Sva bijeda komunistickih proslava...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
andrija2007

#101 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by andrija2007 »

Posalji pp postavljacu teme, mozda ti on kaze gdje, al nisam siguran u rezultat, ima dosta konkurenata.
zonbirile

#102 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by zonbirile »

andrija2007 wrote:Posalji pp postavljacu teme, mozda ti on kaze gdje, al nisam siguran u rezultat, ima dosta konkurenata.
-------------------------------------
odgovorio mi moraš raditi testove.
opet ja

#103 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by opet ja »

Basta wrote:Prode 1 maj i prode 25 maj a ostade tona smeca, pivskih i raznoraznih flasa. Nista novo. Iz godine u godinu isti scenariji. Gomile pjanih, podivljalih, zabreklih. Pa dokle vise? A sve sama "gradska raja" za koju su drugi papci, doslje koje neznaju hodat asfaltom... E jadan je taj komunizam i sociajlizam..
Ali zato za vjerske praznike imamo "samo" nekolicinu mrtvih i 68 povrijedjenih http://www.sarajevo-x.com/clanak/081209005 :wink:

Prije nego sto napises ovako nesto dooooooooobro razmisli...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#104 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by Chmoljo »

opet ja wrote:
Basta wrote:Prode 1 maj i prode 25 maj a ostade tona smeca, pivskih i raznoraznih flasa. Nista novo. Iz godine u godinu isti scenariji. Gomile pjanih, podivljalih, zabreklih. Pa dokle vise? A sve sama "gradska raja" za koju su drugi papci, doslje koje neznaju hodat asfaltom... E jadan je taj komunizam i sociajlizam..
Ali zato za vjerske praznike imamo "samo" nekolicinu mrtvih i 68 povrijedjenih http://www.sarajevo-x.com/clanak/081209005 :wink:

Prije nego sto napises ovako nesto dooooooooobro razmisli...
ali kako ne kontaš? "oni" se i ne furaju da su urbani :D nego im crnjak što "smo" isti :D
Bandierra Rossa

#105 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by Bandierra Rossa »

bhxxl wrote:jednostavno kome je do kumunizma eno mu kuba kina i sjeverna koreja ... nek uzivaju u slobodi i blagodatima tih zemalja ... dajte liberalizma i demokratije ...
Evo ti jedan spot koji na jako simpatičan način objašnjava pojam liberalizma i demokratije:

http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY

Enjoy America...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#106 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by -LIBERO- »

Bando crvenaaa,bandoooo crveeenaaaa :D :D :thumbup: :bih:

Image
tempora

#107 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by tempora »

A sta bi to vi i jedni i drugi ovdje da dokazete? :? Ko biva komunisti prosipaju smece, jer su komunisti, vehabisti mlate akademike jer su vehabisti, ateisti su cistunci, a vjernici peksini....Ima li jos nebuloza? :?
Jos samo cekam kada ce se po gramima poceti objasnjavati ko je vise uprljao, a ko je manje primitivan. :twisted:
Svaka vam cast inteligencijo, otisli ste korak dalje od civilizacije u kojoj se smece jos razvrstava po papiru, plastici ili staklu...Vi po ambalazi znate ko je vec kojeg zivotnog, nacionalnog ili religioznog opredjeljenja. :roll: I ako je ko zrtva u cijeloj prici onda je to okolis u kojem zivite i u kojem se nadmurujete.
I sto bi rekli, volovi su spori a zemlja je strpljiva. :sax:
HAVANA

#108 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by HAVANA »

Dje si basta,pickin dušmanine :lol:
Koga ba ti ložiš?
avicena

#109 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by avicena »

Ovdje se mora voljeti Tito i tekovine komunizma i samoupravnog socijalizma inace se koriste sljedece premise...

-cetnici i ustase ne vole gibanicu
-avicena ne voli gibanicu
-avicena je cetnik ili ustasa (samo trebamo pogoditi to) :zoka:
dariomiamigo

#110 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by dariomiamigo »

ovi (sda,sdp,szbih) ne mogu okrečit što tito napravi
avicena

#111 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by avicena »

dariomiamigo wrote:ovi (sda,sdp,szbih) ne mogu okrečit što tito napravi
Svi su prosli Titin obrazovni sistem. Ako su ucili ONO i DSZ i marksizam, trebali su i krecenje na OTO. Negdje je Suvar fulio kada radio reformu obrazovanja.
Basta

#112 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by Basta »

Bacanje smeca, povracanje i urlanje na otvorenom je stvar opste kulture (citaj nekulture) koju covijek dobije kroz kucno i skolsko obrazovanje. Dakle, konkluzija bi mogla biti, tesko nama sa ovakvim akademcima, ovakvim obrazovnim sistemom i ovakvim praznicima.
I jos nesto za ove napaljene titoiste, maoiste, lenjiste, marksiste... komunizam nije dao ljudima da razviju svoj identitet, vec im je nametao vjestacki komunisticki identitet pun bratstva i jedinstva, proletera koji lete u nebo, petokraka koja sijaju na glavi, partizanskih bluzi... i bas zbog tog potisnutog nacionalnog identiteta je doslo do rata. Dosla demokratija, naslage potisnutosti progovorile, ljudi poceli traziti svoj identitet, pomijesali ga ustastvom i cetnistvom i rat je nastao. Dakle komunisti su nam u stvari skrojili svu ovu nasu noviju istoriju i kumovali nasoj danasnjoj sudbini Tek onda kad Bosnjak bude svjestan svog identiteta, svoje kulture, svoje vjere, a isto tako i Srbin i Hrvat, onda je moguce pricati o nekom novom demokratskom i humanijem sistemu. U protivnom tesko nama sa akademcima i 25-im majevima.
Bandierra Rossa

#113 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Iskreno,mislim da se tebi spava a da ti to ne znaš.
HAVANA

#114 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by HAVANA »

Teško nama sa vašom svjesnošću :-)
Eto vas pa se koljite.Mene ste jednom izradili i uništili mi najbolji dio mladosti ,nećete više.
Serem vam se u torove vaše.
andrija2007

#115 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by andrija2007 »

andrija2007 wrote:
JThomas wrote:
andrija2007 wrote:Bacanje smeca je stvar opste kulture kao i kucnog odgoja, i nema puno veze ni sa vjerom ni sa ideologijom.
kao što rekoh, pokušaj nacrtati postavljaču teme.

koji vjerovatno i kad gripu dobije za nju krivi "komunjare"...
Ma po meni, postavljac teme je jedan od dezurnih provokatora, e sad iz ubjedjenja ili po nadnici, ne znam.
Evo, vrlo rado citiram sebe!
Basta, kaže se čovjek a ne čovijek. Šta si ti od ovo dvoje?
Bandierra Rossa

#116 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Mislio sam da mu napišem da se ne kaže Lenjisti nego Lenjinisti,i da se ne kaže partizanskih bluzi nego bluza,ali ipak neću...
andrija2007

#117 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by andrija2007 »

Bandierra Rossa wrote:Mislio sam da mu napišem da se ne kaže Lenjisti nego Lenjinisti,i da se ne kaže partizanskih bluzi nego bluza,ali ipak neću...
Ma nemoj, mogao bi se uvrijediti.
HAVANA

#118 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by HAVANA »

:D
bhxxl

#119 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by bhxxl »

ko je protiv odma je infobirovac :skoljka: :run:
andrija2007

#120 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by andrija2007 »

Havana, ko ružio?
fakat

#122 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by fakat »

Bandierra Rossa wrote:Evo jedna za "la(h)ku noć":

http://www.youtube.com/watch?v=8_tAWFwB ... re=related

:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
ako si u ovome fazonu, potrazi bilo sta o navijacima Ternane, fakat su legende ljudi.
lopta

#123 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by lopta »

Papanijada ispred Tite.

Isti dan u Tuzli komemoracije za najveci masakr, 71 poginulih, preko 150 ranjenih, medjutim ko se toga sjetio, da nece oni koji pobjegose '92 ili oni domaci spijuni koji odavase informacije cetnicima gdje su najveci redovi naroda za granatiranje, ahaaa....

Bitno je da su komunisticki omladinci napravili papanijadu u centru Sarajeva. :bih:
Basta

#124 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by Basta »

Fakat im nije lako. Zele da se u vrate 70-e. Zele da se vrati tito, radne akcije, sletovi i stafete... Dako shvate da povratka nema. Trebat ce im vremena, ali eto vrijeme radi za njih.
opet ja

#125 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...

Post by opet ja »

Basta wrote:Fakat im nije lako. Zele da se u vrate 70-e. Zele da se vrati tito, radne akcije, sletovi i stafete... Dako shvate da povratka nema. Trebat ce im vremena, ali eto vrijeme radi za njih.

opet se ti javljas...sta kazes na ovo???...za ovo nemas odgovor ili ipak da...bolje je da sutis!

http://www.sarajevo-x.com/clanak/081209005
Post Reply