Tabui od 8 sati i do-edukacije...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#76 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Chmoljo »

Bloo wrote:

pozeljeh te nesublimalno :D a mrsko mi da te zaskacem u tramvaju
nos' te đavo :D
Not My Idea

#77 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Not My Idea »

sto bih joj i halalila glupost, ne mogu to sto je u SBB-u

al je i ova iz SIPE... Kristina... :-)
frx

#78 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by frx »

touch brain wrote:
kritichar wrote:ljubomorni ste na selmu
strasno sam ljubomoran..i ja zelim biti nepismen i biti nesposoban sastaviti jednu smislenu recenicu :run:

I na osnovu ovih kvalifikacija dobiti posao u KCUS-u :lol: :lol:
lavorpunvode

#80 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by lavorpunvode »

na faci joj se vidi da je prava ona rumena seljancica :oops:
Nokija

#81 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Nokija »

Samo kod nas moze osoba sa ovakvim CV biti PR najvaznije medicinske ustanove u drzavi.
I samo kod nas moze jedan sumo hrvac reklamirati knjigu o tajnama poslovnog uspjeha.
Tesko nama.
rajvoSa0

#82 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rajvoSa0 »

Ajmo ovako, mala je imala sitniju stelu, ali recimo da je savjestan radnik. Ovo je sprdnja posao, sprdnja drzava, ali ljudi koji imaju veze sa KCUS kazu da je mala pouzdan radnik.

Dalje, da ima seljacku, ruralnu facu, definitivno ima. I ne znam sto se pojedini pale na ovo ko sibice.

U nasoj dragoj bej ha, DA, postoje ljudi koje cim pogledas iz aviona vidis da je sa relacije tipa Foca/Ilijas/Sandzak (jos gore ako je crnogorski dio) ili neka druga slicna primitivna pripizdina.
starii

#83 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by starii »

žalosno je da KCUS ne pise o pojedinim doktorima i sestrama koje daleko bolje rade nego ova glasnogovornica....eto zasto mi izdvajamo pare za zdravstvo da bi se ovakva zaposlila...
insomnia78

#84 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by insomnia78 »

rajvoSa0 wrote:Ajmo ovako, mala je imala sitniju stelu, ali recimo da je savjestan radnik. Ovo je sprdnja posao, sprdnja drzava, ali ljudi koji imaju veze sa KCUS kazu da je mala pouzdan radnik.

Dalje, da ima seljacku, ruralnu facu, definitivno ima. I ne znam sto se pojedini pale na ovo ko sibice.

U nasoj dragoj bej ha, DA, postoje ljudi koje cim pogledas iz aviona vidis da je sa relacije tipa Foca/Ilijas/Sandzak (jos gore ako je crnogorski dio) ili neka druga slicna primitivna pripizdina.
Sto bi reko CNN "i OTO je Bosna i Hercegovina"

Sent from my iPhone using Tapatalk
rajvoSa0

#86 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rajvoSa0 »

insomnia78 wrote:Sto bi reko CNN "i OTO je Bosna i Hercegovina"

Sta rece? Budi malo jasniji..
Ridjobrki

#87 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Ridjobrki »

Ne kontam fol sa seljačkom facom, ja je baš nalazim atraktivnom... Još kad je zamislim u vunenim čarapicama...

Image
ultima_palabra

#88 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by ultima_palabra »

Hajd vidi se iz prve da cura nije baš nešto sa intelektom, a da se fura da jeste... ali zar nije sramota redakciju klixa da ovako nepismen intervju izađe na portalu? Za ovako nešto bi novinar i urednik trebali dobiti otkaz.
Škobo Habu

#89 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Škobo Habu »

Chmoljo wrote:
StupskaBitanga wrote:Referencu sticala u Avazu i njihovoj TV alfa. Zbrojite 2 i 2 sve ce vam biti jasno

no, kako je znam iz osnovne škole, uzdržaću se :D neko će reći da sam ljubomoran :D
Konkretno me interesira je li i ona posljedica Dahićevog dovođenja zemljaka, i štelovanja istih na pozicije, iz mitskog Kamenska u obećani Šeher???
Škobo Habu

#90 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Škobo Habu »

StupskaBitanga wrote:Evo citajte izmedju redova sve vam je receno
http://www.expressmag.ba/intervju/5225- ... -zene.html
Prati se DANU, prati...
starii

#91 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by starii »

ultima_palabra wrote:Hajd vidi se iz prve da cura nije baš nešto sa intelektom, a da se fura da jeste... ali zar nije sramota redakciju klixa da ovako nepismen intervju izađe na portalu? Za ovako nešto bi novinar i urednik trebali dobiti otkaz.
i klixovci i generalni direktor KCUS bi se trebali stiditi zbog ovakvog intervjua....
rajvoSa0

#92 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by rajvoSa0 »

Sta ne kontas?

Ne umanjujem ja niciji uspjeh, ima dosljaka u Sarajevu koji su napravili mnogo toga dobrog ovom gradu. Pa nije moja porodica u Sarajevu 800 godina, i oni su odnekud dosli.. doduse malo, malo vise prije ovih ali dobro. :D Evo danas prolazim pored jedne institucije, Focaka na kilometar mozes prepoznati.. stas, glOOva, glas..

Evo pogledaj ti ovog mazluma.. dakle, njemu iz ociju viri njegova Foca, yebala ga ona, sto nije ostao na brdu sa kog je dosao.

Image

Image
Havatar

#93 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by Havatar »

Nista novo , dokoni ljudi se smiju onima koji rade :roll:
iz zadnje klupe

#94 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by iz zadnje klupe »

Podsjeti me na ovu plavokosu drugaricu iz filma "Život sa stricem" koja je Austriju proglasila za kontinent, ko je gledao film znaće o čemu pričam...
shibonja

#95 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by shibonja »

Meanwhile in Bosnia :lol:
kamen spoticanja

#96 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by kamen spoticanja »

ja da imam kakvu firmu dje treba PR Biljani Jandric bi dao bjanko cek da sebi napise platu :thumbup:
btw pouzdano znam da joj je novi menadjment KCUS odmah na pocetku mandata porucio da je bivsa
insomnia78

#97 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by insomnia78 »

rajvoSa0 wrote:
insomnia78 wrote:Sto bi reko CNN "i OTO je Bosna i Hercegovina"

Sta rece? Budi malo jasniji..
Pa i Foča, Rogatica, Višegrad i ostale "vukojebine" su takodje BiH
I stanovnici ovih mjesta, ma koliko "seljačku" facu imali su ipak drzavljani i stanovnici Bosne i Hercegovine, sve smo to mi
Ne mozemo valjda zabraniti takvim ljudima pojavljivanje na TV-u, da nas ne sramote svojim seljackim fizionomijama

kanocale

#98 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by kanocale »

ultima_palabra wrote:Hajd vidi se iz prve da cura nije baš nešto sa intelektom, a da se fura da jeste... ali zar nije sramota redakciju klixa da ovako nepismen intervju izađe na portalu? Za ovako nešto bi novinar i urednik trebali dobiti otkaz.
pretjera ga ti.da se za nepismenost na portalu dijele otkazi ko bi ostao?
costacurta

#99 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by costacurta »

rajvoSa0 wrote:Ajmo ovako,

....da ima seljacku, ruralnu facu, definitivno ima. I ne znam sto se pojedini pale na ovo ko sibice.

Moja opaska da vuče na ljankuse nema veze sa mjestom rođenja niti porijeklom. Ako malo pogledaš "mala" je odlučila da s izsamoreklamira zbog (100% sam siguran) predstojećih izbora. Neko spomenu SBB, Ilidža i to. Ok, poštujem, ali ako si već odlučila da se "prikažeš" onda treba da očekuje i komentare na prikazano a ne zaključati komentare na prilog i 600 fejzbuk lajkova i preporuka za 3 sata.
Ja kako sam je doživio i zašto je ljankase je:
1. Stajling-oblačenje...... brateee, očajno :sad: . Kad sam vidio kombinaciju tamnoplave koše na tufnice, bijeli sako i crne da li hlače ili suknja nisam siguran pao sam sa stolice.
2. Kosa..... tuga, čemer i jad. Duga kosa do pola leđa, neuredna, bez ikakve boje, živosti. Mogla je barem uzeti onu knu :D
3. Osmijeh..... ona je PR (bar tako kaže) a na 4 slike koje su postirali niđe ni trunke osmijeha, pa PR si jebote, radiš sa ljudima ne u pogonu sa CNC mašinama, daj malo razvuuuuzi usne, nasmij se.
4. Gard/stav... vidi se toliko neiskustva i nesigurnosti da lopatom možeš utovarati
5. Čuka... vjerujem da je situirana dovoljno da si kao KCUS PR može kupiti Rolex, ali ofirno ga ističe i njoj stoji baš k'o čuka :D

Eto, ovo bi mogla da iskoristi i shvati i kao dobar savjet i sugestije, nikako kritike. :kiss:
karanana

#100 Re: Selma Mulić, glasnogovornica KCUS-a i njeni tabui

Post by karanana »

kamen spoticanja wrote:ja da imam kakvu firmu dje treba PR Biljani Jandric bi dao bjanko cek da sebi napise platu :thumbup:
btw pouzdano znam da joj je novi menadjment KCUS odmah na pocetku mandata porucio da je bivsa
kome je porucio?
biljani ili selmi?
Post Reply