http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100430012
Sjecam se dana kada se je raja iz carsije po gradu marisala ali ljudi moji samo - ŠAKAMA!
Oni koji su isli na teferice nosili su cakije i nozeve.
Sta vam je?
Sto sa sobom nosite te nozeve pa ako ste krenuli u carsiju niste krenuli na teferic.
Kada god krenete na nekog momka sa nozem ili oruzjem, sjetite se samo da su isto i njega kao i vas njegovi roditelji sa mukom odgajali. Isti ti roditelji nocima nisu spavali, sikirali se i brinili o njemu da biste vi nozem nasrnuli na zivot toga istog djeteta koje sada ima nekih dvadesetak godina i vas je drug, prijatelj, komsija ili samo sugradjanin.
Ljudi moji vi ste urbana raja idete u grad na kahvicu da se zezate sa rajom i opustate?
Sta vam je? Sto nosite nozeve i oruzje kada idete u grad - pa ne idete na teferic?
Šta vam je?
-
al' u limburgu
#2 Re: Šta vam je?
sta ja znam,navika valjda...

- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#3 Re: Šta vam je?
odkud ti to da mi nosamo nozeve? idi tamo pa im odrzi govor. ovdje su koliko toliko normalni ljudi!!!
-
pshhh
#4 Re: Šta vam je?
Kazem opcenito - Allahselamet ...Priorat wrote:odkud ti to da mi nosamo nozeve? idi tamo pa im odrzi govor. ovdje su koliko toliko normalni ljudi!!!
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100430012
Sarajevski klub Cinemas
U masovnoj tuči izboden 20-godišnjak, stanje kritično
U sarajevskom klubu Cinemas, poznatijem kao Sloga, jutros oko 1.30 sati došlo je do tuče između pet osoba, pri čemu je jedna teško povrijeđena, potvrdio nam je glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić.
Cinemas"Došlo je do većeg narušavanja javnog reda i mira u čemu je učestvovalo pet osoba. Slobode su lišene tri osobe pod sumnjom da su učestvovale u tuči", rekao je Nefić.
Glasnogovornica bolnice Koševo Biljana Jandrić nam je potvrdila da je teško povrijeđen 20-godišnji Dino Brdarić koji je izboden nožem u predjelu između vrata i grudnog koša, blizu srca.
"Pacijent je dovezen s obilnim krvarenjem i ima dvije dosta duboke rane. Životno je ugrožen", rekla nam je Jandrić.
Ona nam je potvrdila i da su im iz Sloge dovezene još četiri lakše povrijeđene osobe.
"Oni su imali sječne rane po rukama, a zadobili su i udarce po glavi. Nakon što su im rane zašivene, pušteni su kući", kazala je ona.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status