...... Sta znaci kompleks?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#26 Re: Sta znaci kompleks?
Idi bolan vishe, ... idi, ...
...... 
...... - anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#27 Re: Sta znaci kompleks?
ma neee... profulao si to.ugledan_clan wrote:Ovo je moja prva tema, imam 14 godina i idem u 8 razred. Cuo sam za rijec komleks. Sta to znaci? Jel to kad imas dosta para ili kad imas dvije djevojke?
nije 2 djevojke, već 3. to ti je kad imaš 3 djevojke.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#28 Re: Sta znaci kompleks?
komplex je ustvari frustracija.
-
IHAVEDREAM
#29 Re: Sta znaci kompleks?
Ovako, Torabi bi bio mnogo kompetentniji da ti odgovori......trcicu trceci wrote:pa neovisno o ovoj temi pitam...zelio sam strucno misljenje po ovom pitanjuIHAVEDREAM wrote:trcicu trceci wrote:haj mi onda reci nesto...je li uredu ubiti nekolicinu ljudi radi vlastitih ciljeva...recimo ako amerika smatra da treba pobiti protivnike u siriji da bi se ostvario "mir", zasto onda ja ne bi smatrao korektnim ubiti isto neke ljude da bi ostvario potrebni mir ?![]()
![]()
A o cemu ti..
![]()
Razmisli o fenomenu "KOMPLEX".......nakon ovog svog posta!![]()
![]()
![]()
JBG, ....America, Sirija...itd...i sl.....( u mojoj profesije se bavim LJUDIMA!).....
- pape
#30 Re: Sta znaci kompleks?
Eki, .... ni jednu, ....trcicu trceci wrote: ili kao pape niti jednu![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=88572
- anthraxQ
#31 Re: Sta znaci kompleks?
čak mislim da termin komplex u tome obliku u kojem se primjenjuje na ljude i nije stručni naziv. to je ono narodski "imaš komplexe", a ustvari se misli na određeni dio ličnosti koji naginje ka psihozi.
- bosnianidiot
#32 Re: Sta znaci kompleks?
Ma i @trcicu trceci se zajebava...mora se zajebavati 
-
IHAVEDREAM
#33 Re: Sta znaci kompleks?
Valjda zato i otrca tako brzo.....trcicu trceci wrote:pa zamisli koji je to kompleks kada trazis zenu preko oglasa, ojjj jos prvenstveno spominjes pare a ne svoju licnost...pape wrote:Eki, .... ni jednu, ....trcicu trceci wrote: ili kao pape niti jednu![]()
..... Pape ima 29, .... dvadesetidevet, .....
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=88572
a i ja bih imao 109 kada bi postavio slican oglas, mozes militi jos sliku kada bi stavio....ali ne treba meni to
nemogucnost da se prihvati nesto sto je cinjenica mozda najlakse objasniti
-
ugledan_clan
#34 Re: Sta znaci kompleks?
Nastavnica je nama bila rekla, da je to neka vlastita pogresna teorija da se smanje nedostatci u stvarnosti ... eh a sta znaci teorija? Htio sam je pitati, ali me je bilo stid? JEl to mozda istina, sto ona vlei?
- pape
#35 Re: Sta znaci kompleks?
trcicu trceci wrote: pa zamisli koji je to kompleks kada trazis zenu preko oglasa, ojjj jos prvenstveno spominjes pare a ne svoju licnost...
a i ja bih imao 109 kada bi postavio slican oglas, mozes militi jos sliku kada bi stavio....ali ne treba meni to
-
ugledan_clan
#36 Re: Sta znaci kompleks?
Jel, boni, sta znaci teorija?
Pogled na stvarnost?
Moram napisati domaci zadatak
Pogled na stvarnost?
- Not My Idea
#37 Re: Sta znaci kompleks?
bosnianidiot wrote:Ma i @trcicu trceci se zajebava...mora se zajebavati
mora
- anthraxQ
#38 Re: Sta znaci kompleks?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Teorijaugledan_clan wrote:Jel, boni, sta znaci teorija?
Pogled na stvarnost?
teško?
- pape
#39 Re: Sta znaci kompleks?
Wikipedia:ugledan_clan wrote:Jel, boni, sta znaci teorija?
Pogled na stvarnost?
Teorija, u filozofiji, predstavlja apstraktno, uopšteno znanje o nekom problemu koje je rezultat traganja za istinom. U empirijskim naukama, sistem međusobno povezanih i uskladištenih tvrdnji koji nastaje sažimanjem i regeneracijom izvora parcijalnih empirijskih nalaza, kao i smisaonom interakcijom većeg broja provedenih činjenica, hipoteza i zakona koji se odnose na jednu oblast stvarnosti.
-
ugledan_clan
#40 Re: Sta znaci kompleks?
Znaci ako hocu da maznem Nadiru, a ona nece posto sam glup, a ja imam pogresnu teoriju, da me nece, jer navijam za FK SArajevo i jer mi nismo sampioni, jel onda ta izmisljena teorija komleks moje gluposti, sto me ona nece? I tako dva-tri put i onda jos gore ...
Last edited by ugledan_clan on 23/06/2011 21:46, edited 1 time in total.
- insomnia78
#41 Re: Sta znaci kompleks?
A da ipak pitas uciteljicu? .... ti uciteljicuugledan_clan wrote:Jel, boni, sta znaci teorija?
Pogled na stvarnost?
-
ugledan_clan
#42 Re: Sta znaci kompleks?
Pito sam, kaze ne moze unaprijed.
-
suspect_zero
#43 Re: Sta znaci kompleks?
trcicu trceci wrote: e jesi mu pomog'o svaka ti cast...
Sjooooo koji si ti kompleksaš
- pape
#44 Re: Sta znaci kompleks?
trcicu trceci wrote: e jesi mu pomog'o svaka ti cast...
-
ugledan_clan
#45 Re: Sta znaci kompleks?
Hocu to za peticu. A sta da pisem o tebi?
- psydelija
#46 Re: Sta znaci kompleks?
"mali" (@ugledni) poceo da udara kajle!
bravo lima, ride zovegu... hahaha
bravo lima, ride zovegu... hahaha
-
ugledan_clan
#47 Re: Sta znaci kompleks?
a kako se ti zoves? smijem napisati tvoje ime? reci cu kemo sa Pofalica, onda je bio rekao da je on najpametniji, iako ima sve trice iz matematike. Znaci ima komleks, sto nemoze da ima cetvorku pa slaze price o svojoj pameti da bi se mogao sakriti iza svoje slabosti. Mozel' se to lijeciti?trcicu trceci wrote:e vako...pisi kako ja mislim da sam najpametniji, najljepsi i najzgodniji...reci da ne prihvatam misljenja drugih ljudi o sebi jer ih smatram pogresnim, da pokusavam da ubjedim vecinu nesto sto ne moze biti istina...ugledan_clan wrote:Hocu to za peticu. A sta da pisem o tebi?
- anthraxQ
#48 Re: Sta znaci kompleks?
već dao dijagnozu. daljna rasprava nepotrebna.ugledan_clan wrote:Znaci ako hocu da maznem Nadiru, a ona nece posto sam glup, a ja imam pogresnu teoriju, da me nece, jer navijam za FK SArajevo i jer mi nismo sampioni, jel onda ta izmisljena teorija komleks moje gluposti, sto me ona nece? I tako dva-tri put i onda jos gore ...
-
ugledan_clan
#49 Re: Sta znaci kompleks?
pa kakve lijekove uzimas?
-
IHAVEDREAM
#50 Re: Sta znaci kompleks?
i "trcicu trceci" me savjetovao tako jer tako "cika Google "definira problem "Kompleksa"....licnosti!trcicu trceci wrote:e vako...pisi kako ja mislim da sam najpametniji, najljepsi i najzgodniji...reci da ne prihvatam misljenja drugih ljudi o sebi jer ih smatram pogresnim, da pokusavam da ubjedim vecinu nesto sto ne moze biti istina...ugledan_clan wrote:Hocu to za peticu. A sta da pisem o tebi?