TAJNE IZ DJETINJSTVA
- fedor
#552 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Lovili smo razrorazne ptice, prije svega golub nam je bio prioritet. Malo kukuruza, drvena gajba, napravi se zamka, a ti sjediš i čekaš, čekaš......i čekaš, i kada dođe pravi momenat, samo povučeš, gajba padne na goluba i to je to! 
- hassena
#553 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Ismijala sam se k'o luda (najbolje mi je ono sa usisivačem
)
Evo moje dogodovštine, najzanimljivije koje se mogu trenutno sjetiti.
Ja dijete od 4 godine, radoznalo, šejtanasto. Odem kod nane preko raspusta i tad su počinjali moji najbolji dani, oni bez nadzora mame
.
Nana je imala jednu staru kuću, koja joj je bila kao ostava, tu je držala krompir, mrkvu,a u jednoj prostoriji su bile stare stvari, pune svegaaaaaaa...tu sam najviše voljela biti i prebirati po njima. Uglavnom, tu je bila i stara odjeca moje tetke, njene mini haljine su meni bile do poda, presvlačila bih se po cijeli dan i ogledavala u prozorskom staklu.
Jednom, čujem ja nana nešto radi u drugoj sobi, a ja da je iznenadim, obučem dugu bordo haljinu, stavim "periku" (od vune) na glavu, prekrijem lice njome da me nana ne prepozna, uzmem "čarobni štapić" i idem pokazati nani kako izgleda vila.
Ulazim polako u sobu gdje je nana, ona čuči, nešto prebire na podu, stajem iznad nje i čarobnim glasom progovaram: "Nanooooooooooooo". Žena podiže pogled, uhvati se za prsa, blehnu nijemo u mene, nit tiče nit miče, i na kraju se zavali i pade na dupe, da prostite. I dalje ne progovara. Ja kažem: "Nano, to sam samo ja". Na što se ona sabra:"Nalet te ne bilo, ja mislila da mi se nešto prikazalo! Moglo me je prekiinut", i umjesto da mi pohvali stajling vile, poče da me grdi. Pih, kontam, baš ova moja nana ne zna za zezu.
Evo moje dogodovštine, najzanimljivije koje se mogu trenutno sjetiti.
Ja dijete od 4 godine, radoznalo, šejtanasto. Odem kod nane preko raspusta i tad su počinjali moji najbolji dani, oni bez nadzora mame
Nana je imala jednu staru kuću, koja joj je bila kao ostava, tu je držala krompir, mrkvu,a u jednoj prostoriji su bile stare stvari, pune svegaaaaaaa...tu sam najviše voljela biti i prebirati po njima. Uglavnom, tu je bila i stara odjeca moje tetke, njene mini haljine su meni bile do poda, presvlačila bih se po cijeli dan i ogledavala u prozorskom staklu.
Jednom, čujem ja nana nešto radi u drugoj sobi, a ja da je iznenadim, obučem dugu bordo haljinu, stavim "periku" (od vune) na glavu, prekrijem lice njome da me nana ne prepozna, uzmem "čarobni štapić" i idem pokazati nani kako izgleda vila.
Ulazim polako u sobu gdje je nana, ona čuči, nešto prebire na podu, stajem iznad nje i čarobnim glasom progovaram: "Nanooooooooooooo". Žena podiže pogled, uhvati se za prsa, blehnu nijemo u mene, nit tiče nit miče, i na kraju se zavali i pade na dupe, da prostite. I dalje ne progovara. Ja kažem: "Nano, to sam samo ja". Na što se ona sabra:"Nalet te ne bilo, ja mislila da mi se nešto prikazalo! Moglo me je prekiinut", i umjesto da mi pohvali stajling vile, poče da me grdi. Pih, kontam, baš ova moja nana ne zna za zezu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#554 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
-
Neposlusna
#555 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Nalet vas bilo, upisha se ovde na poslu smijuci.
Evo treci kolega dize glavu da vidi je'l sve u redu sa mnom. Ne smiju ni da pitaju koliko se ja smijem.

Evo treci kolega dize glavu da vidi je'l sve u redu sa mnom. Ne smiju ni da pitaju koliko se ja smijem.
- Siouxi_Lukavac
#556 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
hhhhhhhh
Last edited by Siouxi_Lukavac on 06/12/2011 18:55, edited 1 time in total.
- Mis mekinjas
#558 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Joj bila došla na ideju, da ja i frend trećem malcu gurnemo pumpu za duvanje guma u guzu, da ćemo mu napuhati da može prdnuti. Uhvatila nas moja baka iza cigli dok smo ga nagovarali, sreća čula je sve detalje dok smo mu opisivali šta ćemo mu raditi. 
- D_i_A
#559 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Djevojka sam, masturbiram od 5. godine i tek u pubertetu otkrijem orgazam.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#560 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
http://www.klix.ba/forum/kako-se-zastit ... 17203.html

ammm, trol jesi, ali m ili ž... nije ni bitno.D_i_A wrote:Pozdrav svimaAko neko zna djelotvoran nacin kako se zastiti od hakera molim da napise ili ako poznaje dobar program za takvu vrstu zastite uz uslov da ima skinuti besplatno na netu ili makar probno mjesec dana i da ne usporava rad racunara. Inace koristim xp windows sp2. Naime, evo sta se desilo: neki dan mi je poceo zezati rad na racunaru, npr. kad tipkam neko slovo (TAB i slovo m) zatvori mi prozor u kojem sam trenutno, nakon nekoliko trenutaka vidim da neko otvara neke programe i usao mi u mali prozorcic gdje nisam uspio vidjeti sta je ali sam shvatio da je pokusao da mi postavi zaporku na moj account i totalno sve srusi. Nije nikakav haker iz inostranstva ili sl, stvar je u tome i sto znam ko je. Ja sam restart komp. i nisam se povezao na net dok nisam stavio svoju zaporku za account administratora. Zaprijetio sam mu licno ali ipak me strah da ce pokusati opet.
-
sokkia
#561 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
dugo ti je trebaloD_i_A wrote:Djevojka sam, masturbiram od 5. godine i tek u pubertetu otkrijem orgazam.
-
NeenaSa
#562 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Pun kos mravi ...
DaleM,
vracajuci se na prve postove, koji su usputbudireceno nostalgicni , kao i danas, jer ne bi se tema dzabe izvukla iz zaborava, ide :
P. S.
Nista osobno, samo fragmenti.
DaleM,
P. S.
Nista osobno, samo fragmenti.
- Brkooo
#563 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
predobra stara tema !
hajmo dajte jos tajni!
ev od mene jedna:
sa 5 godina sam ukrao od tetke one figure za covjece ne ljuti se ... i stavio ih u patike

hajmo dajte jos tajni!
ev od mene jedna:
sa 5 godina sam ukrao od tetke one figure za covjece ne ljuti se ... i stavio ih u patike
-
nuki_cika
#564 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Evo i od mene jedna
Davne 96 te nakon završetka rata volio sam da zezam ljude preko telelefona ,nije bilo lovca,pa me nisu mogli otkriti .I jednom prilikom moji se pokupili i otišli na sijelo kod komšije,Ostao ja sam kući ,što sam inače volio
i uzmem ja telefon ii imenik i nađem broj od amidze .A oni telefoni na okretanje bili i okrenem ja njegov broj negdje oko 10 navečer je bilo i javi se on meni lijepo kulturno "haloo",a ja samo ono kao "uuuuuuu "nekoliko puta i spustim slušalicu "i opet i naljuti i isprovciran mojim zivkanjem poče da mi psuje "jebem ti ovo ,jebem ti ono majmune jedan ne odgojeni ,mrš u p...
,i hajd dosadi meni i prestanem ga zvati "i prođoše godine poslije toga ,ja i zaboravio na to
.
I prije godinu dana došli oni kod nas da sjede i počeše pričati i vrtiti teme iz prošlosti kad spontano o nekim zezancijama,a kod mene amidza "ma joj tako je mene jednom neko zvao na telefon,ja se javim on malo nešta promrlja i spusti slušalicu ,konjina jedna
i sjetim se ja ,pa reko amidza "to sam bio ja "
kad čovjek problijedi
,
Davne 96 te nakon završetka rata volio sam da zezam ljude preko telelefona ,nije bilo lovca,pa me nisu mogli otkriti .I jednom prilikom moji se pokupili i otišli na sijelo kod komšije,Ostao ja sam kući ,što sam inače volio
I prije godinu dana došli oni kod nas da sjede i počeše pričati i vrtiti teme iz prošlosti kad spontano o nekim zezancijama,a kod mene amidza "ma joj tako je mene jednom neko zvao na telefon,ja se javim on malo nešta promrlja i spusti slušalicu ,konjina jedna
-
dezurni_ucenik
#565 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Pokvario lift u zgradi kad sam bio dijete.Ja i drug stalno se vozikali sa prvog na cetvrti,sa cetvrtog na osmi,sa osmog na prizemlje sa prizemlja na peti itd.I nakon toga lift crko ,nisu ga mogli popraviti narednih par mjeseci
.A i niko nije znao da smo ja i drug pokvarili.Cak ni moji starci ne znaju to danas 
-
sokkia
#566 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
sad kad bi napisao da sam sa dvije godine mlađim amiđićem zapalio šumu to više i ne bi bila tajna zato neću ni pisat ništa o tome 
-
Bolesni Doktor
#567 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Imate li tajni?
- Joe McCarthy
#568 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Kad sam imao 10ak godina znao sam stavljat zdenka sir za vrijeme tjelesnog odgoja u cipele jedne đevojke koja mi se sviđala, a ja hajvan mislio tako joj privuć pažnju 
I sad nakon čitavog desetljeća ta sjećanja me proganjaju
- ExNihilo
#569 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Joe McCarthy wrote:Kad sam imao 10ak godina znao sam stavljat zdenka sir za vrijeme tjelesnog odgoja u cipele jedne đevojke koja mi se sviđala, a ja hajvan mislio tako joj privuć pažnju
- Joe McCarthy
#570 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
A kad smo se skontali prije nekih pet-šest godina keslo sam se ko zadnji imbecil.ExNihilo wrote:Joe McCarthy wrote:Kad sam imao 10ak godina znao sam stavljat zdenka sir za vrijeme tjelesnog odgoja u cipele jedne đevojke koja mi se sviđala, a ja hajvan mislio tako joj privuć pažnju
Kad bi saznala da je tri mjeseca spavala sa čovjekom koji joj je uništio desetak starki, ne znam da li bi vam pisao na ovom divnom forumu
- Čudna sorta
#571 Re: Re:
Odlična tema, ismijah se jutros...
Ali ovo je definitivno najbolje

Zadig wrote: nakon razgovora sa "starijim" momkom od 11 godina, odlucio sam da i ja pokusam sa tim "sexom".... kaze on da zenska stvar u stvari je usisni organ kroz koji zena usisava vazduh dok ima sex, i time sprijecava da cuna ispadne iz pice.
Hajd reko.
ceko sam da budem sam.
Prvo mi je palo na pamet oralni sex, jer je tip i o tome prico.
Imao sam neku staaaru burdu, dje je bila glava zene preko citave stranice (skoro pa ko u prirodnoj velicini). Usta su joj bila polu otvorena.
Izvadim ja cunu, otvorim burdu, stavim burdu na krevet i "stavim" ga teti tamo...
Nista se ne desava. Ne kontam. On se kao nesto ucvrstio, ali nisam znao sta je to svejedno. Opet ja isto ponovim opet nista. Pogledam, taman na mjestu je a nista se ne desava...
Sjednem ja, otrgnem stranicu, i "nabijem je na cunu", Stranica se podere, a cuna konacno usla tamo "dje treba"
Opet nista, nista se ne desava, nista ne osjecam...
Hajd, reko da pokusam sa sexom.
Razmisljam, razmisljam... sjecam se rijeci jarana.... "vazduh...vuce... dise..."
i odem ja fino u spajiz i izvucem plavi OBODIN CETINJE usisivac.
![]()
Namjesim ono crijevo, skinem gadje, stavim cunu u rupu i upalim usisivac
![]()
Jao majko mila... osjetio sam nesto ali to nije bilo zadovoljstvo, nego ono, landara cuna u crijevu i od udaranje proizvodi zvuk: prrrr prrrr prrrr prrrr....
Ali dzaba, razocarenje.. nista opet mi nije jasno sta sam to krivo uradio, i reko ima li sanse da cu imati sex ikada...
U to cujem staru kako izlazi iz lifta, brze bolje se oblacim, stavljam cijev sa onom "stopicom" na crijevo u taman kad stara udje ja samo nastavim da usisavam
![]()
crven i zbunjen ko paprichica.
Stara kaze, sine sta to radis...
Usisavam mama...
Valjda mama sva srecna kontala da ja usisavam pa mi odma napravila palacinke....
isplatilo mi se "jebanje" taj dan
![]()
![]()
![]()
- Joe McCarthy
#572 Re: Re:
Meni se čudi da tvoja sorta ima najbolje priče.Čudna sorta wrote:Odlična tema, ismijah se jutros...![]()
![]()
Zadig wrote: nakon razgovora sa "starijim" momkom od 11 godina, odlucio sam da i ja pokusam sa tim "sexom".... kaze on da zenska stvar u stvari je usisni organ kroz koji zena usisava vazduh dok ima sex, i time sprijecava da cuna ispadne iz pice.
Hajd reko.
ceko sam da budem sam.
Prvo mi je palo na pamet oralni sex, jer je tip i o tome prico.
Imao sam neku staaaru burdu, dje je bila glava zene preko citave stranice (skoro pa ko u prirodnoj velicini). Usta su joj bila polu otvorena.
Izvadim ja cunu, otvorim burdu, stavim burdu na krevet i "stavim" ga teti tamo...
Nista se ne desava. Ne kontam. On se kao nesto ucvrstio, ali nisam znao sta je to svejedno. Opet ja isto ponovim opet nista. Pogledam, taman na mjestu je a nista se ne desava...
Sjednem ja, otrgnem stranicu, i "nabijem je na cunu", Stranica se podere, a cuna konacno usla tamo "dje treba"
Opet nista, nista se ne desava, nista ne osjecam...
Hajd, reko da pokusam sa sexom.
Razmisljam, razmisljam... sjecam se rijeci jarana.... "vazduh...vuce... dise..."
i odem ja fino u spajiz i izvucem plavi OBODIN CETINJE usisivac.
![]()
Namjesim ono crijevo, skinem gadje, stavim cunu u rupu i upalim usisivac
![]()
Jao majko mila... osjetio sam nesto ali to nije bilo zadovoljstvo, nego ono, landara cuna u crijevu i od udaranje proizvodi zvuk: prrrr prrrr prrrr prrrr....
Ali dzaba, razocarenje.. nista opet mi nije jasno sta sam to krivo uradio, i reko ima li sanse da cu imati sex ikada...
U to cujem staru kako izlazi iz lifta, brze bolje se oblacim, stavljam cijev sa onom "stopicom" na crijevo u taman kad stara udje ja samo nastavim da usisavam
![]()
crven i zbunjen ko paprichica.
Stara kaze, sine sta to radis...
Usisavam mama...
Valjda mama sva srecna kontala da ja usisavam pa mi odma napravila palacinke....
isplatilo mi se "jebanje" taj dan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
lajk
#573 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Eh ovako
Ja i brat bili mali,nekad poslije rata mozda 2-3 godine stari kupio golfa 2,bijeli bio,nije svako imo auto tada
Izasli ja i brat da se igramo i hajd u golf cemo malo,i sta znam posvadjamo se mi i lupam ja njega lupa on mene
i odjednom ja ne znam sta mi bi nogom pritisnem uz šoferšajbu iz sve snage i ona puce,rascvjeta se na sve strane
Ja bjezi iz auta ,brat kaze odo te ja rec..dok je on usao u kucu ja na vrhu ašlame u avliji jedem kao cijelo vrijme i pravim se budala
Al kad sam sisla fasinka kao i bratu,deset dana u kazni bili i bas nas nalupao (skupa tada sofersajba bila),ni dan danas niko osim mene i brata ne zna da sam ja to razbila
Ja i brat bili mali,nekad poslije rata mozda 2-3 godine stari kupio golfa 2,bijeli bio,nije svako imo auto tada
Izasli ja i brat da se igramo i hajd u golf cemo malo,i sta znam posvadjamo se mi i lupam ja njega lupa on mene
Ja bjezi iz auta ,brat kaze odo te ja rec..dok je on usao u kucu ja na vrhu ašlame u avliji jedem kao cijelo vrijme i pravim se budala
Al kad sam sisla fasinka kao i bratu,deset dana u kazni bili i bas nas nalupao (skupa tada sofersajba bila),ni dan danas niko osim mene i brata ne zna da sam ja to razbila
- lavorpunvode
#574 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
meni je ovo bas romanticnoJoe McCarthy wrote:A kad smo se skontali prije nekih pet-šest godina keslo sam se ko zadnji imbecil.ExNihilo wrote:Joe McCarthy wrote:Kad sam imao 10ak godina znao sam stavljat zdenka sir za vrijeme tjelesnog odgoja u cipele jedne đevojke koja mi se sviđala, a ja hajvan mislio tako joj privuć pažnju
Kad bi saznala da je tri mjeseca spavala sa čovjekom koji joj je uništio desetak starki, ne znam da li bi vam pisao na ovom divnom forumu
jao kako sam sretna sto nadjoh ovu temu, falilo mi je zdravog smijeha
- Joe McCarthy
#575 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA
Zdenka u cipeli, početak svake velike romanse.lavorpunvode wrote: meni je ovo bas romanticno![]()
jao kako sam sretna sto nadjoh ovu temu, falilo mi je zdravog smijeha