stanari iznad vas
-
denita13
#1 stanari iznad vas
Neznam dali je neko imao slicno iskustvo. Radi se o sljedecem. Iznad moga stana je doselio podstanar koji je stomatolog. Po cijelu noc radi za raznim zujalicama, prave proteze. Zvali smo policiju ali niko nista navodno nema dokaza, nemogu da ga uhvate na licu mjesta, jer se na tom spratu zakljucava lift iza 12 sati. Taj zvuk niko necuje od komsija osim mene ispod. Jer je stan dosta izolovan. To izluduje covjeka. Da li neko zna koju inspekciju mogu da zovem povodom ovoga slucaja.
- Edin H.
#2 Re: stanari iznad vas
Postani obozavalac muzike Motorheada
Mislim da ce ubrzo doci komsija da se tebi zali na buku

Mislim da ce ubrzo doci komsija da se tebi zali na buku
- atko
#3 Re: stanari iznad vas
a) Nabavi neki strasno dobar bas ... da lupa da mu proteze zveckaju na stolu
b) Zaprijeti mu da cesrazglasiti da boluje od hepatitisa c ili side
c) Nalupaj ga
d) vazno je da se ne puca i da je ziva glava
c) Nalupaj ga
-
maxell_sarajevo
#4 Re: stanari iznad vas
Polomi mu prste kojima busi te proteze ili sta vec radi 
-
shambho
#5 Re: stanari iznad vas
Poc cijelu noc??

Pod d) je najbitnijeatko wrote:a) Nabavi neki strasno dobar bas ... da lupa da mu proteze zveckaju na stolu
c) Nalupaj ga
-
MAN-lion's coach
#6 Re: stanari iznad vas
..........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:57, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: stanari iznad vas
Bog je ljudima dao razum i moć govora. Razgovaraj sa tim komšijom - podstanarom.denita13 wrote:Neznam dali je neko imao slicno iskustvo. Radi se o sljedecem. Iznad moga stana je doselio podstanar koji je stomatolog. Po cijelu noc radi za raznim zujalicama, prave proteze. Zvali smo policiju ali niko nista navodno nema dokaza, nemogu da ga uhvate na licu mjesta, jer se na tom spratu zakljucava lift iza 12 sati. Taj zvuk niko necuje od komsija osim mene ispod. Jer je stan dosta izolovan. To izluduje covjeka. Da li neko zna koju inspekciju mogu da zovem povodom ovoga slucaja.
- Jack Be Nimble
#8 Re: stanari iznad vas
Barem nemas par ispod tebe da se maze svaku noci i jutro po 45 minuta i ti cujes sve. Kada me muskarac vidio jedno jutro ne naspavanog odma se izvinuo i reko "izvini, ali ona se tako stalno dere". Kasnije sam saznao da je to poznato citavoj zgradi, kad se oni maze nema spavanja.
- red387
#9 Re: stanari iznad vas
Taj je barem kulturanJack Be Nimble wrote:Kada me muskarac vidio jedno jutro ne naspavanog odma se izvinuo i reko "izvini, ali ona se tako stalno dere".
- karanana
#10 Re: stanari iznad vas
e ja sam taman mislio da sam cuo sve kritike na racun stanara u stanovima iznad.....to je bilo dok nisam otvorio ovu temu i procitao ovaj problem.
- h_poaro
#11 Re: stanari iznad vas
Prvostepeni organ:denita13 wrote:Neznam dali je neko imao slicno iskustvo. Radi se o sljedecem. Iznad moga stana je doselio podstanar koji je stomatolog. Po cijelu noc radi za raznim zujalicama, prave proteze. Zvali smo policiju ali niko nista navodno nema dokaza, nemogu da ga uhvate na licu mjesta, jer se na tom spratu zakljucava lift iza 12 sati. Taj zvuk niko necuje od komsija osim mene ispod. Jer je stan dosta izolovan. To izluduje covjeka. Da li neko zna koju inspekciju mogu da zovem povodom ovoga slucaja.
Služba za inspekcijske poslove opštine na kojoj se nalazi stan
Drugostepeni organ u Kantonu Sarajevo:
- Kantonalna uprava za inspekcijske poslove
- Inspektorat za urbanizam, građevinarstvo, komunalnu djelatnost i ekologiju -
- Bulevar Meše Selimovića do br. 12
- Inspektor EDIN ĆIBER dipl.ing.chem.
- Tel: 033 770-100 (centrala)
Zakon o zaštiti od buke Kantona Sarajevo ("Službene novine Kantona Sarajevo, broj 26/07")
-
bambi:)
#12 Re: stanari iznad vas
Mislim da prvo trebaš porazgovarati sa vlasnikom stana da urgira,ukoliko ne uspije otiđi direktno tom stomatologu i reci otvoreno da te ta buka ometa a uzmi u obzir i mogućnost da vjerovatno nema prijavljenu djelatnost za protetiku jer njih ne mogu pohvatati koliko ih radi ilegalno, eto nadam se da ćeš uspjeti,sretno 
-
Eborg
#13 Re: stanari iznad vas
Dobro si prošao, bolje slušati dobar seks nego one odvratne bušilice.Jack Be Nimble wrote:Barem nemas par ispod tebe da se maze svaku noci i jutro po 45 minuta i ti cujes sve. Kada me muskarac vidio jedno jutro ne naspavanog odma se izvinuo i reko "izvini, ali ona se tako stalno dere". Kasnije sam saznao da je to poznato citavoj zgradi, kad se oni maze nema spavanja.
- mofo33
#14 Re: stanari iznad vas
polomi mu zube
tako ce sam sebi praviti proteze, ali ce ti bar biti merak slusati kako ih pravi
tako ce sam sebi praviti proteze, ali ce ti bar biti merak slusati kako ih pravi
- Zox
#15 Re: stanari iznad vas
Izvini jos jednom, komsijaJack Be Nimble wrote:Barem nemas par ispod tebe da se maze svaku noci i jutro po 45 minuta i ti cujes sve. Kada me muskarac vidio jedno jutro ne naspavanog odma se izvinuo i reko "izvini, ali ona se tako stalno dere". Kasnije sam saznao da je to poznato citavoj zgradi, kad se oni maze nema spavanja.
- red387
#16 Re: stanari iznad vas
Zox wrote:Izvini jos jednom, komsijaJack Be Nimble wrote:Barem nemas par ispod tebe da se maze svaku noci i jutro po 45 minuta i ti cujes sve. Kada me muskarac vidio jedno jutro ne naspavanog odma se izvinuo i reko "izvini, ali ona se tako stalno dere". Kasnije sam saznao da je to poznato citavoj zgradi, kad se oni maze nema spavanja.