Talačka kriza u Sidneju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
area51

#1 Talačka kriza u Sidneju

Post by area51 »

Naoružani muškarac drži preko 30 talaca u jednom lokalu u Sidneju...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tala ... 89956.aspx
mobile9

#2 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by mobile9 »

Treba ga zovnuti u parlament BIH, ali ne udovoljit mu zahtjevima.. :)))
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Truba »

samo da nema naših
ElDzidziIbnDzo

#4 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by ElDzidziIbnDzo »

Koji će racku u lokalu,nek ih je safat'o :lol: :lol:
armin071

#5 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by armin071 »

Ima "nas" je u ulozi otmicara :run: Poserem mu se na ono sto je omotao oko glave kao i na "cilj" zbog kojeg je oteo ove ljude...
area51

#6 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by area51 »

"Naših" nema gdje nema,pošto je izgleda u pitanju neki kafić...kafica,sred bijela dana,laganica,tiket...
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/talac ... /141215032
Drvosjeca iz Dejcica

#7 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

armin071 wrote:Ima "nas" je u ulozi otmicara :run: Poserem mu se na ono sto je omotao oko glave kao i na "cilj" zbog kojeg je oteo ove ljude...
Izvor informacije?
Ljakan

#8 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Ljakan »

Da nisu Mevlida pustili preko vikenda?
Nomo

#9 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Nomo »

area51 wrote:Naoružani muškarac drži preko 30 talaca u jednom lokalu u Sidneju...
nisam se ni osvrnuo na clanak . Ali sam se osvrnuo na komentare citatelja index . hr . Zanimljivo . Od deset komtara 9 ih je reklo da su svi muslimani ili teroristi ili njihovi simpatizeri . Jedan od njih poziva na istabljenje mz jer sta se imas misliti da li je ili nije :-) :-) to pisu oni ciji su ocevi otvorili vrata Jasenovca i Dretelja . Yebem ti zivot .
Fact

#10 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Fact »

A šta je sa četnicima koji otimaju?Kada će njih da hapse?Vazda naši!:oops:
Ljakan

#11 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Ljakan »

Fact wrote:A šta je sa četnicima koji otimaju?Kada će njih da hapse?Vazda naši!:oops:
Đe otimaju?Po sumama i gorama?Kad budu radili stvari ko ove njihove bradate kolege onda ce ih sigurno hapsit.
Last edited by Ljakan on 15/12/2014 10:46, edited 1 time in total.
Fact

#12 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Fact »

Laži!Eno onaj izviđač ih voda po bosanskim planinama,gledaju gdje da stave mitraljeska gnijezda i snajperske brloge!

Isto ko što su radili osamdeset druge ili četvrte,kako god...

Hapsi sve!
Last edited by Fact on 15/12/2014 10:49, edited 2 times in total.
Fact

#13 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Fact »

.
area51

#14 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by area51 »

Nomo wrote:
area51 wrote:Naoružani muškarac drži preko 30 talaca u jednom lokalu u Sidneju...
nisam se ni osvrnuo na clanak . Ali sam se osvrnuo na komentare citatelja index . hr . Zanimljivo . Od deset komtara 9 ih je reklo da su svi muslimani ili teroristi ili njihovi simpatizeri . Jedan od njih poziva na istabljenje mz jer sta se imas misliti da li je ili nije :-) :-) to pisu oni ciji su ocevi otvorili vrata Jasenovca i Dretelja . Yebem ti zivot .
Ne čitam ove komentare ispod gdje ih "ne češljaju"
Fact

#15 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Fact »

Nomo wrote:
Ne sramoti se.Kakve veze imaju djela tvoga oca i/ili djeda s tobom?Vrlo vjerojatno je i tvoj ordinirao po Jasenovcu,ali to nema veze s tobom.
armin071

#16 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by armin071 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
armin071 wrote:Ima "nas" je u ulozi otmicara :run: Poserem mu se na ono sto je omotao oko glave kao i na "cilj" zbog kojeg je oteo ove ljude...
Izvor informacije?
Nas sam mislio vise figurativno zbog arapskih slova oko glave da ne bude zabune. A vjerovatno je neki "brat" iz Sirije ili Iraka. Mi sa tim govnima nemamo nista ali nas svi gledaju upravo kroz njih, zahvaljujuci ponajprije Gornjoj Maoci i slicnim "izvidjackim kampovima". Tuzno ali tako je.
Fact

#17 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Fact »

Evo šta vam je tolerancija i poštivanje različitosti.

Bravo za multikulturalnu Australiju. :thumbup:

Image
area51

#18 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by area51 »

Fact wrote:Evo šta vam je tolerancija i poštivanje različitosti.

Image
Ovi što drže ovaj natpis su taoci ?
Nomo

#19 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Nomo »

Fact wrote:
Nomo wrote:
Ne sramoti se.Kakve veze imaju djela tvoga oca i/ili djeda s tobom?Vrlo vjerojatno je i tvoj ordinirao po Jasenovcu,ali to nema veze s tobom.
ordinirao ti je seselj sa mamom a jure francetic sa babom .
area51

#20 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by area51 »

Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja :lol:
cyprus

#21 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by cyprus »

Bravo umovi... Nek ste vi povezali događaj sa dijametralno drugog kraja planete sa Srbima, Hrvatima, Bošnjacima, četnicima i ustašama... Svaka vam čast... Bravo!
Drvosjeca iz Dejcica

#22 Re: Talačka kriza u Sidneju

Fact wrote:Evo šta vam je tolerancija i poštivanje različitosti.

Image
Da nije žalosno smijao bih se, ovo su taoci druže. :roll:
Nomo

#23 Re: Talačka kriza u Sidneju

Post by Nomo »

area51 wrote:Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja :lol:
a sta se ima komentirati ( a da nije napisano tri milarde postova u vezi sa tim ) na temu koju si ti otvorio . Sta ? Ispod tog naslova koji si ti postavio na indexu se vec nakuplio 500 komentara gdje se vrijedjaju Bosnjaci . Da povratis sta pisu . Niko da dobije ban . Niko ne komentira tu talacku krizu jer se nema tu sta napisati . nego se poziva na isrebljenje , zidove oko trokutistana i slicno , raspad bih , balije , krezubi , kozojebi , islicno . i to portal i to ljudi :(
Drvosjeca iz Dejcica

#24 Re: Talačka kriza u Sidneju

armin071 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Izvor informacije?
Nas sam mislio vise figurativno zbog arapskih slova oko glave da ne bude zabune. A vjerovatno je neki "brat" iz Sirije ili Iraka. Mi sa tim govnima nemamo nista ali nas svi gledaju upravo kroz njih, zahvaljujuci ponajprije Gornjoj Maoci i slicnim "izvidjackim kampovima". Tuzno ali tako je.
A ok, ja pomislio neki naš Bošnjo uzeo ove taoce...gluho i daleko bilo. :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

#25 Re: Talačka kriza u Sidneju

Nomo wrote:
area51 wrote:Talačka kriza u Sidneju,australijanci,ISIS-ovci,qrci,palci a mi smo na prvoj stranici već došli do Jure francetića i Šešelja :lol:
a sta se ima komentirati ( a da nije napisano tri milarde postova u vezi sa tim ) na temu koju si ti otvorio . Sta ? Ispod tog naslova koji si ti postavio na indexu se vec nakuplio 500 komentara gdje se vrijedjaju Bosnjaci . Da povratis sta pisu . Niko da dobije ban . Niko ne komentira tu talacku krizu jer se nema tu sta napisati . nego se poziva na isrebljenje , zidove oko trokutistana i slicno , raspad bih , balije , krezubi , kozojebi , islicno . i to portal i to ljudi :(
Europljani kolega, Europljani. I onda Drvosječu napadaju kada kaže da se treba bojkotovati Gazprom ili Konzum. :oops: Ali da ne skrećemo sa teme, nadam se da će ovo talačka kriza završiti bez žrtava.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 15/12/2014 11:23, edited 1 time in total.
Locked