Sta radi SMIB u Rijeci ovih dana?
-
hiseta-BL
#1 Sta radi SMIB u Rijeci ovih dana?
Boravim u Rijeci pa reko da vidim sta radis i kako zivis...
PS: javi se da odemo na cugu
PS: javi se da odemo na cugu
-
smib
Sreća da imam još prijatelja na forumu pa je evo stigla i do mene ova tvoja poruka. Evo ti moj mail pa se javi molim te. Bit će mi zaista drago popiti kavicu s tobom: [email protected]
Pozdravcek
Pozdravcek
- Soul_Sista
Pozdravcek!
@hiseta-BL
onako samo usput, vidim da smo iz istog naselja pa reko da pitam jesi i ti iz Seskica ulice
jesmo li se zajedno igrali zmire??

@hiseta-BL
- Soul_Sista
Saian, Seskica ulica je ona preko puta Poljokanovog parka, u istoj je bila jedna manja dzamija (srusena za rata) ...jesi tu ikad bio??? Mozda smo se ganjali i igrali zmire...ta ulica je uvijek bila puna klinaca 
- Saian
Pa ti si meni komsinica bila, Poljokanov park, igrao lopte vazda gore, mislis na onu ulicu preko puta onog ulaza u park, u prvoj kuci je zivio djecak po imenu Dado, malo mi je sve to maglovito, ali smo ja i ti sigurno bili blizu
preko puta je bila dzamija, taj efendija je ubijen od strane nekog rezerviste odozgo sa strane Komosa dok je prolazio na biciklu, ma ti si bila blizu negdje sigurno

- Soul_Sista
Pa da pa da ja sam u toj ulici zivjela...hahhaha jest kad su kreteni njega ganjali a on na biciklu
sjecam se tog incidenta, oni su zapravo nekog drugog htjela da uhvate...mislim da je i taj izginuo ako se tacno sjecam...A sto se tice Dade
on nas je sviju zajebavao i podjebavao ali je bio raja iako sam ja bila mladza,,,pa ni nisam puno nesto sa njim...
Znas li Selmu i Almu?? One dvije sestre iz iste ulice?? Pa Samru?
Pa Mimicu? ....eeee kad bih se sjetila svih imena...
A gdje si ti tacno zivjeo??? 
- Saian
malo zachatasmo temu, ali kako ne radi chat mislim da bi mogli proci samo sa slap on the wrist, ma mene (iako sam napredan decko
) u tom dobu nisu puno curice interesirale, a ja sam cetvrta kuca nize Dade, na glavnoj Kozarskoj, roza kuca do Golalica, ako znas nize tvoje ulice bila je ulica koja je isla na U ja sam bio na onom kraju U daljem od tebe, na kraju tvoje ulice je bio decko kojeg sam znao, Azem, u dvoristu je imao zuti autobus (ne pitaj kako i zasto, al je bio fora)

- Soul_Sista
Znaci ti si isao u Zmaj Jovinu!? Ili?? A koje si godiste onda?? Mozda smo isli u isti razred...jer bio je jedan djecak, zvao se Emir...sjecam ga se ja, isao samnom u razred i isto tako zivio u jednoj povecoj kuci...sad nisam sigurna jel u toj ulici...

- Soul_Sista
Jest bio je neki Azem...da nije Klipic?
I da, zar nisu oni imali velike autobuse ili tako nekako...uvijek veliki kamioni prolaizli ulicom

- Soul_Sista
jao jao jao jao jao pa isto godiste ista skola
Ne sjecam se imena uciteljice ali je bila ovako podebela i zvijela blizu zelenog mosta ako je ona onda smo isli u isti razred...
Pa ko si covjece????

Ne sjecam se imena uciteljice ali je bila ovako podebela i zvijela blizu zelenog mosta ako je ona onda smo isli u isti razred...
- Saian
Ti si bila B razred i znam ti tu uciteljicu uvijek je imala poeranu carapu
, jednom je upala u nas razred imala problema s jednim malim domcem iz vaseg razreda pa je trazila pomoc od Zemire, joj kad ga je ova uhvatila bio mu festival pravi
iako zaboravih kako se zvala, covjece ja sam mislio da iz te skole vise nikad nikog necu dozivjet na bilo koji nacin, al eto kao i mnogo puta dosad pogrijesih i bas mi je drago, ko sam ja? ma ne vjerujem da ce ti se bilo koja lampica upaliti, kad proradi chat cemo popricati

- Soul_Sista
Bas mi je drago iako nikad ne idem na chat. Ako imas msn ubaci me tamo (u profilu imas mail) pa cemo vise o Bl. Sto se tice moje uciteljice, mrzila sam je iz dna duse i zivot mi je upropastila sto se tice matematike ali se sve na kraju sredilo
Pozdrav od ucenice iz B!
Pozdrav od ucenice iz B!