Wow cak do Splita?Melbourne_Australia wrote: Cuj ti zakonski da trosis na djecu???![]()
ODAVNO vecu glupost nisam cuo
![]()
znaci ovi iz socijale prate gdje Mama potrosi svaki euro
Hajde ne provaljuj se...Cim ti si otisao vani sa 8 godina sve je meni jasno....Gdje ono ti zivis u Salzburgu
Moje naselje u Melbourne ima vise stanovnika i vise desavanja od Salzburga
E ne volim da uopce diskutujem sa balavcima koji nisu osjetili zivota u BIH........Ja vise iz Sarajeva sad putujem nego ti iz Austrije djecacicu..JBG znas ono kad si se sredio u zivotu pa ne moras da radis vise..Pozz iz Splita pasa......I jos jednom grohotom se smijem
![]()
svaki evro moras na djecu potrositi
![]()
placem ali bas
Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- 512MB
#1951 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
-
Fudo387
#1952 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Krivi Havanu, ja mu posaljem poruku haj na pivu, zovi muhu, on me blokira.muha_sa wrote:šta mai doFu![]()
kad cemo na vupi![]()
Sta god skontam, to je zbog onog golfa, nema sta drugo, nije mi halalio.
- muha_sa
#1953 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
uh-do mene je
zaboravio sam da Europa jedva ceka iz BiH gimnazijalce, pravnike, ekonomiste i slicna deficitarna zanimanja
zaboravio sam da Europa jedva ceka iz BiH gimnazijalce, pravnike, ekonomiste i slicna deficitarna zanimanja
- djevojka bez imena
#1954 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
E nek te vala nalijepi, i jesi nas nasao 'razbijat' i zvocat na gdju Europumuha_sa wrote:Fudo387 wrote:Al' dobro, popio bi pivu sa nama, i to je nesta.bluesjunior wrote:evo itam ovo vec dugo...ne znam st i sad pisem...cini mi se da ima djece koja ovo citaju pa bih samo savjetovo da fudu, insomniu, muhu.sa naprosto zanemare...fini su ljudi rado bih s njima udario po pivama al u vise postova su zlobni i zlonamjerni dobola!ODAVDE TREBA BJEŽAT U TUNGUZIJU a nekamoli u Njemačku, SAD i slične zemlje...djecoooo pamet u glavu![]()
![]()
hajd--ne zamjeram![]()
samo nek im još kaže kako da odu i gdje
nema rata, nema izbjeglištva
- muha_sa
#1955 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
djevojka bez imena wrote:E nek te vala nalijepi, i jesi nas nasao 'razbijat' i zvocat na gdju Europumuha_sa wrote:![]()
![]()
hajd--ne zamjeram![]()
nema rata, nema izbjeglištva![]()
jelde da Evropa jedva ceka naše ekonomiste, pravnike, ucitelje i uciteljice
- djevojka bez imena
#1956 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ma nek probaju, sta ces. Teska su vremena u tvoj vakat je bilo bar malo laksr, priznaj.muha_sa wrote:djevojka bez imena wrote:E nek te vala nalijepi, i jesi nas nasao 'razbijat' i zvocat na gdju Europumuha_sa wrote:![]()
![]()
hajd--ne zamjeram![]()
nema rata, nema izbjeglištva![]()
![]()
![]()
![]()
jelde da Evropa jedva ceka naše ekonomiste, pravnike, ucitelje i uciteljice![]()
- muha_sa
#1957 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
želim im svaku srecudjevojka bez imena wrote:
Ma nek probaju, sta ces. Teska su vremena u tvoj vakat je bilo bar malo laksr, priznaj.
samo bih zamolio ove što maštaju o odlasku, a boMMe i ove što ih savjetuju da idu da ovdje napišu kako planiraju otic
nema Tiletovog pasoša
- djevojka bez imena
#1958 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ko masta taj i ode. Ali evo ja, nikad nisam mislila da cu otici, nisam imala ni neku pretjeranu zelju, i kad odem zastalno mocii cu bez ustrucavanja reci da su me otjerali.muha_sa wrote:želim im svaku srecudjevojka bez imena wrote:
Ma nek probaju, sta ces. Teska su vremena u tvoj vakat je bilo bar malo laksr, priznaj.![]()
samo bih zamolio ove što maštaju o odlasku, a boMMe i ove što ih savjetuju da idu da ovdje napišu kako planiraju otic![]()
nema Tiletovog pasoša
I kad mi neko pocne hvalospjeve o vlastodrscima, udavila bih ga najradije
- muha_sa
#1959 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
ko je taj sretnik za kojeg ceš se udat
jelde da nije za papire

jelde da nije za papire
- djevojka bez imena
#1960 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
muha_sa wrote:ko je taj sretnik za kojeg ceš se udat![]()
jelde da nije za papire![]()
![]()
Pretpostavljam da cu kad odem biti redovna u tvojoj kafani, cuvaj mi onaj sto do sanka, da probacimo koju mahalsku
- muha_sa
- HAVANA
#1962 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ha? Jel se zajebajes il fakat?Da nisam sta klikno?Fudo387 wrote:Krivi Havanu, ja mu posaljem poruku haj na pivu, zovi muhu, on me blokira.muha_sa wrote:šta mai doFu![]()
kad cemo na vupi![]()
![]()
- muha_sa
#1963 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
folira FudaraHAVANA wrote:Ha? Jel se zajebajes il fakat?Da nisam sta klikno?Fudo387 wrote:Krivi Havanu, ja mu posaljem poruku haj na pivu, zovi muhu, on me blokira.muha_sa wrote:šta mai doFu![]()
kad cemo na vupi![]()
![]()
cim sleti na sarajevski aerodrom ne padnemo na pamet
-
Fudo387
#1964 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ne zajebajem.HAVANA wrote:Ha? Jel se zajebajes il fakat?Da nisam sta klikno?Fudo387 wrote:Krivi Havanu, ja mu posaljem poruku haj na pivu, zovi muhu, on me blokira.muha_sa wrote:šta mai doFu![]()
kad cemo na vupi![]()
![]()
Doduse, mozda sam i ja nesta pogresno klikno, do tad sam vec bio obisao pola kafana na carsiji, i vidio sam tri telefona dok sam tipko.
- muha_sa
#1965 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
rekoh li ja---ipak sam ja stari vuk
- HAVANA
#1966 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Moj fudo.Jos godina dvije i smijenices smrcka na forumu.Fudo387 wrote:Masina, melje.DearJohn wrote:Haha, vala bas.The 51st State wrote:ko voli da bude robot i programiran zapad mjera, neka nama nase anarhije i ludila, tako da i kad nekom dojadi to na zapadu je vec u startu u prednosti.
Raja puca po savovima, okrece se pilulama, religiji, trazi izlaz.
Ja vise nemam s kim na pivu, svi su il' pobudalili il' iz dzamije ne izlaze.
I meni sekunda fali, dje sam tu sam.
- HAVANA
#1967 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Dje sam te bolan blokiro?Bolje to objasni posto se u tehnologiju razumijem ko mara u kriv qrac.Cuj blokiro.Ne znam i da hocu. 
- muha_sa
#1968 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
jesi ga blokiro po mojim uputama--Delete, F14 i EnterHAVANA wrote:Dje sam te bolan blokiro?Bolje to objasni posto se u tehnologiju razumijem ko mara u kriv qrac.Cuj blokiro.Ne znam i da hocu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1969 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Sjo muhe hakeramuha_sa wrote:jesi ga blokiro po mojim uputama--Delete, F14 i EnterHAVANA wrote:Dje sam te bolan blokiro?Bolje to objasni posto se u tehnologiju razumijem ko mara u kriv qrac.Cuj blokiro.Ne znam i da hocu.
Obojica ćete u FBI istražni dok se Fudo ne odblokira
- HAVANA
#1970 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Jesam.Nije bilo F14 pa sam pritisno Č.muha_sa wrote:jesi ga blokiro po mojim uputama--Delete, F14 i EnterHAVANA wrote:Dje sam te bolan blokiro?Bolje to objasni posto se u tehnologiju razumijem ko mara u kriv qrac.Cuj blokiro.Ne znam i da hocu.
-
Fudo387
#1971 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ma bilo neke raje, i u neka doba ljudi odose, razumljivo, svako ima obaveza, i onda da vidim ovo, da vidim ono, poce me nosat a tek popodne...onda se sjetim vas dvojice, kontam mozda su oni raspolozeni. Jebem ga, ja posla poruku, kako sam je poslao tako tebe nestade, nidje te, ne postojis.
Na kraju me onaj jadni taksista jedva skonta dje ce sa mnom, isto da mu japanac objasnjava a ne fudo.
Na kraju me onaj jadni taksista jedva skonta dje ce sa mnom, isto da mu japanac objasnjava a ne fudo.
- muha_sa
#1972 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
nisi poslo poruku vec PPFudo387 wrote:Ma bilo neke raje, i u neka doba ljudi odose, razumljivo, svako ima obaveza, i onda da vidim ovo, da vidim ono, poce me nosat a tek popodne...onda se sjetim vas dvojice, kontam mozda su oni raspolozeni. Jebem ga, ja posla poruku, kako sam je poslao tako tebe nestade, nidje te, ne postojis.![]()
jebo te forum--ne visimo nas dvojica na forumu
sinoc u 8 zovem HAVANU da kafenišemo on rinta--covjek do ponoci radio
- HAVANA
#1973 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
A ti bio ovde?Pih.Mogli smo se odat bludu i nemoralu.
- bleee_sa
#1974 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ništa od vas đuturuma 
- muha_sa
#1975 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
mogli smo jarana taksistu angažovat da nas voza