TAJNE IZ DJETINJSTVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amortizer

#376 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by amortizer »

Znam da ce me razapeti ljubitelji zivotinja, ali ja cu ispricati pa sta bude.
Nabavili mi u raji "DODZ-a" (domaca obicna dzukela :) ), sala, bio je neki skotski ovcar, popularni Lesi. Posto sam imao psa, kao i sada (nije suplja i uvlakusa gore pomenutoj gospodi) kao ono ja se razumijem i kazu meni raja da bi ga trebali naprasiti protiv "baja". Posto nisam imao praska, a izofirao da imam, ja od stare maznem deterdzenta za ves i iskuliram specijalni prasak. U fol ja maznuo od starog, jer je to neki samo takav, za mog psa. Joj, utrljali mi jadnika i sve je bilo OK, prvi mozda sat, ali poslije kad je nastala panika. Meni ga zao, ali ne smijem priznati starijoj raji. Kazem ja, garant mu ne odgovara prasak i mora se okupati, rekao moj stari, fol. Ismijali me, kazu to je znak da je dobar prasak i "baje" se razbjezale pa ga to cese. :(
Poslije sam otisao kuci i priznao starom, popusio batine, otisli po "Lesija" i odveli ga veterinaru. Marisana je ustvari bila poslije veterinara, a na kraju je "Lesi" profitirao. Bio kod nas 15-20 dana, spavao i jeo sa mojim psom,a poslije ga stari poklonio nekom jaranu.
Ima toga jos....
armin_tz

#377 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by armin_tz »

edit**
Last edited by armin_tz on 22/01/2009 23:53, edited 1 time in total.
armin_tz

#378 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by armin_tz »

*
Last edited by armin_tz on 24/11/2010 20:55, edited 1 time in total.
edin_Basket

#379 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by edin_Basket »

.
Last edited by edin_Basket on 28/10/2010 09:10, edited 1 time in total.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#380 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Latina »

ma nema veze, oprat ce to majka
:lol: :lol: :lol:

Diplomatska utjesna. :D :lol:

Procitala sam cijelu temu i sjetila se milion stvari :D al' dje cu pricat' :D mozda se @pitt nekad vrati, pa onda pilana foreva' and eva'. :D

Tema je haos. :thumbup:
atko

#381 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by atko »

Opet sam procito temu "od korice do korice" ... :D na momente sam plakao a na momete se borio za dah :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#382 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Admir_1984 »

Ja svaki dna glumio Donatela iz nindza kornjaca :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#383 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Chmoljo »

Admir_1984 wrote:Ja svaki dna glumio Donatela iz nindza kornjaca :D
:lol: :lol: :lol: joooooooooooooooooooooooooooooooooj hvala ti sad se sjetih...

kako sam ko klinac maštao da je April O'Nil moja treba, a ninja kornjače moja raja koji me pravo gotive... ono donosim pizzu Mikelanđelu a on vrišti od sreće, Splinter dok priča sa mnom oči su mu preplavljene poštovanjem

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oooooooooooo majko draga :lol:
Neelix

#384 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Neelix »

al kad se sjetim mashtarija i lazi :D jaran i ja izmisljamo kako smo obojica zivjeli na pofalicima :? i kao "ratovali" kamenjem :lol: pa smo izmislili nekog lika kojem je neko rasjekao stomak :shock: pa je pukao napola ko hrenovka :lol: :skoljka: al to je prica kao da ti ljudi fakat postoje, lazem ja njega, laze on mene :D :lol:

bio ovaj drugi jaran koji nam je dosadjivao sa pricom o tetki iz kanade :D pa sam i ja izmislio tetku iz kanade, kako mi je poslala kao neku igracku - avion u koji sjednes i mozes letit al ono kao ne moze visoko jer je djeciji :lol: a nisam im to mogao pokazat jer mi je kod nane :D

ima ovih izmisljanja jos al me stid pisat :skoljka: :lol:
Baltazar_khan

#385 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Baltazar_khan »

Neelix wrote:al kad se sjetim mashtarija i lazi :D jaran i ja izmisljamo kako smo obojica zivjeli na pofalicima :? i kao "ratovali" kamenjem :lol: pa smo izmislili nekog lika kojem je neko rasjekao stomak :shock: pa je pukao napola ko hrenovka :lol: :skoljka: al to je prica kao da ti ljudi fakat postoje, lazem ja njega, laze on mene :D :lol:

bio ovaj drugi jaran koji nam je dosadjivao sa pricom o tetki iz kanade :D pa sam i ja izmislio tetku iz kanade, kako mi je poslala kao neku igracku - avion u koji sjednes i mozes letit al ono kao ne moze visoko jer je djeciji :lol: a nisam im to mogao pokazat jer mi je kod nane :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
simpozijum delirijum

#386 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by simpozijum delirijum »

super tema ! evo i jednoga od mojih mnogobrojnih nestasluka iz djetinjstva
naime nas par deckica ukjucujuci i par curica iz dosade ciste odlucismo da se osvetimo maloj bandi vrsnjaka iz susjedne ulice
nasli smo jednuli livadicu pored rijeke Bosne koja je bila prekrivena pjeskom , u blizini je bilo par seoskih kuca i poljski WC
iskopamo mi rupu od po' metra dubine i sirine ( a lopata veca od nas ) uz muke velike , te nadjemo kantu metalnu te iz doticnoga poljskoga WC-a uz smrad nepodnosljivi ( srecom kraj oktobra ili novembar je bio , pa nije toliko smrdilo zimi ) uz pomoc iste lopate i kante napunimo tu rupu najsmrdljivijom i najpoganijom masom usirenih govana i pisake ikad zamislive !
prekrijemo mi to pijeskom ,lijepo poravnamo da se ne skonta 'i ja skinem svoju tenu i lagano sa oboda smrdonosne zamke utisnem otiske ( lafo' tu je vec neko hodao ) svoje tene
a onda zovnemo najzafrkanijeg deckica iz susjedne ulice i kazemo ;" cik' dodji do nas , smradu jedan !" i smjestimo se iza zamke
naravno on poleti ko' mahnit i ? buch! do pasa je bio u masi smrdljivoj ! zaprepascen par sekundi a zatim je poceo zvati mamu i tatu i plakati tako ocajno , da smo se sazalili na njega i pokusali ga oprati u nista manje smrdljivoj i zagadjenoj rijeci Bosni ! pritom je bio mokar cijeli jer smo mu i glavu zaronili ! ( tada je jos vise poceo plakati , te smo se razbjezali ) a on jadan vukuci se ulicom sireci nepodnosljiv smrad krenuo domu svome , suze roneci
jadnicak !
bato99

#387 Re:

Post by bato99 »

Zadig wrote:
novalic wrote:ne zamjeri zadige, masta 8-)

nego, pricaj
nakon razgovora sa "starijim" momkom od 11 godina, odlucio sam da i ja pokusam sa tim "sexom".... kaze on da zenska stvar u stvari je usisni organ kroz koji zena usisava vazduh dok ima sex, i time sprijecava da cuna ispadne iz pice.

Hajd reko.
ceko sam da budem sam.
Prvo mi je palo na pamet oralni sex, jer je tip i o tome prico.
Imao sam neku staaaru burdu, dje je bila glava zene preko citave stranice (skoro pa ko u prirodnoj velicini). Usta su joj bila polu otvorena.

Izvadim ja cunu, otvorim burdu, stavim burdu na krevet i "stavim" ga teti tamo...
Nista se ne desava. Ne kontam. On se kao nesto ucvrstio, ali nisam znao sta je to svejedno. Opet ja isto ponovim opet nista. Pogledam, taman na mjestu je a nista se ne desava...

Sjednem ja, otrgnem stranicu, i "nabijem je na cunu", Stranica se podere, a cuna konacno usla tamo "dje treba"
Opet nista, nista se ne desava, nista ne osjecam...

Hajd, reko da pokusam sa sexom.
Razmisljam, razmisljam... sjecam se rijeci jarana.... "vazduh...vuce... dise..."
i odem ja fino u spajiz i izvucem plavi OBODIN CETINJE usisivac.

:D

Namjesim ono crijevo, skinem gadje, stavim cunu u rupu i upalim usisivac

Jao majko mila... osjetio sam nesto ali to nije bilo zadovoljstvo, nego ono, landara cuna u crijevu i od udaranje proizvodi zvuk: prrrr prrrr prrrr prrrr....

Ali dzaba, razocarenje.. nista opet mi nije jasno sta sam to krivo uradio, i reko ima li sanse da cu imati sex ikada...

U to cujem staru kako izlazi iz lifta, brze bolje se oblacim, stavljam cijev sa onom "stopicom" na crijevo u taman kad stara udje ja samo nastavim da usisavam

crven i zbunjen ko paprichica.
Stara kaze, sine sta to radis...
Usisavam mama...

Valjda mama sva srecna kontala da ja usisavam pa mi odma napravila palacinke....

isplatilo mi se "jebanje" taj dan
:D :D :D :D
oplakah majke mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
exliberal

#388 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by exliberal »

davna 197 i neka...bili smo negdje 4-5 razred ako se nevaram...ja otisao kod jarana ...ljeto bilo i pitam mu mater gdje je on...kaze mi ona nesto je rekao da ide da pripremi ronilacku oprenu za mora..spremaju se na more za par dana...cuj ronilacku opremu, znam da ima masku a da je od mene uzeo tubu za disanje i to je to....ja iza kuce a oni su imali ona burad od nafte....jaran napuio bure i roni......stara ga prala tipsom....jedino je time mogla da skine masnocu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tito dragi kakvo smo mi djetinjstvo imali
joj ima jos dozivljaja....sad se pocinjem sjecat.....
ljubav_aha

#389 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by ljubav_aha »

voljela sma se igrati indijanaca i kauboja,svi su citali stripove ,zago-a i slicno,a meni su kao djevojcici stalno pravili strijelu i lukove,i bila sam u vecinu zacopana,svi su nesto bili fini prema meni :lol:

a kod jednog od njih sam isla na cas matematike,veze nenam sto prica,a mama galami na njega sto se nervira ka nista ne kontam,a ja dosla zbog njega,matematika nije bila ozbiljan problem :lol:

cesto sam se tukla,tako da sam tokom igre improvizanovanog hokeja na ledu,stupila u svadju i,tip me pokodio grudvom snejga u kojoj je bio komad leda,au,malo mi je usna prokrvarila :lol:

priznajam,uvijek sma bila u nekoga zacopana,cak sam igrala i klikera sa mojom prvom skolskom ljubavi,dok su drugarice prolazile pored nas ,smijuci se ,ah,kako mi je to samo njhivoo ponasanje islo na zivce :-)

jdnom sam svoju rodjaku ,mladju od mene,vlro lako natjerala da prosi na ulici,to sam cak i zaboravila,njena mama,poslije mnogo godna mi je to rekla
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#390 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Admir_1984 »

Dobra fora je bila napunis staru ispucanu fudbalsku loptu pijeskom i ostavis je kuda pjesaci prolaze i kad naidje neko zanimljiv ide cuveno "eto je jarane" :D :D
cHupjahalic@

#391 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by cHupjahalic@ »

ja sam tako igrala se sa djecom, bilo mi je 3-4 godine, nadjemo dosta staklenih flasa od ulja, ja sam zavlacila prstice koliko sam mogla, odem na cesmu da ih operem kad ne ide. :-? peri, peri... al` jok, moje ruke i dalje nisu kako su prije bile. :sad:
odem kuci placuci... mama rijesila problem sa toplom vodom i deterdzentom. mogu misliti moje srece tada. :D :lol: :lol: :lol:

je li iko od vas pravio kolace od zemlje i vode? :D mi smo to stalno radili, cak i prosijavali "brasno". :D
al` je bilo najgore kad dodje period jeseni, pa koza na ruci ispuca... krokodilske suze brat i ja lijemo kad nam mama namaze ruke kremom pa gore ruke poslije. :D :lol: :lol:
atko

#392 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by atko »

Admir_1984 wrote:Dobra fora je bila napunis staru ispucanu fudbalsku loptu pijeskom i ostavis je kuda pjesaci prolaze i kad naidje neko zanimljiv ide cuveno "eto je jarane" :D :D
Mi smo loptu filovali kuglom od 5kg :D ... a bio jedan Ferid, ono glavna lola kad naidje ulicom imo 22-23 godine a mi 13-14 ... vazda nas nesto maltretiro ... i skuzimo mi njega da je proso ulicom ... posaljemo izvidnicu na bajcu :D kaze eto ga vraca se ... i mi namontiramo tu loptu ... ide on ugleda loptu i zaljece se sa jedno 10 metara :lol: :lol: :lol: ... samo je mali prst slomio :lol:

A negdje '88 ili '89... ja i jedan moj jaran 10 i 9 godina ... skuzili da moj prvi komsija ode sa porodicom na izlet ... a prije su se kuce zaklucavale i kljuc ostavljo ili pod otirac ili na stok od vrata ... to si bila vremena a sad i katanav moras zakljucavat drugim katancom :lol: :lol: ... u glavnom uzmemo mi neku letvu dohvatimo kljuc i uletimo covjeku sve isprevrtali , zajebavali se, pod jednom saksijom bila ona novcaniza TITO :lol: 500 necega ne sjecam se ... i bilo je kao to ne diraj to nas ne zanima ... maznuli samo kologram kocke :lol: :lol: :lol: ... i naravno frka kad su dosli ... dje su pare, dje je puska i pistolj :lol: :lol: :lol: ... i onda dolazi moja amidzicna koja nas je krisom smekala kako smo usli i izasli i otkuca nas uredno ... naredni dani su bili bolni :D
Skyfox

#393 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by Skyfox »

cHupjahalic@ wrote:
pa izvuci i ostale price iz rukava, kome ih cuvas? :D :lol: :lol:

sad ce nam se mozda i Skyfox pridruziti. :D :D
veciina je otisla u zaborav nazalost.

oko ovoga bi i danas mogao za vratove sa starcima. Kao mastovito dijete uvijek je bilo pomalo "dodavanja" na stvarnu pricu :D Stariji brat mog druga nam je uvijek pricao kako ima tigra na tavanu. I mi ga jednom prislilimo da nas uvjeri ili mu necemo vjerovati (a ustvari ubjedeni bili 100% :D ) I hajd jedan dan zove nas par smrkavaca u kucu dok tigar ko biva spava, penjemo se na sprat kad pocose zidovi da se tresu, slike padaju, urlici, rezanje... :shock: Mi se skamenili i trk kud je ko stigao. Ja kuci odletim i ispricam kako komsije imaju tigra na tavanu a moji na mene te ne lazi, sta izmisljas :lol:
Dok smo se mi penjali stepenicama cijela porodica od tog druga inace velike saljivdzije su skakale na spratu, lupali po zidu i rezali ali s 5 godina ne treba ti puno da se prepadnes, a to sam sazano tek puno godina poslije...
I danas kad mi nesto satrci ne vjeruju pitaju jel to ko onaj tigar na tavanu... Nikad ne saznase istinu, a ja sam dugo govorio stvarno je bio :lol: et nepravde
neshto

#394 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by neshto »

2 svijetleća metka = 2 belaja :-D

1. našli mi 2 signalna metka u dvorištu zgrade i naravno odmah kod mene da vidimo šta to ima unutra (bilo nam 12-13godina).
otvorimo ih mi laganini, barut na jednu stranu "zrno" na drugu, barut odvojimo na više gomilica i zapalimo što i nije bio neki doživljaj.
belaj tek počinje kanon što smo raskomadali punjenje i zapalili jedan komadić. on je automatski jaranu ispao iz ruke i zapalio mu trenerku i spržio po butini, nastavio je dalje letati po sobi ko leptir i spržio dobar dio fotelje i na kraju napravio rupčagu na tepihu i zarovio se u parket. mislim da smo imali sreće... :lol:
jaran dan danas ima ožiljak...

2. budući da smo našli dva metka, imali smo još jedan i hejbet mašte. drugi je trebao biti "ispucan", ali kako?
signalni meci su podebeli i počeli smo tražiti odgovarajuću cijev. najprikladnija je bila cijev od usisivača u koju je metak ulegao ko naručen.
drugi problem je bio kako ga ispaliti, nismo se odlučili za opciju "udaranja" već smo metak stavili u cijev i zadnji dio u vatru, cijev uperili u smjeru gdje je trebao letiti. kad je okinuo i osvjetlio par kvartova mi smo se bacili u neki jarak ko u filmovima i nakon toga počeli trčati ko ludi prema našoj zgradi.
zaboravih spomenuti da je bio kraj '91 i da su nas zaustavile mahalske straže i pitali šta je bilo, mi samo rekosmo da je neko pucao i da smo se prepali.
ta noć je bila burna, bilo je povremenog pucanja, digla se mahala na stražu a sutradan je čak i na radiju bilo. ipak najveći belaj je bio sa mamom kad je skontala da je cijev od usisivača blago promjenila oblik i boju...

bude još...
pustopoljina

#395 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by pustopoljina »

najbolja tema na sa-x...treba je "zalijepiti"
ja se ne mogu niceg sjetiti,samo kad procitam-kazem-pa i ja sam tako..potiskivanje cuda radi :-)
pogresna

#396 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by pogresna »

Neelix wrote:al kad se sjetim mashtarija i lazi :D jaran i ja izmisljamo kako smo obojica zivjeli na pofalicima :? i kao "ratovali" kamenjem :lol: pa smo izmislili nekog lika kojem je neko rasjekao stomak :shock: pa je pukao napola ko hrenovka :lol: :skoljka: al to je prica kao da ti ljudi fakat postoje, lazem ja njega, laze on mene :D :lol:

Odlično!Baš se ismija! :D
:thumbup:
cHupjahalic@

#397 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by cHupjahalic@ »

:lol: :lol: :lol: :lol: nasmijah se novim jutarnjim pricama. :D :lol: :lol:

vidim Neelix je pisao o laganju. mislim da smo svi prolazili kroz te faze, na ovakav ili onakav nacin. :D

meni je moja jaranica tako pricala kako je isla u Njemacku svom momku :D :lol: , a posto je to ponavljala stalno i ja sam na kraju samu sebe uvjerila da i ja imam momka u Njemackoj (jedan mali iz komsiluka) i da smo jednom iznajmili bazene u Mostaru :D :D i sami se kupali. :D :lol: :lol:
btw... ja prvi, a ona treci razred. :D

ova prica je vjerovatno bila inspirisana Dinastijom :D jer igrale smo se cesto glumica... moja omiljena je bila Semi Jo (Heather L.). :D :lol: :lol: :lol: :lol:
atko

#398 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by atko »

- sa 6-7 godina nikako nisam mogao da rijesim misteriju zasto se vidim naopako kada se ogledam u kasiku sa unutrasnje strane :lol:

-sa 8-9 godina "izdavao" sam vozacke svim jaranima za bicikle, romobile i slicno ... sa unustrasnje strane sam slova kuco masinom(narandzasta, olimpija:)), a sa vanjekse strane sam flomasterima svojerucno radio dizajn :lol: :lol: :lol:
tinchy

#399 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by tinchy »

Kad sam bila prvi razred, sa svojom uciteljicom sam bila kao pas i macka.. Za svaki belaj ja sam bila dezurni krivac. I jednom kad me ona napala po ko zna koji put ja sam njoj lijepo odbrusila: "E pa, da znate, doci ce moj tata pa ce vas prebit'" :lol: :lol:

Dosao rodjak kod mene i sestre posto su nasi starci negdje otisli... I sad ja najmladja od nas troje i oni mene uvijek izbacivali iz svog drustva. I nesto su se oni igrali na kaucu i sad hocu i ja, ali oni ne daju. I ja fino sjednem i gledam.. Meni vise dosadilo gledati pa hocu i ja da se igram. I sad rodjak meni brani, ne da mi da pridjem njima i pocnemo se mi nesto gurati po onom kaucu.. i samo se cuje nesto tup, kad odvalio se naslonjac kauca.. :D Mene strah sta ce mama reci kad dodjem, sigurno ce me razbit! :-) I ja fino nabacam jastuka da se ne vidi da je odvaljeno i odem i mami operem sudje (lafo nece mi nista ako joj operem sudje). Zavucem se ja u krevet poslije toga, ne smijem izaci iz sobe. Dosli starci vide gomila jastuka, ode mama u kuhinju ono sudje sve slozeno, oprano :D Ne moram vam ni govoriti da je stara odmah skontala da sam neki belaj napravila.. :D :D

Kad smo bili mali rodjak i ja smo uvijek provodili dane kod nane, i vazda smo izmisljali neke igre da nam ne bude dosadno.. tako smo odlucili igrati se taksija.. Nana imala lijepu, zelenu fotelju koju smo mi iskoristili za taksi :D Kad smo napravili taksi skontamo nemamo volana, odem ja u kuhinju i od nane uzmem neki metalni lonac :D I tako rodjak se popeo na fotelju a ja sjedim ispred fotelje, lafo to zadnje sjediste :lol: I rodjak sad glumi ono auto, kocnice ovo ono a meni se ne svidja sto on stalno onim loncem mota u lijevo.. I ja njemu fino par puta kazem: "Daj ne vozi se tako bolan, moras malo motati i desno!" Rodjak ne obraca paznju.. A ja vec blago iznervirana vrisnem kako se nece vise igrat taksija jer ne zna vozit.. A rodjak uze lijep onaj lonac i tresnu mi na glavu :lol: :lol: :lol: Nikad mi vise nije palo napamet da naredjujem :D
lamarab

#400 Re: TAJNE IZ DJETINJSTVA

Post by lamarab »

Imali smo 6-7 godina i tad je u poticaju jos uvjek bila fića. Sjednemo Sanekla i ja naprijed, a ostalih 4-oro, nazad spustimo rucnu...i puuufff u auto ispred...!!!
Vise niko ne ostavlja otkljucan auto!!!
Post Reply