Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nađi mi takav komentar na KLIXU da se poziva na ubijanje i klanje da nije obrisan ili korisnik banovan. X puta se to desilo koliko sam ja upratio a imam staža pofino na ovom forumu.
ocito se ne razumijemo
ja govorim o PORTALU!!!! o komentarima ispod teksta, za koje treba samo izmisljenja e-mail adresa za registrraciju. A ne o forumu.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Stoji to ali pogledaj KLIX. Ovdje se takvi komentari sankcionišu, brišu, korisnici banuju. Imaju valjda i oni tamo neke administratore i vlasnike portala majka mu stara. Očito da ti administratori i vlasnici dijele ista ili slična mišljenja, možda ja to pogrešno vidim.
Na ne komentira to ni balavurdija. Odrasli ljudi. Sa svojih radnih mjesta ili iz domova.
Djeca su po školama a sigurno i ako ulaze ulaze sad po FB i instagramu. Te sličnim mrezama.
na balkanu djeca idu u skolu u smjenama, druga smjena pocinje u 14 h.
a instragam je mozda znimljiv djeci u austriji, u bosni
Ovako što ti reče drvosječa ja ću ti ponoviti..
Ovdje nema maloumnih komentara. Bar na forumu. IDE trajno ban.
Ova djevojka što uredjuje Lj/S svoj posao moderatorice obavlja stvarno za pohvalu.
O politici da ne govorim. Čmoljo i za manje šutne.
Pa ako se ovdje to moze sprovodili kako ne moze na manjim forumima gdje dnevno nema ni 50 korisnika?
Nomo wrote: Procitaj komentare na sh portalima od indexa pa nadalje .
Nomo wrote:
uglavnomja ,
mjesas komntare ispod clanka na naslovnoj strani sa forumom .
na ovom forumu je milion forumasa otislo u banovice zbog dugackom jezika .
tatichar Objavljeno prije 33min
islam treba zabraniti u Europi i kirurški odstraniti svakoga tko praktivcira tu vjeru, previše lošega dolazi od tamo. Da sada će neki napisati "kršćani su ubilai žene", sve je to bilo prije 500 godina, ovi dan danas su zaostali. Sada se tek vidi sva vizija Republike Srpske, da nema Srpske BiH bi bila teroristička meka.
Broj postova: 489
wormhole je objavio 15.12.2014 11:05 | citat na Serpetinac
Naglašavam, svi su oni isti i u dubini duše im je na prvom mjestu islam. S vremenom će im biti samo gore.
što se tiče terorizma i islamskog radikalizma BH Muslimani su u samom svjetskom vrh
evo ti samo tri komentara od tri miliona slicnih sa indexa . sa foruma . niko nije niti ce dobiti ban zbog ovoga .
pedeset wrote:Ne mogu vjerovati da čitate Index.hr i nervirate se. Pa odavno je poznato da tamo pojedini liječe frustracije i komplekse a vlasnik dokazani nacionalista.
Tamo je najmanje Hrvata, sve smi škutori i nadrihrvati, to oni što su u fazonu za dom i sl.
uglavnomja wrote:kazu mediji da je lik najvjerovatnije sam sve odradio i da nema veze sa is.
Ma nema to veze natjerace njega CIA da se "poveze" sa bracom. Oni vec imaju oprobane metode za to... Nemoguce je da je bradat ima i nekakvu arapsku zastavu a da nije povezan sa citavim islamskim svijetom.
area51 wrote:Ovo da je neki isilovac ovo bi se davno završilo...
Drzace ih sve do 20 sati da bi se mogao naci u udarnom terminu PTPC. Tako je dogovoreno u centrali. O daljnim koracima bicete obavjesteni putem insajdera na terenu g. Galijasevica
Prvi je zahtjev da mu donesu zastavu IS-a, drugi je da svi mediji objave da je ovo napad IS-a na Australiju, a treći je da ga kontaktira australski premijer.
Saga se nastavlja. Kakav je to "brat" koji nema unaprijed izvezenu zastavu "svete vosjke"?? Dalje kakva je to drzava koja (ako) mu nabavi istu?? Odakle im?? Sto bas da se isprica sa premijerom? Da li je premijer porjeklom Zidov?? Iluminati?