ne tragicni, nego smijesni
nas dnevnik najbolja je humoristicka serija (kakvi prijatelji i bakraci) samo ako tako hoces
nabacim cinicni (aj em cool) osmijeh i zapalim cigaru
uzivajte
gledaj to sas lijepše strane.
da nije tako kao što jeste bilo bi nam pravo dosadno
došao sam do faza kada su mi svi problemi i paradoklsi, ne tragicni, nego smijesni
nas dnevnik najbolja je humoristicka serija (kakvi prijatelji i bakraci) samo ako tako hoces
nabacim cinicni (aj em cool) osmijeh i zapalim cigaru
uzivajte