Znaš kakav ja imam utisak? Da bi naši ljudi najradije spičili negdje i to odmah, al` da tamo ima brate rahatluka k`o u Bosni, pa da divane po čitav dan i dignu sve četiri u zrak jer svaki čovjek ima nafaku zbog čega će mu, radio ne radi, dati bog.muha_sa wrote:vidim da se ovdje satrase kontajuci kako se "ispalit"meni su te teme najdraze--pricam s rajom od moje djece koji kurcem ne mrdaju al bi se vrlo rado ispalili--kad ih upitam gdje bi i kako
paa-paaa--mi bi malo na crno
cika Muha svasta nesto proso--nema guzovace nigdje--pogotovo sad--nema rata-nema izbjeglica
more bit bidne--eeee
ondaK mozda i uspiju se ispalit
Skont`o sam sve i u tvom postu koji si napisao prije ovog...muha_sa wrote:zato sam napomeno za naseg dragog Faira----logorasi su tad mogli da biraju zemlju u koju zele.
--ko skonto skonto
Btw. bio sam u logoru skoro 20 godina, uhvatili su me još prije raspada Jugoslavije i mučili najgorim metodama (više puta sam čak i silovan od strane tri plavokose dugonoge sisate žene zbog kojih se svaki put kada ih neko pomene stresem od straha kao prut na vjetru) sa ciljem doznavanja ciljeva koje imamo namjeru napasti, a imam i certifikat...
K`o skont`o skont`o...