Po mojoj neni, razlozi za moju bolest bili su sljedeći:
1. Spavao kraj otvorenog prozora
2. Umivao se hladnom vodom
3. Pojeo hladnu jogobelu iz frižidera
4. Mačka hodala po kući, pa mi od nje prešlo.
volio bih dijeliti skepsu, ali toliko me puta "ubio", da ga izbjegavam.ExNihilo wrote:Samo na Balkanu se od propuha dobiva gripa i od mokre kose na hladnom vremenu - upala mozga
Proveo sam 3 mjeseca na mjestu gdje vjetar (ledeno hladan) puse nenormalno i svaki dan u istom smjeru (180 dana u godini) i .... nistaExNihilo wrote:@Chmoljo
Ja sam vlažne kose po snijegu hodao (bukvalno). Nije mi ništa biloDoduše imao sam kapu, al svejedno
![]()
Fazon je da se to vjerovanje javlja samo u ovom dijelu svijeta. Bila je na Discovery emisija gdje likovi istražuju najčudnija vjerovanja na svijetu. Ovo naše je bilo jedno od "jačih". Ljudi umirali od smijeha.
Propuh.sheilak wrote:imam pitanje. kako glasi ispravan naziv ovog fenomena: promaJa ili promaHa?
Nije trebalo biti AMBER.sheilak wrote:@amebr
thnx (štati znači taj nick...jel to trebalo biti amber?
)
filozofija wrote:Počelo me pravo nervirat' kad čujem onu poznatu: Ubio me propuh! ... Otvorim prozor u kancerlariji da uđe malo friškog zraka - ispade k'o da sam Bosnu podjelio

S4mpion wrote:"Natrpaj papira u tu ključaonicu da ne puše."
Cherry-Cherry wrote:ja sam na propuhu čitav dan i ništa mi nije, nit me grlo boli, nit mi se vrat ukočio![]()
nego, najjače mi je kad neko kaže: neću nigdje izlaziti, kupao sam se danas...pa tušita se svaki dan, a ne jednom u deset dana. po toj logici, ne treba nikad nigdje ići
Samo kad se kosa opere ne treba se izlazit (i to 7 sati), da se izbjegne upala mozga, tuširanje možeCherry-Cherry wrote:ja sam na propuhu čitav dan i ništa mi nije, nit me grlo boli, nit mi se vrat ukočio![]()
nego, najjače mi je kad neko kaže: neću nigdje izlaziti, kupao sam se danas...pa tušita se svaki dan, a ne jednom u deset dana. po toj logici, ne treba nikad nigdje ići
nisam jednom izašla svježe oprane kose, kakvih sedam satiExNihilo wrote:Samo kad se kosa opere ne treba se izlazit (i to 7 sati), da se izbjegne upala mozga, tuširanje možeCherry-Cherry wrote:ja sam na propuhu čitav dan i ništa mi nije, nit me grlo boli, nit mi se vrat ukočio![]()
Bio sam ironičanCherry-Cherry wrote:nisam jednom izašla svježe oprane kose, kakvih sedam satiExNihilo wrote:Samo kad se kosa opere ne treba se izlazit (i to 7 sati), da se izbjegne upala mozga, tuširanje možeCherry-Cherry wrote:ja sam na propuhu čitav dan i ništa mi nije, nit me grlo boli, nit mi se vrat ukočio![]()